Şimdi Ara

Bronz 5 oldum sayılır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bronz 5im nerdeyse öncelikle hayırlı olsun ama kesinlikle haketmediğimi düşünüyorum. Lanede 5 1 gidip riveni t kere ezip botun (adc 0 3 0. Sup 0 2 0) gitmesi benim suçum mu? Rivenın fightlarda kasmamış haliyle adcye tek atıp quadra atması (2 kere) benim suçum mu? Evet burası cehennemin dibi ben bunu anladım. Lanet bir yer. Kazansam drop yiyorum zaten. Olmuyo yani çıkılmıyo oyundan zevk aldırmıyo bot. Sup alsam adc feedler adc alsam karşıdaki herif script çıkar(evet dün rankedda 34 t giden vayne gördüm bronz eloda her skilli dodgeleyen ve farma değil kille odaklı oynayan. Oyunu bıraksam saracak oyun yok cs go sarmıyo onun kadar. Şu flamerlar blamerlar feederlar afklar troller beni tespit edip oyunumu batırmaya geliyor resmen ben böyle bir şey görmedim. Bronz 5e düşücem demiştim dediğim de oldu. Dün adam gibi bot geldi gecenin 2si. Yok yani o lanet feeder botlar var ya beni buluyo yemin ederim haritadan yerimi tespit edip oyunuma geliyorlar resmen riotun mu garezi var anlamadım yani. Hal bu. Lolün cehennemindeyim şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğin gibi yetenekliysen tank alma takıma bağlı olmayan katarina akali master yi tarzı heroları al masterla farmla kata ve akaliyle 6 lvl den sonra bota bol bol roam at bu şekilde taşıyamaman mümkün değil
  • Okumayın
  • Yav bir tek size gelmiyor ,haketsen çıkarsın zaten
  • Morgana ile w yeteneğinden dolayı kill aldığım için afk kalan adc ler var normaldir kardeş
  • http://tr.op.gg/summoner/userName=trdovuscu

Sorun tamamen sende. Bak bu hesap bronz 5 di. Kaç maçta bronz 3 oldu. Öyle komik minyon sayılarınız varki o seviyede dk 26da 80 minyon herkesin.Sonra neden bronzum.Sorunun kendinizde arayın bence.
  • Burda gereksiz konu açmayın daha kombo yapmayı bilmeden dereceli girerseniz olacağı bu siz anca master yide r-q-e-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kombosu yaparsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi insan bronz 5 olupda haketmiyorum burayı demeye utanır oyunda bulunabileceğin en düşük lig oyunu sil başka oyunlara yönel
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

Abi insan bronz 5 olupda haketmiyorum burayı demeye utanır oyunda bulunabileceğin en düşük lig oyunu sil başka oyunlara yönel

Bana gelen takımları bilmiyorsunuz konuşuyorsunuz 5 kişiyi taşıyamıyorum olmuyo

• Aga durumlar öyle s4 üm solo ve mid alırsam oyunu alıyorum ama bi sup kalıyo ya her lane e baskına gidiyorum.Main sup ama suptan nefret ettirdiler.
  • Su an oynadığın tüm herolari bırakıp tamamen yeni herolarla oynamaya başla
  • Bronz 5 ten sup Lux ile bile çykarsyn.
  • silver 4'üm ekle duo girelim "Gökhân"
  • ForWinTakeSupport kullanıcısına yanıt
    bende s4'üm main adc. iyi supsan win streak yaparız
  • Dostum birak o hesabi weste gec bronz dussen bile tr deki kadar kalitesiz oyuncu olmaz.Illa turkce oynarim oyunu diyosan oyun dosyasindan o da ayarlanir.Tr dekiler bildigin chat icin giriyo oyuna ya wesste chat I kullanmazlar bile oyun oynamak icin giriyo adamlar.

Not:Wesste turk e denk gelirsen ayri ama flame yapamaz zaten direk ceza veriyolar

• Mizu Kawarimi kullanıcısına yanıt
    O kadar lafını ettiniz bi gireyim dedim haklısın la :D kimse neredeyse konuşmuyor bir oldumu herkes my bad falan şuçu kendinde arıyor harika server aq
  • Şu forumda ironileri anlayabilen bir tek ben miyim?
  • pm at sorunu çözelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Su an oynadığın tüm herolari bırakıp tamamen yeni herolarla oynamaya başla

banın acilmis...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ver ar çekiliş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.