Şimdi Ara

Brokeback Mountain izlemek bize ters mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu filmi izlemedim.beyazperdede yorumları okudum tiksindim falan yazmış birisi.sadece duygusal bi film mi yokas daha ilerisi de var mı .izlenmesi gerekir mi sizce

Oyuncular

Jake Gyllenhaal (Jack Twist) , Heath Ledger (Ennis Del Mar) , Michelle Williams (Alma Beers Del Mar) , Anne Hathaway (Lureen Newsome Twist) , Randy Quaid ( Joe Aguirre) , Linda Cardellini (Cassie Cartwright) , Scott Michael Campbell (Monroe) , Anna Faris (LaShawn Malone) , Scott Michael Campbell (Monroe)
    Genelde kadınlarla vakit geçirmeyi seven iki sert erkek, Brokeback Dağı civarında bir çiftlikte tanışır ve birlikte vakit geçirmeye başlar. Zamanla aralarındaki ilişki, dikkat çekici bir derinlik ve duygusal bir boyut kazanır.

Biri çiftçi, diğeri ise rodeo kovboyu, farklı karakterlerine rağmen birbirlerine bağlanırlar. Yaşam boyu sürecek olan bu ilişki, kimi zaman kopmalar ve ayrılıklar yaşayacak fakat yeniden iki aşığı buluşturacaktır. Ortaya, kulaktan kulağa yayılacak, aşka dair güçlü tonlar barındıran efsanevi bir hikaye çıkacaktır.

Pulitzer ödüllü E. Annie Proulx imzalı, kült bir kısa hikayeden uyarlandı. Ang Lee, Jane Austen'den Hulk'a uzanan farklı uyarlama denemelerine şimdi de uzun yıllar unutulmayacak, eşcinsel bir aşk hikayesi ekledi. Lee'nin popüler kültür ile sanat arasındaki yolculuklarının en ilginç ürünlerinden birisi, aynı zamanda eşcinsel temalı sinemanın da dönüm noktalarından birisi olacak gibi gözüküyor.

• zamanında çok tartışması yapıldı bu forumda.izlemek kimseye ters olmasa gerek.altı üstü bir film
  • u
  • aklıma film geldi bunla dalga geçen hangisiydi hatırlamıyorum ama korkunç bir filmin bilmem kaçıncısı olabilir.
    şimdi çadırda duruyor bunlar
    -give me your peanuts man(penis gibi söylüyor)
    -what?
    -the peanuts maaaan(deyip fıstıklar alınır )
  • ben sinemada izlemiştim sorun yok izlenebilir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

aklıma film geldi bunla dalga geçen hangisiydi hatırlamıyorum ama korkunç bir filmin bilmem kaçıncısı olabilir.
    şimdi çadırda duruyor bunlar
    -give me your peanuts man(penis gibi söylüyor)
    -what?
    -the peanuts maaaan(deyip fıstıklar alınır )

aynen
  •  Brokeback Mountain izlemek bize ters mi

Buda filmi basan korsanların türkçe isimlendirmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhqwer -- 18 Eylül 2008; 0:42:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izleyen gay oluyomuş töbe töbe film işte izlesen nolur çok da iyi bi film 2005in en iyilerinden ayrıca heath ledger için bile izlenir
  • Filimi izlemedim ve izlemeyi düşünümyorum ama izleyincede sorun olacak diye birşey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dhqwer

Buda filmi basan korsanların türkçe isimlendirmesi

• quote:

Orjinalden alıntı: killsomething

İzlemek değil de filmdekileri hayata geçirmek sakat olabilir.
  • o sahne gelince gözünü kapat
  • Eşiniz ya da sevgiliniz,kendi en iyi kız arkadaşıyla çok samimiyse bence kesin izleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.