Şimdi Ara

Breakout Kings (2011) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
9.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk bölüm fena değildi. Kızlar oldukça güzel. Yalan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 9 Mart 2011; 17:16:16 >

Orijinalden alıntı: [Sync]

bide t-bag sadece 4 bölüm olucakmış acaba o bölümlerde micheal , sarah , lincoln , mahoni bunlarla ilgili bişeyler söyler mi

yada acaba intikam için sarah ya bulaşır mı

Prison Breake bağlarlarsa mükemmel olur çünkü fragmanda eli sakat gene..
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • İlk bölümü izledim espiriler falan çok güzeldi..Fırsat buldukça takip edicem.

Yalnız herşey çok çabuk gelişti. 2 saatlik bir filmi 43 dk.'ya sıgdırmışlar gibi.Neydi kimdi demeden olaya direk giriyolar.

kısa geçiyolar. İyide yapıyolar, prison break kadar olmasada güzel bir dizi olucağana benziyor..

tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

bide t-bag sadece 4 bölüm olucakmış acaba o bölümlerde micheal , sarah , lincoln , mahoni bunlarla ilgili bişeyler söyler mi

zaten t-bag yine t-bag olarak gelicek mutlaka bişey söyler bence

• quote:

quote:

quote:

zaten t-bag yine t-bag olarak gelicek mutlaka bişey söyler bence

&gt;&gt; - Anesthesia` - &lt;&lt;

• bence pb kadar çok tutmaz
  • Bende indirmeye başladım.Fırsat bulunca izleyeceğim .
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • quote:

bence pb kadar çok tutmaz

pb zaten efsane bu diziyle pb yi kıyaslaman bile hata bana göre gelmiş geçmiş en güzel dizidir pb ondan daha güzel bi dizi yapılamaz ilerdede

quote:

pb zaten efsane bu diziyle pb yi kıyaslaman bile hata bana göre gelmiş geçmiş en güzel dizidir pb ondan daha güzel bi dizi yapılamaz ilerdede

Katılıyorum. PB gibisi daha gelmez. Bu dizinin yapımcıları da PB'nin yapımcıları olduğu için izliyorum. İleriki bölümlerde daha da güzelleşecektir eminim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

İzledim ben de diziyi kötü yoruma gerek yok , bence ne çok iyi ne de çok kötü orta. Her bölümde hapisaneden kaçan kişileri yakalamak için hapisaneden toplanılan 4 kişiyi kullanıyorlar. Bunlar da kendi alanlarında yetenekli kişiler, biri psikiyatr, biri hayat kadını gibi bir şey (2001 güzeliymiş), biri hırsız gibi bir şey, diğer adam hakkında bilgi yok. Bir de her bölüm farklı bir şey işlenecekmiş. Adamlar her yakaladıkları adam için hüküm cezaları 1 ay daha indirilecekmiş.

4 değil birisi en başta gidiyor bıçağı aldığı için/spoiler]

bazı yerleri yanlış anlamışsın her bölüm hapishaneden kaçanları yakalamicaklar burası saçma olur

kadın olan hayat kadını değil dolandırıcı

Ben orada hapisane kackini derken hapisaneye tikmaya calisilan kisiler demek istedim

• Şimdi izledim ilk bölümü.

Çok kötü değil çok iyi de değil.3-4 bölüm daha izlemek gerek.
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

quote:

quote:

Katılıyorum. PB gibisi daha gelmez. Bu dizinin yapımcıları da PB'nin yapımcıları olduğu için izliyorum. İleriki bölümlerde daha da güzelleşecektir eminim

sadece yapımcıyla olmaz pb nin senaristleri lazım

quote:

quote:

quote:

İzledim ben de diziyi kötü yoruma gerek yok , bence ne çok iyi ne de çok kötü orta. Her bölümde hapisaneden kaçan kişileri yakalamak için hapisaneden toplanılan 4 kişiyi kullanıyorlar. Bunlar da kendi alanlarında yetenekli kişiler, biri psikiyatr, biri hayat kadını gibi bir şey (2001 güzeliymiş), biri hırsız gibi bir şey, diğer adam hakkında bilgi yok. Bir de her bölüm farklı bir şey işlenecekmiş. Adamlar her yakaladıkları adam için hüküm cezaları 1 ay daha indirilecekmiş.

4 değil birisi en başta gidiyor bıçağı aldığı için/spoiler]

bazı yerleri yanlış anlamışsın her bölüm hapishaneden kaçanları yakalamicaklar burası saçma olur

kadın olan hayat kadını değil dolandırıcı

Ben orada hapisane kackini derken hapisaneye tikmaya calisilan kisiler demek istedim

tamam ben karıştırmışım sen Ray den bahsediyosun

kızına istediği arabayı alabilmek için suç yerinden para çalıyo bunu anlıyolar ve ceza veriyolar pisikologa gitmek zorunda sanırım bide sanırım ceza almasaydı fbi gibi bi yerde olucakmış

• Dizide bakir,hariç herkes suçlu :)
  • Az önce izledim.
    İlk bölüm olarak fena değildi,yabancı dizilerle aram pek iyi değildir. Pb full izledim , Oz'u da ilk sezon yarısına kadar izledim,fırsat buldukça izliyorum. Bu diziyi ilk bölüme nazaran beğendim doğrusu.

Bir arkadaş yukarda yazmış 2 saatte anlatılacak konu 45 dk işlenmiş. Bende bunu çabuk buldum,fakat böyle daha güzel. Eğer bizim türk yapımcılar olsa , o ilk bölümde kaçıp vurulan adamı bırakın ilk bölümde vurdurmayı en az 10 - 15 bölümde yakalatırlardı :)))) Orada kesilip ikinci bölüme geçilseydide olurdu,merak ederdik basıp gidecek mi felan diye. ama güzeldi , yanılttı beni ve sevdim.

Belli ki cezalardan 1 ay indirim gerçekleşecek. Suçlular yakalama için tim kuruldu. Tabi suçluların geçmişindeki kşiler, olaylar diziye dahil edilir güzelleşir. Gerçek ajan'ın geçmişide var ki ilaç kullanıyor. Aklıma mahone geldi bi an :))) Kel suçlu ajanmış , diğer zenci üsteliyor felan dedim herhalde o suçsuzdur. Ama belli edildi ki eskiden arkadaşlarmış.

Kısaca güzeldi,izlemeyen varsa 43 dk izlesin.

• diziyi sinemalar.com'da inceledim bu resim ile karşılaştım.

http://img01.imgsinemalar.com/images/ss_buyuk/127382/Breakout-Kings-21.jpg

ele dikkat :)))

t-bag en son tıkılmıştı yine , bi şekilde kaçar ve ekip peşine düşer maceralarda yaşanır,tadından yenmez işte

--

yeni bölüm yarın

http://www.aetv.com/breakout-kings/next-on/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikmühendisi -- 12 Mart 2011; 23:03:45 >

• Pazartesi akşamı izleriz büyük ihtimal
  • prison break hayranıydım bu diziye çok büyük beklenti ile başlamamak gerek arkadaşlar çünkü prison break dünyada en çok izlenen dizilerden biriydi yine yapımcılar aynı olduğuna göre kaliteli bir yapım izleyebiliriz bir kaç bölüm sonra anlaşılır zaten...

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

diziyi sinemalar.com'da inceledim bu resim ile karşılaştım.

http://img01.imgsinemalar.com/images/ss_buyuk/127382/Breakout-Kings-21.jpg

ele dikkat :)))

t-bag en son tıkılmıştı yine , bi şekilde kaçar ve ekip peşine düşer maceralarda yaşanır,tadından yenmez işte

--

yeni bölüm yarın

http://www.aetv.com/breakout-kings/next-on/

t-bagin kaçacağını sanmıyorum ama pbye bağlarlar 7 bölüm oynayacakmış konuk oyuncu olarak..
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhanb

prison break hayranıydım bu diziye çok büyük beklenti ile başlamamak gerek arkadaşlar çünkü prison break dünyada en çok izlenen dizilerden biriydi yine yapımcılar aynı olduğuna göre kaliteli bir yapım izleyebiliriz bir kaç bölüm sonra anlaşılır zaten...

iyide zaten pb den daha iyi olcak diyen yok hiç bi dizi pb den daha iyi olamaz

@Katates Pızartması t bag 8. bölümde gelip 4 bölüm oynicak
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.