Şimdi Ara

Breakout Kings (2011) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
9.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

Breakout Kings S01E01 Pilot 1 day 8h 43m to go Mon 2011-03-07 05:00

sabah 6 da nette :D
    öğlende altyazı yetişir

Pazartesi akşamı izliyoruz o zaman
  • T-Bag kalıcı olsaydı keşke bence daha eğlenceli olurdu.
    Gerçi dizide şöyle bir olay var fark ettiyseniz trailerda kadın "Cops..." diyor ve bizim adam "I'am not a cop." diyor yani bu işte bir şey var.

taskano çevirmeye başlamış ilk bölümü

Serial/TV Breakout Kings S01E01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 7 Mart 2011; 10:34:09 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Mart 2011; 12:17:16 >

Orijinalden alıntı: B.C.G

720p yokmu yaw yoksa yaş bu iş

Var 720p indiriyorum ben..
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

720p yokmu yaw yoksa yaş bu iş

Var 720p indiriyorum ben..

720 malum yerde yok

&gt;&gt; - Anesthesia` - &lt;&lt;
  • Hemen indiriyorum.. Altyazı da bir an önce hazır olur umarım.

Orijinalden alıntı: Furkán

Hemen indiriyorum.. Altyazı da bir an önce hazır olur umarım.

%5 daha zor hazır olur..Pazar günüde sakat ertesi gün iş,okul var nasıl çevrilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 7 Mart 2011; 17:26:19 >
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • Bari biraz olsa PB tadı verse

İng. altyazı geç geldi, ayrıca 900 satır ve senkron da kötü. Kısacası geceye, belki de sabaha doğru...|http://twitter.com/taskano_
  • Dizi hakkinda kotu yorumlar cokmus. ulan bende evde degilim izleyemedim diziyi acaba nasil... Denildigi kadar kotu mu ?
  • Şunu anlamıyorum. Dizi ilk bölümden nasıl kötü olabiliyor. The Event de ilk bölüm süperdi ona bakılırsa. Sonraki bölümlerde ne yapacaklarını bilemediler.

Scofield'ı en son Resident Evil Afterlife'da görmüştüm. Orada bile demir parmaklıklar arkasındaydı. Özledim keratayı

Orijinalden alıntı: the-revival
    Şunu anlamıyorum. Dizi ilk bölümden nasıl kötü olabiliyor. The Event de ilk bölüm süperdi ona bakılırsa. Sonraki bölümlerde ne yapacaklarını bilemediler.

Scofield'ı en son Resident Evil Afterlife'da görmüştüm. Orada bile demir parmaklıklar arkasındaydı. Özledim keratayı

ayni olayi the cape te de okumustum diziyi hic izlemedim ama ilk bolumde amerikalilar kotu yorum yapmislardi , bunda da oyle yapmislar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.