Şimdi Ara

BRC PLUG & DRIVE HAKKINDA GORUSLERINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

My07 ile Plug & Drive Arasında Ne Fark Var ?

Bu Ürün Hakkında Gercek Bilgiye Sahip Arkadaslarla Bilgilerimi Paylasmak İsterim..

Simdiden Tesekkür Ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanalgac -- 29 Ocak 2009; 15:16:21 >

• doblo aracımda kullanıyorum ben brc nin my07 modelini... tabiki bazı sıkıntılar yasadım ilk taktırdıgımda ama su anda bir sıkıntım yok ama biraz fazla yakıyor.. benzin deki yaktını dusununce tabiki daha uygun.... plug % drive ürünü nedir ? yeni bir ürünmü onumu tanıtmaya calısıyorsunuz. :-) siz araclarımdan 1 tanesinde my07 digerinde ise plug%drıve ürünü kullanıyorum demişsiniz my07 takılı olan aracınızın markası nedir
  • Ben pek bi artısı olan bi yazılım oldugunu sanmmıyorum.
  • Tamam hacker değilsinde security professional ne demek yahu...

Ben de security profesyonel de değilim hacker de değilim...

Ama ne olursam olayım gene de geleyim mi?..

Neyse;
    Bence "Arama" yapmayı deneyin... Hatta sadece "faruksevgili" nickli arkadaşımızın mesajlarını aratın...
    "Tak ve sür" hakkında gayet detaylı bir bilgi sahibi olursunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mprivateturun

Ben pek bi artısı olan bi yazılım oldugunu sanmmıyorum.

Hocam sizin kafa bugun bayaa bi guzel galiba. Bi kac mesajınızı gordum de.
  • quote:

quote:

:)
    Bak yanlış yerden alıntı yaptığın için senin kafa güzel gibi olmuş... :))

Canım sıkıldı biraz da az geyik yapiim dedim ya...

Bi de sinirlendim biraz... Aynı şeyi sorup duruyolar... Plug&drive neymiş... Bilmem ne... 3 dakika ayırıp arama yapsa plug&drive hakkında bi sürü şey bulunacak oysa... :)
    Bi de hacker değilmiş de güvenlik profesyoneliymiş... alla alllaaaa...

• quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

quote:

quote:

Bak yanlış yerden alıntı yaptığın için senin kafa güzel gibi olmuş... :))

Canım sıkıldı biraz da az geyik yapiim dedim ya...

Bi de sinirlendim biraz... Aynı şeyi sorup duruyolar... Plug&drive neymiş... Bilmem ne... 3 dakika ayırıp arama yapsa plug&drive hakkında bi sürü şey bulunacak oysa... :)
    Bi de hacker değilmiş de güvenlik profesyoneliymiş... alla alllaaaa...

HAHAHAHAHA

Bu sefer dogru yerden alıntı yaptım. Harbiden benim kafa guzelmis.

Haklısınız hocam katılıyorum size. DH nin kalitesi dusmeye basladı gibi. Bi yanda arabama hangi kiti taktırayım. Diger yanda da bizimki en iyisi diye iki grup var. Olay bundan ibaret. :D

Bu arada sizin kit ne durumda memnun musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın Arkadaslar,

Bende Sizler İle Plug & Drive Hakkında Bilgi Paylaşmak İstedim....

Ayrıca Plug & Drive Sadece Bir Yazılım Degil Yeni Bir LPG kitidiye biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanalgac -- 29 Ocak 2009; 15:18:59 >
  • Bütün yeni yazılımlar, Bir önceki yazılımda görülen eksikliklerden değil daha iyi araştırmalar ve daha iyiye gitme mükemmeli yakalama arzusu ile yapılır. (Bana göre)

Sıralı sistemleri kullanmaya başladığımız yıllardan bu güne en çok yazılım güncelleyen ve kusursuzluğu yakalamaya çalışan BRC ailesine buradan teşekkür etmek istiyorum.

Bu arada Yazılım gerekliliği sadece ürün ile ilgili değil, montajcı eksikliklerinide ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır. Malum bu sektördeki montajcıların çoğu bilgisayar ile tanışmamış, sıralı sistem takmaya karar verdikten sonra bilgisayar ile tanışan servislerden oluşmaktadır ve bu bir ayıp değildir.

Mükemmel bir sistem olan BRC yi takıpta , İyi proğram atılamadığı için sorun yaşayan kullanıcıları burada hep birlikte gördük ve hep birlikte sanal ortamda sorunlarını çözdük.

Bu bağlamda PLUG&DRİVE proğramı bir kurtarıcı gibi girdi hayatımıza .

Teknisyen hatalarını ortadan kaldırmakla beraber, İnce ayar gereken hassas araçlarda kendi kendine hassasiyet yakalama gibi menüler eklendi.

Yani PLUG&DRİVE bir kit değildir bir proğramdır ve SEQUENT 24 MY 07 de çalışmaktadır.
    Daha sonra SEQUENT 56 lardada kullanılmaya başlamıştır.

İzninizle bu forumlarda gezerken rastladığım ve çok beğendiğim bir yazıyı alıntı yaparak burada sizlerle paylaşmak istiyorum

------
    Sequent24 icat eden öldüyse nur içinde yatsın
    Yaşıyorsa daha büyük işlere imza atsın
    Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
    Yanlız öğrenirken ayıp etmemek lazım

----------------

Herşey daha mutlu LPG kullanıcıları görebilmek içindir. YANİ SİZLER İÇİN
    Sevgilerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 29 Ocak 2009; 11:49:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

Bütün yeni yazılımlar, Bir önceki yazılımda görülen eksikliklerden değil daha iyi araştırmalar ve daha iyiye gitme mükemmeli yakalama arzusu ile yapılır. (Bana göre)

Sıralı sistemleri kullanmaya başladığımız yıllardan bu güne en çok yazılım güncelleyen ve kusursuzluğu yakalamaya çalışan BRC ailesine buradan teşekkür etmek istiyorum.

Bu arada Yazılım gerekliliği sadece ürün ile ilgili değil, montajcı eksikliklerinide ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır. Malum bu sektördeki montajcıların çoğu bilgisayar ile tanışmamış, sıralı sistem takmaya karar verdikten sonra bilgisayar ile tanışan servislerden oluşmaktadır ve bu bir ayıp değildir.

Mükemmel bir sistem olan BRC yi takıpta , İyi proğram atılamadığı için sorun yaşayan kullanıcıları burada hep birlikte gördük ve hep birlikte sanal ortamda sorunlarını çözdük.

Bu bağlamda PLUG&DRİVE proğramı bir kurtarıcı gibi girdi hayatımıza .

Teknisyen hatalarını ortadan kaldırmakla beraber, İnce ayar gereken hassas araçlarda kendi kendine hassasiyet yakalama gibi menüler eklendi.

Yani PLUG&DRİVE bir kit değildir bir proğramdır ve SEQUENT 24 MY 07 de çalışmaktadır.

İzninizle bu forumlarda gezerken rastladığım ve çok beğendiğim bir yazıyı alıntı yaparak burada sizlerle paylaşmak istiyorum

------
    Sequent24 icat eden öldüyse nur içinde yatsın
    Yaşıyorsa daha büyük işlere imza atsın
    Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
    Yanlız öğrenirken ayıp etmemek lazım

----------------

Herşey daha mutlu LPG kullanıcıları görebilmek içindir. YANİ SİZLER İÇİN
    Sevgilerimle

www.fsotogaz.com
    BRC Bölge baş bayii loj.ve.egitim mrk.
    0 262 239 46 30 Kocaeli
    http://forum.donanimhaber.com/m_20064365/tm.htm

Faruk Bey ,

BRC Bölge Baş Bayii Loj.ve.Egitim Mrk. Yetkilisi Olarak Bizleri Aydınlattıgınız İçin COK Tesekkür Ederim... Sizin Gibi Üstün Ürün Bilgisi Olan Kişileri FORM Sitelerinde Görmek Gercekten Mutluluk Veriyor.

Faruk Hocam Bende Plug & Drive Kit Olarak Biliyordum... Demek Yazılımmış.... Hay Allah Cok İlginç Vallahi.....

Bir Çok Yerde Yazılarınızı Okudum.. Benim Actıgım Topic'e de Sizin Gibi Degerli Kişilerin Fikir Paylasımı Gercekten Bana Cok Ayrı Bir Mutluluk Veriyor..

Saygılarımla,
    Hakan ALGAC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanalgac -- 29 Ocak 2009; 14:09:37 >

• Orjinalden alıntı: faruksevgili

Faruk beyBrc Sequent Plug&Drive yeni bir Lpg dönüşüm kitidir. ve bu kitin programı ile Brc Sequent 24My 07 ürününün proglamlaması yapilabilmektedir.Yanılıyorsam lütfen beni uyarınız.ve Sequent 24My 07 kit ile obd parametre takibi yapılamamaktadır.Kısaca Brc Plug&Drive sistem ile aracın benzin ecusundeki bilgileri bu ürün ve yazılım sayesinde görebilmekteyiz.Komutasyona göre de lpg ile çalışırken aracın kendi ecusunda hata olursa müşterinin bu hatayı görmeden resetlenmesi sağlanmaktadır.
  • quote:

HAHAHAHAHA

Bu sefer dogru yerden alıntı yaptım. Harbiden benim kafa guzelmis.

Haklısınız hocam katılıyorum size. DH nin kalitesi dusmeye basladı gibi. Bi yanda arabama hangi kiti taktırayım. Diger yanda da bizimki en iyisi diye iki grup var. Olay bundan ibaret. :D

Bu arada sizin kit ne durumda memnun musunuz?

Yarın tam bir haftayı dolduruyorum. Son derece memnunum...
    Kalkış seriliği ve rampa tırmanma denemesi yaptım; benzinden farklı olduğunu hissetmedim açıkçası...
    Evimin yolunda bir rampa var, benzinde enfazla 120 görebiliyodum tepeye geldiğimde, gazda denedim yine aynı. (belki 120 değil de 118 olmuştur ama ben bişii hissetmedim)

En güzeli de normalde bir haftada 70 liralık falan benzin yakardım...
    Yarının üzerindeki ibre dibe gelirdi...
    Şimdi yarının az üstündeki ibre yarının az altına geldi, 4 gaz ledinden 3'ü halen yanıyor. (Yaklaşık 50 liraya dolmuştu gaz)

Süper bişii yaa...
    Aylık 200 benzine verirdim. Şimdi 100 gaza 100 Atiker taksidine... :) SIFIR Zarar...
    İtalyan taltırsam aylık 50 lira zararım olacaktı, böyle nefis oldu... :)

Umarım nazar değmez, fazla konuşmiim de nazara gelmesin...

• bencede insana ençok kendi nazarı değermiş . aman kem gözlere şiş..

• PLUG&DRIVE-"TAK ve SÜR" program olarak SEQ.24 my07' lerde zaten var.

SEQ.56' larda artık sadece PLUG&DRIVE olarak geliyor.

Hem program hem kit olarak sadece ANKARA' ya özel olarak ithal edilen PLUG&DRIVE sistemi İtalya' da CNG kitlerini de kapsayacak şekilde son halini aldı.
    İstanbul' da 2 otomobil firmasının yurt dışı için üretilen CNG' li araçlarına 2A tarafından monte ediliyor.

BRC şaşırtmaya devam ediyor. Yakında yeni bombalar bekliyoruz.
    Bizi izlemeye devam edin..:))
  • quote:

PLUG&DRIVE-"TAK ve SÜR" program olarak SEQ.24 my07' lerde zaten var.

SEQ.56' larda artık sadece PLUG&DRIVE olarak geliyor.

Hem program hem kit olarak sadece ANKARA' ya özel olarak ithal edilen PLUG&DRIVE sistemi İtalya' da CNG kitlerini de kapsayacak şekilde son halini aldı.
    İstanbul' da 2 otomobil firmasının yurt dışı için üretilen CNG' li araçlarına 2A tarafından monte ediliyor.

BRC şaşırtmaya devam ediyor. Yakında yeni bombalar bekliyoruz.
    Bizi izlemeye devam edin..:))

Sayın Faruk Bey,

Bir Onceki Yazınızda 29 Ocak 2009; 12:20:56 """"Yani PLUG&DRİVE bir kit değildir bir proğramdır ve SEQUENT 24 MY 07 de çalışmaktadır"""" Demiştiniz....

Gerçekten Sizi Tebrik Ediyorum... İşinize Sahip Cıkmanız.. Araştırmacı Olarak Söylenen/Yazılan veya Yapılan Hatayı Düzeltmeniz Adına... Su Davranısınız Gercekten İŞİNİZİ HAKKI İLE YAPTIGINIZIN BİR GOSTERGESİDİR....

Malumdurki Kesinlikle Siz Üstünüze Alınmayın... Mesajim Gitmesi Gereken Yere NET OLARAK Gidecektir...

Bazı Kişiler Sadece Yazı Yazmayı Kendilerine İlke Edinmişler.. Verdikleri Bilgi ve Yaptıkları Tesbitleri İle Kişileri/Kullanıcıları O Kadar Yanlış Yönlendiriyorlar Okudukca GÜLÜP geçiyorum.... Bazende Dayanamıyorum.... Yazıyorumm....Ama Halen İdda Ediyorlar... Yok Soyle Yok Boyle.... Biz Bu İşi İyi Bilir Tarzında Yazıları/Fikir Paylasımları Oluyor...Benim Araştırdıgım Kadar Bu İşi Meslek Edinen Kişilerde Araştırsalar, Form Sitelerine Bile Gerek Kalmaya Bilir....Ama Kişilerin Kendilerine Saygıları Yokki Karsılarındakilere Saygıları Olsun... BRC Şaşırtmaya Devam Ediyor Demişsiniz... İtalyada Ne Sistemler Var Hocam.... Bunlardan Bir Taneside BRC Katılıyorum....Neyse Faruk Bey Memnun Oldum... BRC nin TURKİYE ayagı Olan 2A Firmasına Bazı Önerilerim Olacak..İlerleyen Günlerde..Sayet AR-GE ve Yöneticileri Dikkate Alır Almaz Oda Firmanın Kurumsal Anlayısına ve Bakısına Kalmıs....Saygı Duymaktan Başka Bir Sey Yapamayız.. Başarılarınızın Devamını Dilerim...

Saygılarımla,
    Hakan ALGAC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanalgac -- 30 Ocak 2009; 17:07:14 >

• Hakan bey tüm söylediklerinizi anlıyor ve biliyorum.
    Hakkımdaki methiyelerinize lâyık olmaya çalışıyorum
    BRC ve 2a müh. gerçekten Türkiyemin en profesyonel çalışan ekibidir ve ilerleyen zaman içinde göreceksinizki sizlerin takdirlerinize layık olmaya devam edecektir.
    Şaşırmaya her zaman hazır olun, Çok kısa zamanda haberlerimi bekleyin
    Tüm mutlu LPG kullanıcılarını ve bu sektöre emeği geçenleri seviyorum iyi geceler efendim
  • Ozaman Sizi İzlemeye Devam Edelimm...:-) Bakalım Baska Neler Yapcak BRC....

Saygılarımla,

quote:

Hakan bey tüm söylediklerinizi anlıyor ve biliyorum.
    Hakkımdaki methiyelerinize lâyık olmaya çalışıyorum
    BRC ve 2a müh. gerçekten Türkiyemin en profesyonel çalışan ekibidir ve ilerleyen zaman içinde göreceksinizki sizlerin takdirlerinize layık olmaya devam edecektir.
    Şaşırmaya her zaman hazır olun, Çok kısa zamanda haberlerimi bekleyin
    Tüm mutlu LPG kullanıcılarını ve bu sektöre emeği geçenleri seviyorum iyi geceler efendim

• Saygı ve sevgi bizden efendim
  • Merhaba Arkadaslar,

Lamb1 ve Lamb2 Sensörlerinin Ne Gibi Faydaları Vardır.. Lamb1 i Baglamak Arac İcin Yeterlimidir. Yoksa En İyi Performası Almak İcin LAMB2 Yide Baglamak Gerekirmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanalgac

Merhaba Arkadaslar,

Lamb1 ve Lamb2 Sensörlerinin Ne Gibi Faydaları Vardır.. Lamb1 i Baglamak Arac İcin Yeterlimidir. Yoksa En İyi Performası Almak İcin LAMB2 Yide Baglamak Gerekirmi ?

Lambda 1 i bağlamak yeterlidir.
    Lambda bağlamak opsiyoneldir, ayar ile ilgisi olmayıp, teşhiste yardımcı unsurdur PLUG&DRİVE göre :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.