Şimdi Ara

BRC'NİN MOTOR GARANTİSİ HAKKINDA-SORUN ÇÖZÜLDÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
11.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konunun tatlıya bağlanmasına sevindim. Ama potansiyel bir müşteri olarak acaba bu konu böyle biryerden duyurulmasa da giderilirmiydi diye sorgulamadan yapamıyorum. Bu örnek davranış ve bilinçli esnaflık umarım herkes için uygulanır.

Saygılarımla
  • Tüm güzel temenniler için bende sizlere teşekkür ediyorum arkadaşlar.

@atartutar
    konu buraya gelmedende haberimiz olsa aynı özveriyi gösterirdik bunu sizde biliyorsunuz, aslında konunun buraya gelmesi işimizi daha da zora soktu, günlerce gecikmemize, düşünmemize sebebp oldu, yoksa daha önce çözülürdü bu konu.

Saygılarımla
  • sayın Mehmet Özenç ve Faruk Sevgili'ye konu hakkında göstermiş oldukları ilgi-alakadan dolayı, BRC servisi olarak değil vatandaş Cemal olarak teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.
    yeni yılda tüm insanlar için sağlık, mutluluk, başarı dolu günler diliyorum.
    saygılarla YEŞİLYURT OTOMOTİV Cemal Tuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEŞİLYURT OTOMOTİV -- 31 Aralık 2011; 13:23:43 >
  • Uzun zamandır bu konuyu okuyorum.Birkaç birşey de ben yazayım.

Şimi öncelikle BRC nin tüm bayileri malesef aynı kalitede değil.Ama büyük çoğunluğu gerçekten iyi.Ben BRC nin distribütörü yerinde olsam Faruksevgiliyi ortak yapardım.Faruksevgili gerçekten bu markanın reklamını canla başla yapıyor ve hakkını vererek çalışıyor.Aynı bu müşterinin başına gelen bir durum gibi bir olay daha olmuştu.Yetkili BRC bayilerinin birinde(adını o zamanda vermediler şimdide ben söylemeyeyim) toyota avensise lpg montajı sırasında araç blok patlatmıştı ve bayi sahibi yan çizdi.(Yok arabada yağ yokmuş yok biyel kolları gevşekmiş vs....ama aracı yapan usta manifoldu delerken çapak kaçırmışlar diye araç sahibine söylemiş).Hiç ilgisi olmamasına rağmen faruksevgili işini gücünü bıraktı bu bayinin aracın masraflarını ödemesi için bastırdıkça bastırdı ve sonunda bu BRC bayisine aracı tamir ettirdi.müşterinin memnuniyetini sağladı.

bundan ben şu dersi çıkardım.Marka kadar yetkili bayinin sahibinin kaliteside önemli.sıkıntı çıkana kadar arkanda olan değil sıkıntı çıktığında seni koruyan markalara taktırmak lazım.İki aracımda da BRC takılı.BRC taktırdıysam faruksevgili sayesinde taktırdım.Faruksevgiliyide tanımam etmem bu arada...........

• Yılbaşında Faruk Sevgiliye 40 Triliyon çıkarsa ,2A Mühendisliğe %10 hisse ile ortak olabilir
  • tebrıkler dogrusu keşke her fırma brc gbı olsa ama nerde tuz döküp yalatıyorlar
    brc için guzel bır imaj oldu fınaliiii.
  • baştada dediğim gibi yanılmadım.. gereği yapıldı .. değerli meslektaşlarım sizi tebrik eder yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım..
  • TÜM DOSTLARIMIN METHİYELERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM
    HEPİNİZE İYİ YILLAR,
    ALLAH SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE MUTLU VE UZUN YILLAR NASİB EYLESİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

TÜM DOSTLARIMIN METHİYELERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM
    HEPİNİZE İYİ YILLAR,
    ALLAH SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE MUTLU VE UZUN YILLAR NASİB EYLESİN.

LPG sektöründeki tüm firmaların yeni yılını kutlar yeni sistemlerle biz tüketicilere daha tasarruflu günler dilerim.
  • BRC YI TEBRIK ETMEK LAZIM DARISI SORUNLARI COZEMEYEN FIRMALARA
    SORUN COZULDU DIYE ÜZÜLENLERDE CIKACAKTIR BURADA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

Yılbaşında Faruk Sevgiliye 40 Triliyon çıkarsa ,2A Mühendisliğe %10 hisse ile ortak olabilir

Bana çıkmaz diyenlerdenim :((
    Hayatta hiç şans oyunlarına itibar etmem :(
    Bilette almadığıma göre böyle bir şansım yok demektir.

Ama olsun temennisi bile kulağa hoş geliyor, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: metyu

quote:

Orijinalden alıntı: metyu

BRC taktırmayı düşünenler dikkat!!!
    25.11.2010'da DAĞAŞAN BRC bayinde lpg taktırdım.chevrolet cruze marka aracım 32000 km ye geldiğinde hareket halindeyken stop etmeye başladı.chevrolet bayileri ve gösterdiğim bütün ustalar lpg den kaynaklandığını ve subapların değişmesi gerektiğini söylediler.
    Brc Ankara bölge bayine gittim.yapılan montaja çok şaşırdılar ve acilen düzeltilmesi gerektiğini söylediler.üstelik montajda bazı parçalarda takılmamış.aracımın montajı düzeltildi ve ısı müşürü takıldı.nasıl oluyorda bayinin biri kafasına göre montaj yapabiliyor hala anlamış değilim.fakat aracım düzelmedi.
    Ankara Reis chevrolet bayine aracımı bıraktım.günlerce expert bekledi.expert geldi baktı bu seferde cevap verilmedi.her gün telefon ettim.E2 mühendislikte karşıma muhattap çıkmadı.herkes birbirine top attı.resmen savuşturuldum.bugun cevap vericez,yarın cevap vericez,biz sizi arıcaz...anlıcayağınız bütün baştan savma laflarını denediler.sonuçta aracım haftalarca serviste bekledi.telefon faturam şişti ve birsürü stres yaşadım.aracımı kendim yaptırdım.2000tl yi kendim ödedim.
    Brc ve E2 mühendislik kesinlikle kurumsal bir şirket değil.Yaptıkları hiç etik değil.Lpg satılırkenki vaadleri tamamen palavra.
    Benim elimde bütün belgelerim mevcut.Merak edenlerle paylaşabilirim.yasal yollardan bütün masrafımı geri alıcam fakat bu kadar stres yaşattıktan sonra BRC YE OKADAR PARA VERMEYE GEREK YOK.Brc taktırmayı düşünenlere duyrulur.

Arkadaşlar; açtığım konunun sonucunu yazıyorum.Bu yazıyı yazdıktan kısa bir süre sonra brc yetkilileri benimle irtibata geçtiler.
    Mehmet bey evraklarımı kontrol ettikten sonra,bir yanlışlık yapıldığını ve hemen düzeltileceğini söyledi ve bugun aracımın masrafı
    garanti kapsamında ödendi.BRC ye yakışanda buydu zaten.Buradan başta Mehmet Özenç'e , Faruk Sevgili'ye ve
    sorunun çözülmesinde emeği geçen herkese çok teşşekkür ediyorum.
    Saygılar

Her konuda olduğu gibi bu konuda da BRC ve BRC nin değerli Ustaları beni yanıltmadı, Üzerlerine düşeni yaptılar.
    Buradan konu adına emeği geçenlere tebriklerimi iletirim.. Biz de BRC nin motor garantisinin geçerliliğinin ve Şartlarının
    neler olduğunu öğrendik. Artık bilinçli müşteri olarak bakımlarımızı da zamanında yaptırırız..

• Herkese Mutlu Yılllar Dilerim.
    Sorunun Çözümünde Esas Katkısı Olan Fsotogaz ve Bölge Distürbütörünü özençlerotogaz'ı Aynı Sektörü paylaştığımızdan Ötürü ,Tebrik eder Teşekkürlerimi Borç Bilirim. Saygılarımla.
  • Brc kendine yakışanı yaptı ve sorunu çözdü,herşeyi göze alarak 2012 model cruz a Brc taktırcam...
  • @Akif Turhan
    @Florya Otogaz
    @saruhan33

Temennileriniz için biz teşekkür ederiz.
    Saygılarımla.
  • bireysel olarak burdaki arkadaşları teşekkür ederim. ama bunun ücretini bu arkadaşlarımız ceplerinden mi verdiler. brc mi ödedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

bireysel olarak burdaki arkadaşları teşekkür ederim. ama bunun ücretini bu arkadaşlarımız ceplerinden mi verdiler. brc mi ödedi.

Mehmet bey yukarıda bu konuyla ilgili açıklamasını yaptı, Bu hiçte önemli değil mağduriyetin giderilmesi önemli.
  • Konunun tatlıya bağlanması gerçekten çok sevindirici.
    BRC'nin duyarlılığı ve hatasını kabul ederek hem bayiyi, hem de müşteriyi koruması gerçekten çok güzel.

Hazır yeri gelmişken ben de K24A3 kodlu Honda Accord motorlarının valf spındılları ve valf sitleri ( subap ve baga deniyor sanırım) malzemeleri hakkında bilgi alabilirsem sevinirim.

Selamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Florya Otogaz

Herkese Mutlu Yılllar Dilerim.
    Sorunun Çözümünde Esas Katkısı Olan Fsotogaz ve Bölge Distürbütörünü özençlerotogaz'ı Aynı Sektörü paylaştığımızdan Ötürü ,Tebrik eder Teşekkürlerimi Borç Bilirim. Saygılarımla.

@Florya Otogaz ;
    Güzel düşünceleriniz için biz teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Konunun tatlıya bağlanması gerçekten çok sevindirici.
    BRC'nin duyarlılığı ve hatasını kabul ederek hem bayiyi, hem de müşteriyi koruması gerçekten çok güzel.

Hazır yeri gelmişken ben de K24A3 kodlu Honda Accord motorlarının valf spındılları ve valf sitleri ( subap ve baga deniyor sanırım) malzemeleri hakkında bilgi alabilirsem sevinirim.

Selamlar...

Bu araçlarda subap sorunu sadece ayar ile giderilebiliyor büyük sıkıntı açmıyor, 20.000 km de bir subap ayarı yaptırmanız yeterlidir.
    Dışarıdaki honda servisleri 20.00 tl ila 40.00 tl arasında değişen fiyatlarla yapıyorlar bu ayarları.
    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.