Şimdi Ara

BRC İÇANADOLU BÖLGE BAYİİ MAVİDENİZLER OTOGAZ MEMNUN MÜŞTERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm brc bayileri ile telefonda görüştüm.Kimi bayi dur ustama verim kimi sorduğum sorudan başka herşeye cevap verdi.Ama mavidenizlerin işletme sahibi Tuncay bey bilgi,donanım anlamında tüm sorularıma sıkmadan, sıkılmadan tek tek cevap verdi.Birinci sınav olumlu, işletmeyi gördükten sonra yerinde karar verdiğimi anladım.Montaj dört dörtlük yapıldı.Sinan ustayla yol testide yaptık.Çok erken ama 3 gün oldu sıfır sorun.
    Tuncay bey ve Hasan bey başta olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ederim.



  • ARACIMA MAVİ DENİZLER ANKARA DA LPG TAKTIRDIM.BİR DEPO LPG BİTENE KADAR ÇEYREK DEPO BENZİN BİTİYOR.ŞİMDİ BENZİN GÖSTERGESİ ARIZALANDI.DEPO TAM DOLU GÖSTERGE ÇEYREK DEPO BOŞ GÖSTERİYOR.AYARLARI YAPAN PERSONEL ÇOK ASIK SURATLI.ADAMA SORU SORAMIYORSUN.YAKIT GÖSTERGESİ ÇOK ADİ VE BASİT.JAPON YAPIŞTIRICISI İLE YAPIŞTIRMIŞLAR.HEMEN KOPTU.TEKRAR GİDİP YAPIŞTIRTTIM YİNE KOPTU.JAPON YAPIŞTIRICISI SERTTİR DEDİM.YUMUŞAK YAPIŞTIRICI YOK MU DEDİM YOK DEDİLER.KENDİM BİR ÇARESİNE BAKACAĞIM.İLK MONTAJDA YAKIT GÖSTERGESİ YERİNİ DELDİLER.ARACIN ŞOFÖR MAHALLİNE DÖKÜLEN ÇÖPLERİ TEMİZLEMEDİLER.YAKIT TANKI MONTAJINDA DA BAGAJI PİS BIRAKTILAR.TAVSİYE ETMEM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moonlightl

    ARACIMA MAVİ DENİZLER ANKARA DA LPG TAKTIRDIM.BİR DEPO LPG BİTENE KADAR ÇEYREK DEPO BENZİN BİTİYOR.ŞİMDİ BENZİN GÖSTERGESİ ARIZALANDI.DEPO TAM DOLU GÖSTERGE ÇEYREK DEPO BOŞ GÖSTERİYOR.AYARLARI YAPAN PERSONEL ÇOK ASIK SURATLI.ADAMA SORU SORAMIYORSUN.YAKIT GÖSTERGESİ ÇOK ADİ VE BASİT.JAPON YAPIŞTIRICISI İLE YAPIŞTIRMIŞLAR.HEMEN KOPTU.TEKRAR GİDİP YAPIŞTIRTTIM YİNE KOPTU.JAPON YAPIŞTIRICISI SERTTİR DEDİM.YUMUŞAK YAPIŞTIRICI YOK MU DEDİM YOK DEDİLER.KENDİM BİR ÇARESİNE BAKACAĞIM.İLK MONTAJDA YAKIT GÖSTERGESİ YERİNİ DELDİLER.ARACIN ŞOFÖR MAHALLİNE DÖKÜLEN ÇÖPLERİ TEMİZLEMEDİLER.YAKIT TANKI MONTAJINDA DA BAGAJI PİS BIRAKTILAR.TAVSİYE ETMEM.

    Sayın moonlightl;
    Hayali sorunlarla neyi amaçladığınızı anlayamadık.
    1)Bu sorunlarla ilgili aracınızı işletmemize getirdiniz mi?
    2)Getirdiğiniz halde sorununuz çözülmedi mi?
    3)Lpg düğmesi sabitlenebilmesi için delinmektedir.Ayrıca düğme yeri seçimi müşterilere sorulur.

    Yukarıda bahsetmiş olduğunuz personel ile ilgili soruna gelince; sabah 8:30 dan akşam 18:30 kadar ayakta ve soğukta müşterilerimize hizmet vermeye çalışan arkadaşlarımızın hiç kimseye sıra dışı davranma hakkı yoktur. Firmamız adına şahsınızdan özür dileriz.
    Şirketimizin koşulsuz müşteri memnuniyetinden asla ödün vermeyeceğini bilmenizi isteriz.
    İyi akşamlar dileriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2A MAVİDENİZLER -- 24 Aralık 2014; 8:39:12 >




  • SAYIN YETKİLİ;

    ÖNCELİKLE HAYALİ SORUN KELİMESİNİ KULLANARAK İNANILMAZ BİR SAYGISIZLIK YAPTINIZ.

    ARACI İKİ KERE GETİRDİM.SORUN ÇÖZÜLMEDİ.LPG DÜĞMESİNİ DELEREK TAKTIĞINIZI SÖYLÜYORSUNUZ.BENİM ARACIMDA DA DELEREK TAKTINIZ AMA DELİK AÇMA AMACINIZ DÜĞMENİN ARKA KISMINDAKİ ÇIKINTIYI İÇERİ SOKMAK.DÜĞMEYİ TIRNAKLI VEYA SOMUNLU TAKMANIZ GEREKİRKEN SERT JAPON YAPIŞTIRICI İLE YAPIŞTIRDINIZ.İKİ KERE KIRILDI.ÜÇÜNCÜDE ELEMANINIZ AYNI YAPIŞTIRICIYI SÜRECEKLERİ İÇİN BIRAKIN KALSIN DEDİM , KENDİM BAŞKA BİR ŞEKİLDE ÇÖZERİM DEDİM.ELEMANINIZ SURATINI DÖNÜP GİTTİ.ÇÖZMEK İÇİN UĞRAŞMADI.

    ISI DERECE AYARLARI HAKKINDA SORU SORDUM,DERECE AYARINI AZ YAKMASI İÇİN DÜŞÜRÜRKEN ZARAR VERMEYECEK ŞEKİLDE OLSUN DEDİM.ELEMANIN CEVABI ""ZARAR VERECEK ŞEYİ BİZ YAPAR MIYIZ""

    BÖYLE CEVAP VERİLMEZ,EFENDİCE AÇIKLANIR.BEN MÜŞTERİ OLARAK HER ŞEYİ SORMA HAKKINA SAHİBİM.MESLEĞİM MÜHENDİSLİK OLDUĞU İÇİN AYRICA MERAKIM OLUYOR ZATEN.

    ELEMANLARINIZI SABAHTAN AKŞAMA SOĞUKTA AYAKTA ÇALIŞTIRMAK PEK İNSANCIL DEĞİL.DİNLENDİREREK DÖNÜŞÜMLÜ ÇALIŞTIRIN Kİ ONLARDA DAHA SAĞLIKLI DAVRANIŞ SERGİLESİNLER.

    ŞİMDİ ARACIMA AYAR YAPTIRMAK İSTİYORUM NEREYE GÖTÜRSEM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

    GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN...




  • KIRIK DÜĞMENİN AYRICA RESMİNİ ÇEKİP KOYACAĞIM.O ZAMAN ANLARSINIZ.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moonlightl

    KIRIK DÜĞMENİN AYRICA RESMİNİ ÇEKİP KOYACAĞIM.O ZAMAN ANLARSINIZ.


    ARACINIZI BİZE GETİRİN BEN YARDIMCI OLAYIM. TUNCAY KARAKOCA 0532 596 46 93
  • 2A MAVİDENİZLER kullanıcısına yanıt
    Hocam 2006 astra tiptronik aracım var..lpg taktırmak istiyorum fakat ucuz olarak var mı 1000 lirayı aşmayacak şekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihsaskom

    Hocam 2006 astra tiptronik aracım var..lpg taktırmak istiyorum fakat ucuz olarak var mı 1000 lirayı aşmayacak şekilde


    fatih bey merhaba,BRC ,GFI ve EASY GAZ markalarının bölge bayisiyiz talep ettiginiz ürün segmentine EASY GAZ markası uygundur,fiyatı 900 t/9 taksit olarak işlem görüyor, garantisi BRC ile aynıdır,degerlendirirseniz motaj için görüşebiliriz iyi günler dileriz.
  • Meraba Daewoo Nexia 1.5 16V aracıma sıralı lpg taktırmak istiyorum...Aracı yeni aldım...Şuan mikserli(karbüratörlü) takılı ama aracım ekjeksiyonlu...Sormak istedim sadece ön bölümü değiştirerek bir fiyat verebilirmisiniz...Ve hangi sıralı kiti taktırmalıyım...Kredi kartına taksitle taktırmak istiyorum...Teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canfezzz

    Meraba Daewoo Nexia 1.5 16V aracıma sıralı lpg taktırmak istiyorum...Aracı yeni aldım...Şuan mikserli(karbüratörlü) takılı ama aracım ekjeksiyonlu...Sormak istedim sadece ön bölümü değiştirerek bir fiyat verebilirmisiniz...Ve hangi sıralı kiti taktırmalıyım...Kredi kartına taksitle taktırmak istiyorum...Teşekkürler...


    merhaba sayın @ canfezzz,
    aracınıza BRC veya GFI kitimizin dönüşümü yapılabilir ancak ürünü tamamen degiştirmenizi öneririm çünki iki yıllık garantiyi komple ürün degişimine veriyoruz,lpg dönüşümde kullanılan tankın ömrü 10 yıldır bu süreyide kontrol etmeniz gerekir,ayrıca tankın üzerinde bulunan şamandranızın yeni takılan kite uyum saglaması gerekiyor onun için üzerinde kitin markasını bldirirseniniz daha detaylı bilgi verebiliriz iyi çalışmalar dileriz




  • Atiker ve kazan 2011 detaylı bir fiyat verirseniz… komple ve sadece ön bölümü olarak ayrı ayrı… teşekkürler…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canfezzz

    Atiker ve kazan 2011 detaylı bir fiyat verirseniz… komple ve sadece ön bölümü olarak ayrı ayrı… teşekkürler…


    merhaba,komple yeni BRC montaj ücretimiz 1.800/9 taksit,tank ve şamandra hariç 1.600/9 taksit olur,GFI montaj ücretimiz ise 1.400/9 taksittir,tank ve şamandra olmadan 1.250/9 taksit yapılır iyi çalışmalar dilerim
  • Teşekkürler…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi günler. 2011 Fiat linea 1.4 Turbo 120 bg aracıma LPG düşünüyorum. Bütçem 2000 lira kadar. Ne taktırmamı önerirsiniz , nelere dikkat etmeliyim , benim turbo için başka birşey gerekiyor mu, birde önerdiğiniz Ürünün bana toplam maliyeti ne olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ttrn

    Iyi günler. 2011 Fiat linea 1.4 Turbo 120 bg aracıma LPG düşünüyorum. Bütçem 2000 lira kadar. Ne taktırmamı önerirsiniz , nelere dikkat etmeliyim , benim turbo için başka birşey gerekiyor mu, birde önerdiğiniz Ürünün bana toplam maliyeti ne olur ?



    günaydın @Ttrn aracınıza BRC MY-11 TURBO kitinin dönüşümü uygundur,fiyatı 1.900/9 taksittir.montaj konusunda sizin dikkat etmeniz gereken bir şey yok zaten araç turbo oldugundan montajı yapanların turbo kit takması gerekiyor aksi halde sıkıntı yaşarsınız iyi çalışmalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gxllkr


    quote:

    Orijinalden alıntı: 2A MAVİDENİZLER

    quote:

    Orijinalden alıntı: moonlightl

    KIRIK DÜĞMENİN AYRICA RESMİNİ ÇEKİP KOYACAĞIM.O ZAMAN ANLARSINIZ.


    ARACINIZI BİZE GETİRİN BEN YARDIMCI OLAYIM. TUNCAY KARAKOCA 0532 596 46 93

    Yıl 2017 yer mavidenizler bugün garantiden tamir edilerek gelmiş regulatör taktırmak için bekliyorum alt kattaki montaj yerinde volta atıyorum elemanlar kendi halinde işleri yapsam mı yapmasam mı çırakla kafa bulanlar bi de ne göreyim duvarda bir tabela 10 satırlık müşteri ilkesi ve ilk ilke ne biliyor musunuz Çalışanın Davranışı buranın sahibi sanırım Tuncay bey bu kameraları izliyor mu acaba elemanlar napıyor tam 1 saat bekledim adamların umrumda mı ya parasız kolunu kıpırdatmıyorlar ama adam gibi takıp beni memnun etselerdi takan ustaya emeğinin karşılığını verirdim sonuç hüsran.

    Bilgilendirme için teşekkür ederim. 1 haftadır lpg için araştırma yapıyorum. Brc - Lovato - Prins arasında kalmıştım. Sayenizde brc yi eledim. Ankarada adam gibi işini yapan firma bulmak zor. Allah herkese kolaylık versin. Bu devirde esnaflık mali satana kadar. Sattiktan sonra sen bozdun oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gxllkr

    Bu mesaj silindi.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2A MAVİDENİZLER -- 8 Ağustos 2017; 9:57:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gxllkr

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2A MAVİDENİZLER -- 8 Ağustos 2017; 9:54:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gxllkr

    Bu mesaj silindi.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2A MAVİDENİZLER -- 8 Ağustos 2017; 9:55:37 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.