|
Bildirim
|
3 sene boyunca 1.6 multijet 120 hp 300 nm torka sahip 6 ileri full gırtlak dolu fiat bravo kullandım yağı suyu dışında tek arızası olmadı. İlana koyduktan sonrada 3 gün içinde satıldı
|
2008-2010 arası Civic in ne ozelligi var acaba?
Cok mu perf. lı, cok mu konforlu, muhtesem yalıtımı ve gırtlak dolu ozelligi mi var, cok mu az yakar,servis ve yedek parca agı cok mu yaygın, parcası ve bakımı ucuz mudur? Adamların 2008 modelinde de 2019 modelinde de 20 yıllık Atmosferik 1.6 Motor var.S. İci Fabrika Verisi 9LT civarlarında tek esprisi icabında LPG ye uygun... Ayrıca 1 mazda 2 Honda 3 Fiat anlarım da 1 mazda 2 Honda -1 Fiat ne anlam ifade ediyor? Mazda iyidir kotudur bilemem ama duzgun distributoru yok ,yaygın servis agı yok, bol yedek parcası yok, parcası pahalı yan komsum 2006-2008 arası Mazda 3 aldı otomatik parcası pahalı , servisi sıkıntı vs Bravo dedigin arac Alfa platformunda uretilmis ve su 3 arac icinde tek Turboya sahip arac, ister 1.6 120 BG 320 Tork Dizelini al ister 1.4 T jet 120Bg Turbosunu al, illa takacaksan da Turbo ya LPG taktır. Civic bence 3 u arasında en son sırada yer alır, Mazda kaliteli olabilir ama sıkıntılı, Bravo ise hem kaliteli hem ozellikli hem perf. arac... |
Performans 1.6 bravo dehşet.
Piyasa civic tabi ki. Kalite mazda. |
Mazda en iyisi
|
fiat bravo t-jet aslında mazda 3 ile arasında kaldım ama bravo'da fiat'ın çıkarttığı en iyi işlerden birisi, belki de en iyi işi. bir gün ben de denemek istiyorum bravo'yu
|
Bunların arasında en mantıklısı Bravo
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 6 Nisan 2019; 22:49:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinksk -- 6 Nisan 2019; 23:18:38 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |