Şimdi Ara

Bravia Engine vs Super Amoled Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisinde görüntüler daha canlı ve etkileyici acaba ?

Telefonun ekranı benim için en büyük kriter. Fark hissedilir derecede yoksa bu ikisi arasında farklı kriterlere yöneleceğim

• Super Amoled Plus parçalar bravia engine'ı her şekilde :) ama ondan sonra gelicek en iyi ekran kalitesindedir.Bende snn gibiyim hocam ekran kalitesi benim için o kadar önemliki telefon için 750tl ayırmıştım, neo alıcaktım, ekran soluk dedik lg optimusa baktım, ondada led var dedim, evo 3d baktım, ondada led ve amoled kadar iyi değil dedim, arc s e baktım, ondada ekranda çatlama oluyor dedim, en sonunda bütçeyi 1.500 çıkardım, galaxy s2 alsam mı, almasam mı diye düşünüyorum :D
  • Tartışmasız SAMOLED+. Geleceğe yönelik teknoloji. TFT artık eskidi üstelik OLED teknolojisinden daha fazla güç tükettiği için günümüzde akıllı telefonların en büyük sorunlarından biri olan pil tüketimi konusunda artık TFT ekranların mobil cihazlarda kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. OLED teknolojisi TFT'den her türlü üstündür.
  • bence gıt bır teknolojı magazasına bır elıne arc bır elıne galaxy al karsılastır samsungu oyuncak der almazsın. dene gör bakma burda yazılanlara ha kımısı oyle ekran sewıyor kı galaxy alıyor ama kendin bak burdakilere aldanma. hangisi daha iyi dersen ikiside iyi teknolojiler ama gerçekçilik istiyorsan bravia engine kesinlikle
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: obahadir

bence gıt bır teknolojı magazasına bır elıne arc bır elıne galaxy al karsılastır samsungu oyuncak der almazsın. dene gör bakma burda yazılanlara ha kımısı oyle ekran sewıyor kı galaxy alıyor ama kendin bak burdakilere aldanma. hangisi daha iyi dersen ikiside iyi teknolojiler ama gerçekçilik istiyorsan bravia engine kesinlikle

Hocam Demirören AVM'deki Saturne gidip hep ArcS i inceledim hem de GalaxyS2'yi. Galaxynin ekranı çok daha iyiydi bence inanılmaz çekici bir ekranı var

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Orijinalden alıntı: obahadir

bence gıt bır teknolojı magazasına bır elıne arc bır elıne galaxy al karsılastır samsungu oyuncak der almazsın. dene gör bakma burda yazılanlara ha kımısı oyle ekran sewıyor kı galaxy alıyor ama kendin bak burdakilere aldanma. hangisi daha iyi dersen ikiside iyi teknolojiler ama gerçekçilik istiyorsan bravia engine kesinlikle

Hocam Demirören AVM'deki Saturne gidip hep ArcS i inceledim hem de GalaxyS2'yi. Galaxynin ekranı çok daha iyiydi bence inanılmaz çekici bir ekranı var

Alıntıları Göster
    ben kotu demedım kı zaten benım bahsettıgımde buydu cogu alıcı boyle dusunuyor ne yalan soylım bende ıphone almadan once cok begenmıstım ama cogu ıncelemeden bravıa engıne'ın daha gercege yakın renkler verdıgını gordum o yuzden bravıa engıne demıstım. ama galaxy s2 alınır yıgıdı öldür hakkını yeme demişler hakkı var yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obahadir -- 18 Şubat 2012; 21:19:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.