Şimdi Ara

Xiaomi TV Box S 2025 tanıtıldı: 4K Dolby Vision ve dahası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi TV Box S 2025 tanıtıldı: 4K Dolby Vision ve dahası
    Yeni nesil Xiaomi TV Box S (3. Nesil) modeli global pazarda görünmeye başladı. Bu yıl yepyeni bir tasarımda sunulacak cihaz, sürpriz olmayacağı üzere 4K Ultra HD desteğiyle geliyor. Ancak Dolby Vision, HDR10+, Dolby Atmos ve DTS:X olmak üzere dolu bir sertifika paketine sahip. İşte Xiaomi TV Box S 2025 özellikleri ve fiyatı...

Xiaomi TV Box S 2025 tanıtıldı

3.nesil Xiaomi TV Box S, gücünü 6nm üretim sürecine sahip dört çekirdekli ARM işlemciden (2.5GHz) ve ARM G310 V2 GPU alıyor. Xiaomi’ye göre, yeni yonga seti, önceki nesle kıyasla CPU performansında %25, GPU performansı ise %130 oranında artış gösteriyor. Bu konfigürasyonda ise 2GB RAM ve 32GB dahili depolama kapasitesi sunuluyor.

Yeni TV Box S'in bağlantı seçenekleri arasında Wi-Fi 6 (uyumlu yönlendirici gerektiriyor) ve Bluetooth 5.2 bulunuyor. Fiziksel bağlantı noktaları arasında HDMI 2.1, USB 2.0 ve güç girişi yer alıyor. Cihazın beraberinde gelen Bluetooth uzaktan kumanda, 360° sesli komut desteği sunuyor ve Google Assistant ile doğrudan entegrasyon sağlıyor.

Xiaomi TV Box S 2025 tanıtıldı: 4K Dolby Vision ve dahası
    Xiaomi TV Box, tahmin edebileceğiniz üzere Google TV ile geliyor. Dolayısıyla yeni kişiselleştirme seçeneklerine ek olarak, Google Cast desteği ve daha fazlasına ulaşabiliyorsunuz. 97 x 97 x 17 mm boyutlarında ve 91.2 gram ağırlığında olan Xiaomi TV Box S 2025, kutu içeriğinde bir uzaktan kumanda, HDMI kablosu, güç adaptörü ve kullanım kılavuzu ile birlikte geliyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi uygun fiyatlı yeni Redmi oyuncu monitörünü duyurdu

Şu an için Xiaomi, küresel çapta piyasaya sürülmesi beklenen cihazın kesin çıkış tarihi ve satış bölgeleriyle ilgili açıklama yapmadı. Aynı şekilde cihazın satış fiyatı da şu anda belirsizliğini korumaya devam ediyor. Ancak önceki modelin 69 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulduğunu hatırlatmakta fayda var.

• Yıllardır ilk neslini kullanıyorum. Bir eksiğini bir sıkıntısını görmedim. Güzel cihaz. Bozulmadığı ya da yazılım olarak güncelliğini yitirmediği Youtube veya Prime Video kurulamadığı sürece kullanmaya devam ederim.

• Bu tarz cihazlarin en iyisi Nvidia Shield
    Onunda yenisi çıkarsa süper olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Ethernet portu koymamakta hala ısrar ediyor, bu yüzden kaç tane müşteri kaybettiğinin farkında değil, her ne kadar usb-ethernet adaptörle çözümü olsa da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 27 Mart 2025; 18:33:55 >
  • Gidip 40 50 bin tl verip arayüzü çöp tv almak boş iş, 4k ultra destekli eski bi monitörle bu daha mantıklı

• Visionx st V kullanıcısına yanıt
    Monitörlerin peak brightness'ı ile televizyonlarınki arasında uçurum oluyor. O nedenle HDR içeriklerde TV'ye göre monitör hüsran yaratır. Yani demem o ki panelin 4k olması çok da bir anlam ifade etmiyor, panelin yapabildikleri daha önemli aslında.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Olsa iyi olurmuş ama WiFi 6'nın teorik hızı 9.6Gbps iken günümüz aygıtlarında ethernet hızı 1Gbps ya da daha pahalı donanımlarda 2.5Gbps ancak oluyor. Tabi bir de routerda 2.5Gbps portları olması gerekli. O bakımdan ethernet büyük eksiklik değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Zaten yazarken monitör den kastım modası geçmiş eski bi 4k hdr destekli tv ydi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam,

Wifi 6 hızı konusunda haklısınız ancak Wifi 6 bile olsa odadan odaya kablolu ethernet' in tutarlılığını veremiyor maalesef, yok sinyal yükseltici falan bir sürü hikaye ve masraf, ayrıca 7 yıl önce odadan odaya çekilmiş hazır ethernet hattım var (NAS cihazı diğer oda da, tv box salonda), wifi internet kullanıyorum ama tv box için kablosuza dönmem için bir sebebim yok, hazır çekilmiş hattı niye ethernetsiz tv box için niye terkedeyim ki, ethernetli tv box alırım daha iyi, altı üstü nas' a depolanmış filmleri seyrediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 27 Mart 2025; 16:45:20 >
  • yıl 2025 2GB RAM daha ne diyim

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Bende de nas, pc, ps router'a 2.5Gbps portuna bağlı; geri kalan tüm elektronik cihazlar kablosuz bağlı.

Depoladığım dizi/film içinse Plex kullanıyorum. Sanırım yılların verdiği alışkanlıktan olsa gerek ben de kabloyu tercih ediyorum, özellikle de gecikmeninin önemli olduğu yerlerde. Ancak yüksek bitrateli 4k hdr filmler bile kablosuz ağda gayet sorunsuz çalışıyor hocam. Diğer cihazlar için de yüksek hızlı erişim avantaj oluyor bir taraftan.

• Az önce 2.neslini satın aldım :(

• Visionx st V kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, ben o hatayı Samsung Tizen alarak yaptım. O kadar hantallaştı ki anlatamam. :(

• Kaçıncı versiyon var bende bilmiyorum muhtemelen birdir. Gelsin yenisi, güzel özellikler iyi fiyat olmuş.

• Tv de 2. Nesil Mi Box var. Çalışma odamda da kullanmak için geçen hafta Next Start Pro 4K aldım 32Gb Rom, 2Gb Ram Bellek, Ethernet, Type-C ve Type-A Usb girişleri. Yapay Zeka destekli işlemci ile cihaz inanılmaz seri ve lisanslı. 1.650₺

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hezarfenburak kullanıcısına yanıt

Smart özellikleri için almamıştım ama Samsung'un arayüzü gerçekten berbat. Sanki ucuz android tlf gibi... Son güncelleme ile iyice yavaşladı, çok kötü

• Amazondan 16gb 512 GB avuç içi kadar PC almıştım 5500 TL ye. TV ye bağlı kral gibi.

• Ethernet portu bulunan ve 8 GB ram bulunan Ugoos Ut8 Pro kullanıyorum. Hala anlamış değilim bu 2 GB ram sevdasını ve ethernet port eksikliğini! Yoksa ben de bu cihazdan alırdım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesusturkey -- 27 Mart 2025; 18:3:42 >
  • bari 4 gb ram kullansaydınız çöp. Hako pro akar.

• ona97 O kullanıcısına yanıt
    TV kutularından her türlü daha iyi. Aynı işi gördüğü gibi fazlasını da yapıyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.