Şimdi Ara

Bravia Engine vs. Super Amoled Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'da bir sürü karşılaştırma var. Neredeyse hepsini izledim. Kendimce bazı telefonları karşılaştırdım. Bana göre Bravia Engine daha iyi. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum arkadaşlar ne diyorsunuz SAMOLED PLUS'mı yoksa Bravia Engine'mi

• video dan izlemekle olacak is degilki bu :) super amoled plus taki siyah ve kontrast kalitesi su an da hicbir ekran teknolojisinde yok..kisacasi en iyi ekran super amoled turevleridir daha ustune ekran yok..
    KONUŞ İNSANLARA AKILLARINA GÖRE
  • Super Amoled Plus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur.
    "
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Super Amoled Plus

iyi de neden super amoled plus ?

Orijinalden alıntı: OBERTAN

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Super Amoled Plus

iyi de neden super amoled plus ?

Renk doygunluğu, siyah doğruluğu ve kaliteli kontrast.
    dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur.
    "
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • hocam kavramlar beni aşıyor yetişemiyorum
  • bravia engine'de ekran daha parlak renkler daha sıcak gibi görünüyor

Lenovo Thinkpad T460p
    Intel i7 6700HQ 6Mb 2.60GHz up to 3.50GHz vPro™ | 8+16GB 2400MHz 1.2v DDR4 | Intel HD Graphics 520 | Nvidia 940MX 2GB GDDR3 | Samsung 860 EVO 1TB SSD | 14'' 1920x1080 16.9 Full HD IPS | Wi-fi 802.11b/g/n/ac | Bluetooth 4.1 | Magnesium-Aluminium case 1.8Kg | MIL-SPEC 810G
    Lenovo Ultra Dock Station 130W | Lenovo T2224d Full HD IPS | Bose Companion 2 Series III
    Windows 10 Pro
  • dediğin gibi mavi görünüyor renkler çok soğuk bravia engine daha sıcak renkler sunuyor kontrastla ilgili bir durummu bu

Lenovo Thinkpad T460p
    Intel i7 6700HQ 6Mb 2.60GHz up to 3.50GHz vPro™ | 8+16GB 2400MHz 1.2v DDR4 | Intel HD Graphics 520 | Nvidia 940MX 2GB GDDR3 | Samsung 860 EVO 1TB SSD | 14'' 1920x1080 16.9 Full HD IPS | Wi-fi 802.11b/g/n/ac | Bluetooth 4.1 | Magnesium-Aluminium case 1.8Kg | MIL-SPEC 810G
    Lenovo Ultra Dock Station 130W | Lenovo T2224d Full HD IPS | Bose Companion 2 Series III
    Windows 10 Pro
  • süper amoled renkleri gercekten uzak ve abartılı gösteriyo , bravia engine renkleri daha gercekçi gösteriyo , gerçeğe daha yakın
  • lcd de kullanılan teknolojiye göre kalitede değişiyor oled ekranlar daha renkli daha canlı gözüküyor ama bu nesneler için orjinalinden daha fazla renk demek, ben m8 kullanırken siyah bi resmi duvar kağıdı yapmıştım wave da nasıl tam siyahsa m8 dede aynı derece siyahtı ...kısacası kullanılan teknoloji çok farkediyor...
    KONUŞ İNSANLARA AKILLARINA GÖRE
  • bravia engine tam olarak donanımsal değil yazılım destekli resimler de ve videolarda etkili
    ama görüntü kalitesi tatmin edici yinede

||Sony Xperia XZ Premium||with LiveSound HiFi/Sony SBH80|WH-1000XM4|||Android|9.0||
    DELİORMANLI.............İzleniyorsun Tıkla Öğren
  • kullandigim telefonlar
    wave 1
    se xperia x10
    samsung gs2
    xperia active
    simdi karsilastirmlara gelirsek
    en pixel pixel xperia active
    en net wave1
    en siradan x10
    he net hem canli hem parlaklik azaltildiginda renkli hem goz yormayan sgs2 super amoled ayri bir dunya tabi bazisi sanal renkleri sever bazisi gercek renkleri sever ben ise amoledi sevdim

Orijinalden alıntı: qabdkq

kullandigim telefonlar
    wave 1
    se xperia x10
    samsung gs2
    xperia active
    simdi karsilastirmlara gelirsek
    en pixel pixel xperia active
    en net wave1
    en siradan x10
    he net hem canli hem parlaklik azaltildiginda renkli hem goz yormayan sgs2 super amoled ayri bir dunya tabi bazisi sanal renkleri sever bazisi gercek renkleri sever ben ise amoledi sevdim

hımm. teşekkür ederim.

Edit: ama yukarıda bir arkadaşın da söylediği gibi Bravia Engine için yazılımsal bir "program" diyebiliriz ama AMOLED vs. donanımsaldır. Örn. Bravia Engine'i telefonun ayarlarından kapatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 12 Ocak 2012; 19:58:48 >
  • amole lerde renkler gerçekten uzak beyazlar mavi renkte oluo ama artı yanı aka planı siyah yaparsanız ve tarayıcıyıda negatif ederseniz (siyahlar beyaz beyazlar siyah olur) galaxy s3 unuz veya s2 niz rahat 2 gün gider
    ayrıca film izlerken veya oyun oynarken görüntü ekrandan çıkıcakmış gibi olur

bravia da renkler gerçekle aynı ve çok parlak parlaklık şarzı çapuk yiyo galaxy s3 te full parlaklık xperia s te yarım parlaklıkta xperianın ekranı daha göz alıcı karar sizin ama bence galaxy s2 alınabilir hafif ince ve hızlı sonyler biraz kaba

http://www.youtube.com/watch?v=JHCydzna0Qw bir örnek sonun parlaklık ayarına bakın ...

• Nova ve ıps ekranlarla kıyaslarsanız nasıl bir kıyaslama olur
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.