Filmi dün gece izledim açıkçası imdb'de ilk 250 de olmayı gerçekten hak eden bir film Bu zamana kadar niye izleyemedim diye kendime kızıyorum.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
10 defa hiç ßıkmadam izLemişimdir
Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden birisidir cesur yürek gerçekten çok güzel film benim için ayrı bir yeri var.
Başarılı bir adamı bir hainlikle nasıl bitirileceğini gösteren mükemmel bir savaş filmi , tabi çekim hatalarını okurken bi sahnede arkada kamyon geçiyor okudum ama hangi sahne göremedim tekrar izleyince
İyi hatırlattın film sıkıntısı çekiyorum bunu tekrar izlemek iyi olacak
Hocam film müthiş , senaryo müthiş ama dengeszliğime gelmiş dublaj indirmişim. SESLENDİRME BERBAT !! Her filmde aynı ses yaaa!
720p izlemiştim mükemmeldi.
filmi izleyeli rahat 5-6 sene oluyo.. hala aklımdan çıkmayan tek bi söz var.. "herkes ölür, ama herkes gerçekten yaşayamaz"
quote:
Orijinalden alıntı: ereneraslan7
Hocam film müthiş , senaryo müthiş ama dengeszliğime gelmiş dublaj indirmişim. SESLENDİRME BERBAT !! Her filmde aynı ses yaaa!
Hocam orjinal dilde seyrediceksin,filmin sonunda William Wallece a işkence yaparlarken ''Freedoom'' diye bağırması resmen btiriyor adamı.
quote:
Orijinalden alıntı: solidsnake74100
bu daha başlangıç.daha birçok izliyeeğine eminim.
Sorumu hocam , Brave Heart gibi film mi var .
quote:
Orijinalden alıntı: flym4n
Mükemmel bir film
Bir sıralama çıkarsam izlediğim filmler arasında en iyi 5-10 film arasında yer alır.
bende geçen günlerde izleidm ve etkisinde kaldım filmin, hatta forumda arattım bulamadım yorumları okumak istedim ama nedense biraz gerilerde kalmış...
Çok iyi filmdir.. Özellikle adamları motive ettiği sahne : Kaçarsanız yaşarsınız, belki bü süre. Ama bundan yıllar sonra , yatağınızda ölürken tekrar buraya gelmek için her şeyinizi vermezmiydiniz.
sonlarda ''özgürlük'' diye bağırdığında tüylerim diken diken olmuştu
Güzel film hakikaten.Hele sonu.Tekrar izlemek lazım.