Şimdi Ara

brava stop etme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle internette tek brava forum sitesi burası diyebilirim.. burda derdime çare bulamazsam hiçbir yerde bulamam..
    benim arabamın sorunu arabamın ışıklarda kalkarken stop etme problemi...trafik ışıklarında ayağım tamamen debriyajda gaza hafifçe yükleniyorum ve araç hiç sarsmadan ve ses yapmadan stop ediyor..yine ışıklarda boştayken gaza basıyorum hafifçe araba yine stop ediyor..ancak bu sorunu her zaman yapmıyor ..ancak bende ışıklarda stres oldu stop edecek mi etmeyecek mi diye...lütfen yardım edin.

• gaz kelebeğindeki sensörden olabilir rpm sensörü araştırsan iyi olur bravanın kronik sorunu.
  • Neyse sanırım bu duruma kimse cevap vermiçek..neyse ben sorunu çözdüm gibi gözüküyor 6 gündür stop etme sorunu ve rolente dalgalanması yok..

mail adresim:savas.altinn@gmail.com ayrıca msn olarakta kullanıyorum..bu gibi durumu ve sorunu olan arkadaşlar bana ulaşırsaz detaylı bir şekilde bilgilendirme yaparım..herkese brava lı güzel günler diyorum
  • açık açık burada bilgilendirseydin ye aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olurdun maille niye uğraştırıyorsun bizi.
    konu biraz eski ama belki görürde yazar.bendede ışıklara geldiğimde debriiyaja basıp boşa attığımda stop ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen xsara stop etme sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.