Arkadaşlar Merhaba; Aracım BMW 316İ E90 2006 Model Benzinli Manuel bir araç araç üzerinde lpg takılı değil Aracımda Bundan 2 Ay önce Rolanti dalgalanması ve stop etme sorunu başladı Havaakışmetre değişimi yapıldı araç 2 Haftadır Gayet normal çalışırken Geçen Hafta başlayan Stop etme sorunu iyice can sıkmaya başladı Aracımla ışıklarda duruyorum Tam kalkacakken Debriyaja basıyorum stop ediyor debriyaja basmadan da stop ettiği oluyor Stop edince 5 Dakika aracı çalıştıramıyorum Marş basıyor ama çalışmıyor 1 ve 2 viteslerde bazen araç seyir halinde iken silkeletiyor ustalar bakıyorlar pc de arıza çıkmıyor götürmediğim usta kalmadı yok onu değiştirip deneyecez yok bunu değiştirip deneyecez diyorlar ciddi masraflar çıkıyor Konu hakkında Bilgisi olana arkadaşlar bilgilendirme yapabilirse çok sevinirim. Ayrıca stop edince ekranda resim ekledim 2 hata çıkıyor. ÇÖZÜLDÜ : Arkadaşlar Sorunu Çözdük Krank mili sensörüymüş araç 3 gündür ustadaydı en son krank sensörü değişince araç düzeldi şuanlık bir sıkıntı yok Aynı sorun ile karşılaşan arkadaşlar olur diye bilgilendirme yapmak istedim. ![]() Teşekkür ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPGKDMR -- 21 Nisan 2022; 8:56:37 > |
Bildirim