Şimdi Ara

BRAUN CRUZER 6 inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, iki hafta önce braun cruzer 6 face i vatan dan 239 TL ye aldım ve izlenimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Almadan önce çok arama yapmıştım, ama bu ürün hakkında pek bir yorum bulamamıştım.

Ürünü alırken kafamda bir çok soru işareti vardı:
    Sıfır yapıyor mu?
    Tahriş edecek mi?
    Kıl bırakacak mı ? vs.

İlk olarak söylemeliyim ki üründen şu ana kadar memnunum. 3 günlük sakalı kesmem 10 - 12 dakika sürüyor. Sıfır performansı son derece iyi, kaymak misali. Açıkçası benin sakallarımı mach 3 den daha iyi kesti. Sakallarım yoğun ve sert. mach 3 ile tersten alırsam sinek kaydı oluyordu ve öyle yapınca yüzüm mayın tarlasına dönüyordu, fakat bu ürünle elinizi sakal çıkışının tersi yönüne kaydırın elinize sakal gelmicek, yani sıfır tıraş. Sıfır tıraş da biraz uğraştırdığı doğru, söylediğim gibi 12 dakika da 3 günlük sakalı sıfır yaptı. Yanakları sıfır yapması 3 günlük sakalda bile 5 dakika ama boyun ve çene uğraştırıyor. Bunun dışında şekil verme için de çok iyi bir makine, bir çok aparatı var işinzi görecek. Bana batarya ömrü az geldi. 1 saatlik şarj dolduruyor, fakat yarım saat tıraş olabiliyorsunuz. Her gün tıraş olursanız 5 dakikadan 6 tıraş yapar, 3 günde bir olursanız 2 veya 3 tıraş çıkartırsınız. sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.

iyi günler

• Merhabalar,

Aldığınız ürün bu ürünmüdür acaba? "Braun 5730 Cruzer 6 Face 3 In 1 Islak Kuru Tıraş Makinesi"

Yeterli süredir kullanıyorsunuz. Konuyu açtığınız tarihten buyana cihazla ilgili olumlu yada olumsuz düşünceleriniz nelerdir?

Teşekkür ederim.
    evet sanırım bu, hiç bir sıkıntısı yok. Sıfır istiyorsanız günü beklemeyin 2 günde bir tıraş olun, 3. güne bırakınca uzun sürüyor tıraş. Kirli sakalda da gayet başarılı. Ben genelde kirli sakal bırakıyorum.
  • bende alıcam da kararsız kaldım benimde sakallar çok sert ve yoğun kıl donmesi vs umarım böle birşey yapmak biraz daha araştırıp yorumunza göre bende alacağım braun sağlam marka nede olsa teşekkürler.
  • ben braun cruzer 6 clean shave ile normal bir şekilde acele etmeden bir de boyun bolgesini bi kac kez gecerek tras oldugumda kronometre tuttum 6dk30sn de işim bitiyor 2 günlük sakalda. surekli sıfır alınıcaksa o da işe yarar elim alıştıkca daha hızlı ve daha az tekrar yaparak tras olmaya basladım.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.