Şimdi Ara

Brand mid neden oynanmaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslinda aylardir aklima takılıyor. Konu açıp oyunu daha iyi bilenlere sorayim diye ama hep unutuyordum.

Late game'de çok fazla damage çikarip orta koridorda hiç oynanmamasi biraz garip. Desteğe de arada sırada aliyorlar. Bana sebeplerini sayar misiniz? Lcs ve turnuvalari geçtim. Derecelide falan da alınmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mobil değil bla bla bla.. Geçtim bunları neden alınmıyor bende bilmiyorum valla son 2 bütüm kaldı onlar bitsin mid velkoz ve brand oynayacağım baktım sup ile çıkamıyorum eski maine dönme vakti :D

Yani bence güçlü komboyu atıp ölsen bile takımın kazanması gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü karşına gelen her suikastçi icinden geçer

• hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    10 ban var hatırlatırım

• Öncelikle mobil degil, dedikleri gibi assasinler içinden geçer. Daha sonra diyelim 10 ban var assasinler banlanmış. Velkoz, lux gibi herolar varken(menzili cok uzun ve mükemmel bir alan hasarı olan) neden brandle adama yaklasıp e r atmaya çalışasın. Şu ara soloqda spamlanan kassadin var onu epey geriye itiyor. Metaya uygun değil ve türlü türlü sebepleri var. Ha soloqda al midde oyna sana kimse neden oynuyosun brand mid diyemez ama bana göre eksileri çok midde bir kere flashını aldın mı gank atıp kesip kesip dur

• quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Mobil değil bla bla bla.. Geçtim bunları neden alınmıyor bende bilmiyorum valla son 2 bütüm kaldı onlar bitsin mid velkoz ve brand oynayacağım baktım sup ile çıkamıyorum eski maine dönme vakti :D

Yani bence güçlü komboyu atıp ölsen bile takımın kazanması gerekir.

Benim finaller de persembe bitiyor. Ama aklim hala lolde ya da diger oyunlarda :D

• MrWyatt kullanıcısına yanıt
    Hocam ona bakarsaniz syndra, orianna da mobil değil. İyi kata karsimda 6 lv olunca duramiyorum mesela bu herolarla. :D Brand'in syndra, orianna gibi büyücülerden pek farkini göremediğim için merak ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Syndra ve Orianna çok daha güvenli seçimler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Hocam ona bakarsaniz syndra, orianna da mobil değil. İyi kata karsimda 6 lv olunca duramiyorum mesela bu herolarla. :D Brand'in syndra, orianna gibi büyücülerden pek farkini göremediğim için merak ettim.

Orianna ile Brand mobilite açısında kıyaslanamaz.

Sebeplerine gelirsek,

Brand kaçış mekanizmasında tamamen mahrum, Orianna ise kaçabilirken rakibin oyununu bozabilir, ayrıca kalkanı ise safe bir picktir.

Syndra a gelir isek kaçarken rakipleri geri püskürtebilir, zaten o skilli de kullandıysa tamamen savunmasızdır. Bir ihtimal slowlayabilir ama Brand ın rakibi durdurması için 2 skilli kullanması gerekiyor ve maalesef bunlar skillshot.

O yüzden Brand bir Orianna bir Syndra olamaz.
  • adc teklediği için supa alınır

• Söylediklerin doğru, tek yanlış 2 skillshot değil sadece q tutturursa rakibi durduruyor. e si skillshot değil

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Söylediklerin doğru, tek yanlış 2 skillshot değil sadece q tutturursa rakibi durduruyor. e si skillshot değil

Evet E si skillshot değil ben direkt W odaklı konuşmuştum. Orası düzeltilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

10 ban var hatırlatırım

Talon,fizz,zed,ekko,kata,lb..vb

Hangibirini banlayacaksın

Kaldıki velkoz,syndra,xerath gibi magelerde dövüyor range farkından

Edit: Sup oynanmasının nedeni early ve late gamede hayvani hasarı ve lanede karşı tarafı çok fazla dürtüp oyundan düşürmesi, 3 lvl kombosunu tutturunca şifa bile kurtaramıyor adcyi. Rakip, midemi focus atsın adcye mi yoksa sup oynayan branda mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdibey1 -- 11 Haziran 2017; 3:17:41 >
  • hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum zed ve lb zorlar onlar banlansa yeterli talon ekko kata fizzi farma yaklaştırmam oto atakla döverim brandın düz vuruş animasyonu çok hızlı animasyon sıfırlayarak müthiş tradeler girebiliyor.

Xerath syndra orianna demişsin onlarda skill matchup bunlar varken ghost alıp dans edersin.

Tek sorunu jungle o yüzden bir elodan sonra iş yapmıyor bilen jungle oynatmaz ona lafım yok yalnız dia 3-1'e kadar taşır diye düşünüyorum bakalım

• Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyleyeyim. Oriannadan başlayayim. Skillerini düşün orianna istese laningde kimseye ölmeyebilir. Geriden durur farm yapar, u yi güzel kullanırsa rakibi geri püskürtebilir, teamfight kazandırabilir, w su kendisine hız verir e si kalkan, yanına duruma göre barier alırsan jungledan falanda ölmez yani. Syndra dersen, syndra q e menzili gereginden fazla uzun ve bana göre daha kolay tabi bu kişiseldir. Şimdi brande gelelim sen jungle gordun gank yiyosun diyelim adamı durdurmak icin 2 yolun var w q, e q. Eğer e q yapmaya çalışırsan sen daha e yi atmak için yanaşırsan kafana vururlar, diğer comboyu denemelisin ki o da biraz iyi skillshot gerekiyor. Brand genel olarak hasari yüksek ama mobilitesi hic olmayan bir hero. Sen bunu mide alsan lanede tamam güclüdür, parladığı zamanlarda var ama sadece solo/duoda iş görür takım oyununda acıkcası jungle oynamayı şuara ara verdim. Ama ben bile brandi camplerdim

• Biolystick kullanıcısına yanıt
    Talon şu sıra laningde zayıf bana göre o yüzden evet onu alabilir ama fizz ve kata eğer oyunu güzel oynuyorlarsa çok fazla canını sıkar hatta tilt bile ederler

• lane bully olduğu ve az itemle % vurarak iş yaptığı için sup'a alıyolardı. Diamond a kadar midde de oyun taşınır brandle
  • 1 yıl geçmiş. Hala neden oynanmadığını anlamadım.
  • Heronun oynanması için bana göre hiçbir sebep yok.Mesela zed çok rahat ıçinden geçiyor brandın.

• Brand

Yok

Ediyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.