Şimdi Ara

Brainwavz M2 İncelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
10.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi bende almayı düşünüyorum ama sennheiser ie4 ile bun arasında kaldım. hangisini alsam ?
  • mp4nation da 59$ suanda. Bu fiyata alinir mi? Bir de bazi arkadaslar mp4nation aldiklari kulakliklarin gumrukte takildigini felan yazmis. Boyle bir durumla karsilasir miyim acaba? Neticede fiyat olarak takilmamasi lazim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wisecolt

mp4nation da 59$ suanda. Bu fiyata alinir mi? Bir de bazi arkadaslar mp4nation aldiklari kulakliklarin gumrukte takildigini felan yazmis. Boyle bir durumla karsilasir miyim acaba? Neticede fiyat olarak takilmamasi lazim?

bende bu kulaklıktan almak istiyorum mp4'de fiyat biraz fazla gibi geldi. bekleyeceğim herhalde. gümrükte takılacağını sanmıyorum.
  • m4 güzel çok güzel fiyat. ama iyi şeyler duymuyoruz hakkında pek. umarım aradığını bulursun. birde alacaklar için fb2012fiver bu kupon kodunu yazarlarsa 3 dolarlık bi indirim alırlar. en azından m2 için 3 dolarlık indirim yapıyor.
  • m2 yi kullanan varsa birşey sormak istiyorum. kulaklığın kulağa giren kısmıyla kablo çıkan kısmı arası oynuyor. normal mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takuyittin -- 12 Temmuz 2013; 6:27:24 >
  • Eğer vida gibi olan yer gevşiyorsa bende de aynı durum söz konusu olmuştu. Orayı çok fazla sıkmamaya gayret etmeniz lazım yoksa daha beter bir hal alabiliyor. Benim en sonunda lehimlerim koptuğu için şu an kulaklığı kullanamıyorum.
    AMD Phenom II X6 1055T | MSI 870A-G54 | Corsair Vengeance 4x2 GB DDR3 1600MHz CL9 | Samsung HD502HJ 2x500 GB (RAID 0) | HIS HD 4770 | LG Flatron M2262D | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition | Xigmatek NRP-PC 602 600W
    Brainwavz M2 İncelemesi | Logitech G500 Resimli Macro Anlatımı | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition Kasa ve Xigmatek NRP-PC602 600W PSU İncelemesi
  • bahsettiğim kısım bu köşe noktası. ikiside oynuyor. arkadaşımın kide oynuyormuş. ama benimki kadar çok değil. ben yine de bondic le yapıştırdım.. bilgi verirseniz sevinirim.
     Brainwavz M2 İncelemesi
  • Sağlam duruyorsa bir sorun olmaz. Ayrıca belirtmek isterim; kulaklığı çıkarırken kablonun girdiği ince siyah banttan tutarak çıkartmamaya özen gösterin. Zamanla o da yerinden çıkmaya başlıyor.
    AMD Phenom II X6 1055T | MSI 870A-G54 | Corsair Vengeance 4x2 GB DDR3 1600MHz CL9 | Samsung HD502HJ 2x500 GB (RAID 0) | HIS HD 4770 | LG Flatron M2262D | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition | Xigmatek NRP-PC 602 600W
    Brainwavz M2 İncelemesi | Logitech G500 Resimli Macro Anlatımı | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition Kasa ve Xigmatek NRP-PC602 600W PSU İncelemesi
  • Tahmin etmistim onu. Basligindan tutuyorum. Tesekkur ederim yorumunuza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben telefonla kullanmak için M2 modelini almayı düşünüyorum. S3'te kulaklık girişi sorun olmaz değil mi?
  • Beyler selamlar,

Benim kulaklık gelmiş ama kablo internette ki resimlerden çok daha ince hiç sağlam durmuyor, sizde de böyle mi ?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98917584
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.