Şimdi Ara

Brainwavz M2 İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
10.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.binbir.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=936

Bu site güvenilirmi? Birde bazı arkadaşlar preorder da demiş,Bu site bana siparişten sonra hemen gönderecek mi yoksa preorder sipariş verip beni bekletecek mi? Ne kadar beklerim?

Amerikadan gönderi yapıyorlar . Gelme süresi biraz şansına bağlı . Ama siparişi verdiğin zaman yolluyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paptes -- 5 Eylül 2011; 19:44:28 >

Orijinalden alıntı: paptes

Pre order seçeneği ile alırsak ne zaman elimize ulaşacak? Kesin bir bilgi var mı? Sanırım hong kong kökenli, kaybolma riski var mı

Elinize ulaşması ekim ayını bulabilir. Kaybolma riski illaki vardır ancak takipli posta olduğu için gelmeme olasılığı düşük.

Poco F2 Pro

İntel i5 12400f / Gigabyte RTX 3060Ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamesligaReferans

Forumda şuan m2 veya m3 satan varmı ?

+1
    Ryzen 5 3600 - MSI B450 TOMAHAWK MAX - Corsair Vengeance 16GB 3200CL16 @3600CL18 - Sapphire RX590 - Adata XPG Gammix nVme - Samsung Evo 860 SSD - Cooler Master Haf 912 - Arctic Freezer Esports Duo Cpu Cooler - BeQuite PureWings X4 -

Donanım Haber Bilgisayar Mühendisleri Odası
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

quote:

Orijinalden alıntı: GamesligaReferans

Forumda şuan m2 veya m3 satan varmı ?

+1

+1

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

indirimli m2 yi kaçırdım m4 girmiş indirime. nasıldır ki performansı m2. ye göre. ordaki değerlere bakıp anlayan varmı.şuan m1 var alsam değer mi?

m4 ilk defa satilacagi icin karsilastirma imkani yok malesef.. ordaki degerlerin de hic bi onemi yok

Ses olarak, elimde bu kulaklığı karşılaştırabileceğim sadece MX360 olduğu için onunla kıyaslayabiliyorum. M2'de sesler daha derinden geliyormuş gibi çıkıyor. Henüz dinlediğim şarkılarda "Burada bu ses de mi vardı?" diye bir düşüncem olmadı. Genel olarak Melodic Death Metal tarzında dinlediğim için benim için önemli olan sadece baslar değil tüm enstrümanları dengeli bir şekilde duyabilmekti. M2'nin istediğimi verdiğini söyleyebilirim. Baslar hiçbir şekilde diğer sesleri bastırmıyor. Tüm sesler dengeli bir biçimde ayarlanmış.

death metal dınledıgın ıcın "burada bu ses de mı vardı" olmaz cunku orada o ses yok.

HTC One™

Time to unleash your brilliance. HTC.
    HTC One First Look / Introducing the New HTC One / HTC One Promo
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiray35

quote:

Ses olarak, elimde bu kulaklığı karşılaştırabileceğim sadece MX360 olduğu için onunla kıyaslayabiliyorum. M2'de sesler daha derinden geliyormuş gibi çıkıyor. Henüz dinlediğim şarkılarda "Burada bu ses de mi vardı?" diye bir düşüncem olmadı. Genel olarak Melodic Death Metal tarzında dinlediğim için benim için önemli olan sadece baslar değil tüm enstrümanları dengeli bir şekilde duyabilmekti. M2'nin istediğimi verdiğini söyleyebilirim. Baslar hiçbir şekilde diğer sesleri bastırmıyor. Tüm sesler dengeli bir biçimde ayarlanmış.

death metal dınledıgın ıcın "burada bu ses de mı vardı" olmaz cunku orada o ses yok.

Tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım, biraz daha açar mısınız?
    AMD Phenom II X6 1055T | MSI 870A-G54 | Corsair Vengeance 4x2 GB DDR3 1600MHz CL9 | Samsung HD502HJ 2x500 GB (RAID 0) | HIS HD 4770 | LG Flatron M2262D | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition | Xigmatek NRP-PC 602 600W
    Brainwavz M2 İncelemesi | Logitech G500 Resimli Macro Anlatımı | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition Kasa ve Xigmatek NRP-PC602 600W PSU İncelemesi

• 80 lefden berı rock punk metal dınlerım. daha audıophıle bır death metal kaydı dınlemedım. bır kulaklıgın bu tur bır muzıkte daha once bu sesı duymamıstım dedırtmesını beklemek ne kadar dogru olur?

HTC One™

• Son yazdıklarınızda haklısınız.. Fakat yakın zamanda dinlediğim vinyl riplerde kulaklığın bana göre oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim.
    AMD Phenom II X6 1055T | MSI 870A-G54 | Corsair Vengeance 4x2 GB DDR3 1600MHz CL9 | Samsung HD502HJ 2x500 GB (RAID 0) | HIS HD 4770 | LG Flatron M2262D | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition | Xigmatek NRP-PC 602 600W
    Brainwavz M2 İncelemesi | Logitech G500 Resimli Macro Anlatımı | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition Kasa ve Xigmatek NRP-PC602 600W PSU İncelemesi
  • Metal müzik için önerirmisiniz yoksa başka seçenek varmı ? VsonicPro2 kullanıyorum.

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Son yazdıklarınızda haklısınız.. Fakat yakın zamanda dinlediğim vinyl riplerde kulaklığın bana göre oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim.

vınyl rıp ıyı hır sıstemle yapılmıs orneklerı harıka oluyor. hele 24 bıt kayıt oldu mu tadından yenmez.

HTC One™

• @The MasteR
    Ben kulaklıkla metal müzik dinliyorum. M2'de baslar diğer frekansları bastırmadığı için enstrümanların sesini rahatlıkla alabiliyorsunuz. Açıkçası ben metal müziklerde yeterli buluyorum. Tabi bunda, başka kulaklıklarla karşılaştırma fırsatım olmadığı için kesin yorum yapamam. Yine de metal için önerebilirim.

@yildiray35
    Zaten ben de indirirken 24 bit ve yüksek bitrate olmasına özen gösteriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiray35

80 lefden berı rock punk metal dınlerım. daha audıophıle bır death metal kaydı dınlemedım. bır kulaklıgın bu tur bır muzıkte daha once bu sesı duymamıstım dedırtmesını beklemek ne kadar dogru olur?

Death , Cynic ve Atheist derim.

HTC One™

• Artık bu kulaklğı almaya iyiden iyiye niyetlendim ve satan varsa 0 kutulu hemen alacağım forumda
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.