Şimdi Ara

Brainwavz M2 İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
10.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kulaklıktan bir adet de ben almayı düşünüyorum. Sıfır satacak olanlar iletişime geçsin
  • Beğenmedim :D

Orijinalden alıntı: Sunbright

Beğenmedim :D

Ne gemisi aaabi???
    beş dakikalık izlenimi yazıyorum:
    bir kere kulağıma cuk oturdu. bu benim için çok önemli.
    sese diyecek lafım yok. kulağım bayram etti.
    önceki kulaklığım cx300 II ile karşılaştırırsam, baslar ve verdiği ses seviyesi çok daha yüksek, buna rağmen arka detaylar çok daha iyi duyabiliyorsunuz.
    ilerleyen günlerde kulağım iyice alışınca yine bir şeyler yazarım.

Kocaeli Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2014 Mezunu.
    Anadolu Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Tezli PhD.
  • Güzel inceleme olmuş, elinize sağlık.

Ipod Touch 4 için almayı düşünüyorum, malum yanında gelen kulaklık kötü.

Daha önce Sony Ericsson W810i'nin orjinal kulakiçi kulaklığını kullanıyordum müzik dinlerken, sesi çok hoşuma gidiyordu.
    Şimdi Brainwavz M2 alırsam, yorumlara bakılırsa memnun kalırım gibi görünüyor. Sennheiser CX300 II düşünüyordum ama kafam çok karıştı; çok iyi diyen de var çok kötü diyen de , o yüzden Brainwavz M2'yi listeme aldım, fiyatı da uygun.

Orijinalden alıntı: eldiven

Güzel inceleme olmuş, elinize sağlık.

Ipod Touch 4 için almayı düşünüyorum, malum yanında gelen kulaklık kötü.

Daha önce Sony Ericsson W810i'nin orjinal kulakiçi kulaklığını kullanıyordum müzik dinlerken, sesi çok hoşuma gidiyordu.
    Şimdi Brainwavz M2 alırsam, yorumlara bakılırsa memnun kalırım gibi görünüyor. Sennheiser CX300 II düşünüyordum ama kafam çok karıştı; çok iyi diyen de var çok kötü diyen de , o yüzden Brainwavz M2'yi listeme aldım, fiyatı da uygun.

Fiyatı ne kadar ve nerede satılıyor m2 ? Ayrıca performansı özellikle bass ları ep 630 dan dahamı iyidir? Saygılar:)

• Burada var, ben henüz almadığım ve kullanmadığım için diğer sorunuzu cevaplayamayacağım

http://www.binbir.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=3229
  • Aynen mp4nation Preorder fiyatı gayet makul . Aceleye gerek yok .

Orijinalden alıntı: pea.

http://mp4nation.net/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=62_51&products_id=390
    binbir.com 2 katı fiyat istiyor , ona göre.

Ben linki koyduğumda 77 Liraydı, anlık indirimleri falan var sanırım.

Orijinalden alıntı: ozzyloji

Bende aldımwww.binbir.com 'dan fiyat performans gayet başarılı. Birkaç gündür kulağımdan çıkarmıyorum kulağım ağrıdı artık :)

Bu binbir.com guvenilir bir site mi? Ben de biseyler almayi dusunuyorum. Urunler sifir ve orijinal mi? Kac gunde geliyor siparisler
  • 2 ürün aldım bugüne kadar bir sorun yaşamadım, siz yaşarmısınız bilmiyorum tabi o konuda bir şey diyemem. Evet ürünler orjinal ürünlar, sitelerine de yazmışlar sadece orjinal distribitor ürünleri satıyoruz diye. Benle birlikte ofisten bir arkadaşımda kulaklık aldı onda da bir sorun yaşanmadı. Teslim süresiyle ilgili seçtiğin kargo şirketine göre değişiyor. Orda yazmışlar gün sürelerini. Acelen yoksa eğer ben ptt kargo ile al derim. Gümrükte sorun yaşamassın.

Orijinalden alıntı: ozzyloji

2 ürün aldım bugüne kadar bir sorun yaşamadım, siz yaşarmısınız bilmiyorum tabi o konuda bir şey diyemem. Evet ürünler orjinal ürünlar, sitelerine de yazmışlar sadece orjinal distribitor ürünleri satıyoruz diye. Benle birlikte ofisten bir arkadaşımda kulaklık aldı onda da bir sorun yaşanmadı. Teslim süresiyle ilgili seçtiğin kargo şirketine göre değişiyor. Orda yazmışlar gün sürelerini. Acelen yoksa eğer ben ptt kargo ile al derim. Gümrükte sorun yaşamassın.

Sizin siparisiniye gore yurtdisindan ismarliyorlar, yanlis anlamadim degil mi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.