Şimdi Ara

Braga - BEŞİKTAŞ (14 Şubat Salı) | Görüşleriniz Neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet başlıkta belirttiğim gibi görüşleriniz neler?

benim şahsi fikrim lig'de oynanan maçlarla alakası yok takımın avrupa maçlarındaki performansıyla özellikle portekizde olucak olması maçın bütün portekizlilerin en üst düzeyde oynamasını bekliyorum özellikle quaresmanın malum milli takımda ve diğer klüplere göz dağı vermek için avrupa maçlarında nasıl oynadığını biliyoruz.Özellikle ;

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Maç 14 şubatta.
  • Portekizliler tam verimli oynarsa bu takimin yenemeyecegi takim yok bu konudada cok iddialiyim , quaresma simao fernandes almeida normal performanslarinin uzerine ciktigi zaman acikca soyliyim bambaska bi takim oluyoruz hele icerde.ben takimima ligde olmasada avrupa'da cok guveniyorum hatta ve hatta bir ust turda simeone geldiginden itibaren gol yemeyen atletico madrid'i icerde handikap yapabilcek gucte oldugumuzu soyleyebilcek kadarda ileri gidebilirim.
  • Bjk tam kadro oynarsa gol atar ve avantajlı bir skor ile döner. Kadroda 1-2 eksiklik olsa bile değişeceğini düşünmüyorum.
  • Tam kadro oynarsak ve moraller yerınde olursa puan almadan donmeyız dıye dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.t.K

Tam kadro oynarsak ve moraller yerınde olursa puan almadan donmeyız dıye dusunuyorum

ne puani hocam puan mi kalmis bu devirde
  • Braga turda favori çok iyi oyuncuları var Quresma o kiloyla bu sezonu kapatmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Tam kadro oynarsak ve moraller yerınde olursa puan almadan donmeyız dıye dusunuyorum

hocam edıtleyemedım agız alıskanlıgı olmus artık son maclardan dolayı en kotu beraberlık veya galıbıyet demek ıstedım kusura kalmayın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

hocam edıtleyemedım agız alıskanlıgı olmus artık son maclardan dolayı en kotu beraberlık veya galıbıyet demek ıstedım kusura kalmayın

estafurullah hocam ne kusuru az onceki konuda bende ayni hatayi yapiyodum sonradan aklima geldi

• ........

Braga - BEŞİKTAŞ (14 Şubat Salı) | Görüşleriniz Neler ?
  • bizim maç neden 14'ünde diğerleri 16'sında ?
  • Beraberlikle dönsek yeter İnönüde de işi bitiririz
  • Paramparça yapacağız Braga'yı, Q7-Ferdi-Almeida tam performans ile oynayacaklar.Daha doğrusu büyük takım.
  • 14 Şubat 18:30
  • Berabere kalsak büyük başarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Paramparça yapacağız Braga'yı, Q7-Ferdi-Almeida tam performans ile oynayacaklar.Daha doğrusu büyük takım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manchester City

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Paramparça yapacağız Braga'yı, Q7-Ferdi-Almeida tam performans ile oynayacaklar.Daha doğrusu büyük takım.

Bütün takım yazacağıma büyük takım yazmışım.Pardon. Şöyle olacak mesaj

Paramparça yapacağız Braga'yı, Q7-Ferdi-Almeida tam performans ile oynayacaklar.Daha doğrusu bütün takım

• Çok kolay olmayacak ama BJK geçer.
  • Takımlar Avrupa maçlarına daha fazla motive oluyor. Beşiktaş'ın Braga'dan avantajlı bir skorla değil, galibiyet ile döneceğini düşünüyorum. İnönü'de parçalayacak Beşiktaş.

İnşallah final maçınıda konuşuyor oluruz burada. Gönülden destek !
  • maça kadar futbolcuların ödemelerini yatırmazlarsa zor turu geçmek.ama inşallah beşiktaş geçer diyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.