Şimdi Ara

Aynı anda hoparlör ve kulaklık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda kulaklık kullanıyorum normalde. Ama bazen hoparlörde kullanmak istiyorum. Benim sorum şu, bilgisayarın kasasının arkasında höparlör giriş yeri var. Oraya hoparlörü taksam, kasanın ön tarafında da kulaklık takmak için giriş var, orayada kulaklığı taksam ikisini aynı anda kullanabilir miyim? Hiç denemedim daha. Eğer olursa öyle. Ses hem hoparlörden hem de kulaklıktan mı gelir?
    Kısacası ben lazım olduğu an kulaklık, lazım olduğu an hoparlör kullanmak istiyorum. nasıl yapabilirim?

• ön girişlere kulaklık taktığın an arka girişi iptal edip kulaklıktan ses verir. öndeki jackı çıkardığın zaman tekrar hoparlörden ses alabilirsin. aynı anda ikisini de kullanmak istiyorsan hoparlörü normal çıkışa, kulaklığı da line out (varsa) takman gerekiyor. şayet line out yoksa bölücü alman ve o şekilde çoğaltman lazım...
  • teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozane

ön girişlere kulaklık taktığın an arka girişi iptal edip kulaklıktan ses verir. öndeki jackı çıkardığın zaman tekrar hoparlörden ses alabilirsin. aynı anda ikisini de kullanmak istiyorsan hoparlörü normal çıkışa, kulaklığı da line out (varsa) takman gerekiyor. şayet line out yoksa bölücü alman ve o şekilde çoğaltman lazım...

Şu anda ön girişten kulaklık taksamda hoparlör ve kulaklık aynı anda çalışıyor.Realtekin ayarlarından yapılıyordu.
  • realtek için analog bölümündeki ayarlar sekmesinden ön jak saptamasını engelleyin chekini işaretleyip tamam derseniz sorununuz İNŞALLAH çözülecektir.
  • ben de arka girişe hopalör ön girişe kulaklık takmışım ve ikisinden de aynı anda ses geliyor. ama normalde ön girişe bir jack takıldığında arka hoparlörün sesinin kesilmesi gerekiyor. sanırım bir yerden ayarlanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.