Şimdi Ara

Bozulmayan Kulaklık Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
8.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Razer hammerhead pro v2 almıştım 260 liraya 3 senedir hem pc hem telefonda kullanıyorum tık yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jbl kulak içi kulaklık. Yıllardır bozulmadı.

• Lisedeyken Phillips'in bir kulakligini kullaniyordum. Ne kadar dikkatli kullanirsam da kullanayim 2 yillik garanti suresi boyunca garantiden 3 tane daha sifirini aldim, oyle dandik bir kulaklikti. ATH'ye gecince biraz kalite gordum, hunharca kullanmama ragmen 3.5 yıl gitti CKR7'nin kablosu kırılana kadar. Ondan sonra KZ ZS6'ya geçtim, onu da kullanıyorum 6-7 aydır hicbir sorunu yok. Buradan çıkarmamız gereken mesajin malzeme kalitesi olmasi gerekiyor. Malzemesi kaliteli kulaklik nasil kullanirsaniz kullanin uzun ömürlü oluyor. Benim size tavsiyem kablosu detachable bir kulaklik almaniz olacak çünkü kulakliklarda en çabuk bozulan parça kablodur her zaman. Eger bozulursa yeni kablo alip devam edersiniz kullanmaya

• hocam bant ve kulakligin corabini giydirmelisin garip oldu ama anladin sen onu.

• Kz zsn pro al geç

Kablosu da çıkabiliyor bozuldu mu 39 liraya yeni kablo al devam et.

Mükemmel sesi de cabası

• Şu ana kadar en uzun kullandığım kulaklık Sony'nin telefonla gelen kulaklıkları. Şu an Xiaomi Piston Piston Fresh Edition kullanıyorum. Fiyatı 35-40 arası. Şu ana kadar kullandığım en pahalı kulaklık çünkü haftada 1 kulaklık alıyordum eskiden, haliyle de en fazla 20 TL veriyordum onlara..

• Zamanında 5s'in yanında çıkan kulaklığım yıl olmuş bilmem kaç halâ cayır cayır çalışıyor, ha başka kulaklığım da var tabi ama sağlamlık falan konusunda earpods harika.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.