Şimdi Ara

Bozulan xperia s yerine z verdiler :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yuh adamlara bak sen ellerinde xperia s kalmamışmıda "z" vermişler
  • Bozulan gözüne gözlük vermeleri lazımdı
  • İlginç ve bir o kadarda güzel hayırlı olsun

• Telefonumun anakarti yanmisti fatura degeri kadar telefon alabiliyordum secenekler sadece Sony markasi icin gecerliydi Z1 bile alabilirmisim ama bekleyemedim ayrica gozluge gerek yok kardo
    Tesekkurler nomenore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoPa1nNoGa1n -- 19 Eylül 2013; 0:50:21 >
  • Z1 bekleye bikirdin ama hayırlı olsun sony farki dedikleri bu olsa gerek kalite akıyor

• Aman ne kalite bir bucuk ay bekledim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben olsam Z1'i beklerdim vallahi ne yalan söyleyeyim :) 1 ay daha beklerdim ben açıkçası gerçi sana S'den sonra Z bal kaymak gibi gelmiştir :) Hayırlı olsun güle güle eskit.
  • Nası ya üstüne para vermedin mi? Acayip şaşırdım şu an

• Yasalar gereği telefon aynısıyla değiştirilmesi gerekiyorsa ve bu telefon ellerinde yoksa bir üst model vermek zorundalar. Şanslıymışsınız hayırlı olsun
  • şanlısın ion vermemişler
  • Oha bala bak bende mi bozsam nabsam

• xperia ion yada sp vermemişler şanslıymıssın güle güle kullan

• Şanslıymışsınız hayırlı olsun
  • vay be şanslıymışsın. güle güle kullan.
  • Xperia Z nasıl bozuluyor, acil yardım!

• Usta bu sony nin hangi servisi?teleservice ise inanmam.çünkü bu forumdan bir arkadaşın xperia solası bozulmuş ve yerine miro göndermişlerdi ben bunu kabul etmiyorum deyince de xperia j vermişler o arkadaş da hakem heyetiyle uğraşıp telefonsuz kalmamak için kabul etmişti.hatta ben dedim 100 tl daha teklif et xperia L almayı teklif et(fatura bedeli 750tl idi) teleservice kabul etmemişti.ya da sen çok ballısın hayırlı olsun :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Usta bu sony nin hangi servisi?teleservice ise inanmam.çünkü bu forumdan bir arkadaşın xperia solası bozulmuş ve yerine miro göndermişlerdi ben bunu kabul etmiyorum deyince de xperia j vermişler o arkadaş da hakem heyetiyle uğraşıp telefonsuz kalmamak için kabul etmişti.hatta ben dedim 100 tl daha teklif et xperia L almayı teklif et(fatura bedeli 750tl idi) teleservice kabul etmemişti.ya da sen çok ballısın hayırlı olsun :-)

sony Ericsson x peria neov ye ne verirler haci. bizede kötü yollamasinlar. 750 tl lik faturasi vardı. bizimki de tele servis. z yollamazlarsa L yoollasinlar olmadi j yoollasinlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 20 Eylül 2013; 11:31:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Usta bu sony nin hangi servisi?teleservice ise inanmam.çünkü bu forumdan bir arkadaşın xperia solası bozulmuş ve yerine miro göndermişlerdi ben bunu kabul etmiyorum deyince de xperia j vermişler o arkadaş da hakem heyetiyle uğraşıp telefonsuz kalmamak için kabul etmişti.hatta ben dedim 100 tl daha teklif et xperia L almayı teklif et(fatura bedeli 750tl idi) teleservice kabul etmemişti.ya da sen çok ballısın hayırlı olsun :-)

sony Ericsson x peria neov ye ne verirler haci. bizede kötü yollamasinlar. 750 tl lik faturasi vardı. bizimki de tele servis. z yollamazlarsa L yoollasinlar olmadi j yoollasinlar.

Dostum alabilirsen para iadesi iste.normalde yasada bunu sana sormaları gerektiği yazıyor.bu servis bunu yapmayıp kafasına göre telefon gönderiyor.gerçekten o arkadaşa olan ben bile çok sinirlendim.adama son olarak xperia j gönderdiler ve eklemişler bunu almazsanız tekrar miro göndeririz diye.
    Neyse dediğim gibi para iadesi iste eğer kabul etmezlerse hakem heyetine gideceğini bildir.ama uğraşamam diyorsan xperia j tam senin telefonun dengi onu iste miro gönderirlerse de kabul etme.
    Tabi bunları telefonun bozulup servisten değişim kararı aldığını varsayarak söylüyorum.

• Z Ultra'yı bekleseydin keşke. İnanılmaz bir telefon kullanmayanlar çok atıp tutuyor ama s4 e antutu da 10.000 note 3'e de 3-4.000 fark atıyor ;) Tam bir canavar büyüklüğü sorun etme yine kullanmayanlar atıp tutuyor..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.