Bozulan Hardisklerinizin Tamiri Yapılır , Verileriniz Kurtarılır.
Arkadaşlar Yanlış Okumadınız Sizin İçin Önem Taşıyan Verileriniz Varsa Geri Getirilebilir Güvencesi %80 Yada Hdd niz Tamir Edilir.
Tek Yapmanız Gereken Pm Atmanız Eminim Bir Coğunuza Lazım Olmuştur Kapı Kapı Hdd Tamiri Yapan Yer Aramıştırsınız Artık Fırsat Ayağınıza Geldi
Eski laptopun HDD si var
garanti veriyormusununz ? Nekadar ucret talep edıyorsunuz ?
yeriniz nerde ?
Markasını ve modelini yazarsan daha iyi yardımcı olurum + veri kurtarilcak mı ? bizim asıl işimiz veri kurtarmak İzmirdeyiz
benim 500 gb seagate harddiskim var.bilgisayara taktığım zaman windows donuyor.harddiskimi tamir ettirebilirmiyim.
Aynı Sorun Benim Samsung 160 Gb lıktada vardi patlama sesi geldi açtım baktım yanmış kısa devreden kaynaklanmış şimdi tamir ettik calisiyor bütün verilerimde sağlam
kingston 4 gb flash bellek bilgisayara takınca açılmıyor ışık falan da yanmıyor büyük ihtimal düşmeden dolayı böyle oldu içinde 100'lık bir veri benim için önemliydi.. ne kadara yapabilirsin ve nasıl yapıyorsun merak ettim açıkçası.. kolay gelsin..
kingston 4 gb flash bellek bilgisayara takınca açılmıyor ışık falan da yanmıyor büyük ihtimal düşmeden dolayı böyle oldu içinde 100'lık bir veri benim için önemliydi.. ne kadara yapabilirsin ve nasıl yapıyorsun merak ettim açıkçası.. kolay gelsin..
veriler önemli değil önemli olan harddiskim tekrar çalışabilirmi.bildiğiniz tamir eden varmı.
Ürününüzü Yollarsanız Bakarız Büyük Bi İhtimal Tamiri Olur
toshıba 120 gb samsung 120 gb ıkı tane dahılı harddıskım var,verıler önemli değil içleri boş zaten ama bunlar yandı galıba.bunları tamır etmenız ne kadara mal olur bana.cunku ben bunları gecen sene ınternetten cok ucuza almıstım.eger masrafı cok oluyorsa yenılerını alacam.ama ılk secenek tamır ettırmek ıstıyorum.adresınız neresı aceba belkıde ben getırırım eger yakın olursa
önemli olan ne kadara yapıyorsunuz.benim yıllarca biriktirdiğim fotoğrafların hepsi hddmin bozulması yüzünden gitti.bunlar için çok paralar vermeyi göze alamam ama uygun fiyat olursa geri almak isterim.ne kadar civarı fiyatlar?