Şimdi Ara

Bozulan Wifi nasıl tamir edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonun kablosuz ağı açılmıyor.Sebebini de söyliyim , sıvı teması oldu.Ardından wifi ve bluetooth açılmamaya başladı.Hadi bluetooth önemli değil ama kablosuz ağı açmam lazım.Telefoncuya verdim telefonu yapamadı geri verdi.Bunu kim yapabilir , nasıl yapabilir?Bu arada Andoridi tekrar yüklemek fayda etmiyor.

• Sıkıntının tek çözümü var. O da anakart değişimi. Götürdüğün telefoncuda sıfır anakart varsa anakart değişimi yaparsa sorun kalkar. Ya da telpaya göndereceksiniz. Onlar anakart değişimi yapacak. Kullanıcı hatası olduğu için ücret talep edeceklerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muxo

Sıkıntının tek çözümü var. O da anakart değişimi. Götürdüğün telefoncuda sıfır anakart varsa anakart değişimi yaparsa sorun kalkar. Ya da telpaya göndereceksiniz. Onlar anakart değişimi yapacak. Kullanıcı hatası olduğu için ücret talep edeceklerdir

Kaç TL tutar?Telefoncu çok para ister kesin.
  • teknik servis 250 lira isterler. ve anakart değişimini hiç bir telefoncu yapamaz. çünkü piyasada discovery'nin 0 anakartı yok. satılmıyor. boşuna tefoncuları gezme.
  • quote:

teknik servis 250 lira isterler. ve anakart değişimini hiç bir telefoncu yapamaz. çünkü piyasada discovery'nin 0 anakartı yok. satılmıyor. boşuna tefoncuları gezme.

Bu telefona 250 TL tamir parası verilmez.Başka bir çözüm bulmam lazım.
  • Yaralı Dilberim Y kullanıcısına yanıt
    içini karartmak gibi olmasın da başka bir çözüm yok kardeş. ve seninle aynı düşünüyorum 250 lira para vermek sıkıntı. ama dediğim gibi başka çözüm yok. keşke telefoncuya vermeseydin. sana başka bir çözüm söyleyecektim. ama telefoncuya verip cihazın içini açtırdıgın için çözüm de ortadan kalktı
  • İkinci el bolumu ve satış sitelerinden
    Ana kartı sağlam hurda cihaz bulabilirsen onun ana kartını takabilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 20 Ocak 2015; 11:26:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    kardeşim seni pittechden tanıyorum. çok güzel harika romlar yapıyordun.siteden banlandıgını gördüm. hayırdır. geri dönmeyecek misin? o güzel romlarından mahrum mu kalacagız şimdi
  • quote:

kardeşim seni pittechden tanıyorum. çok güzel harika romlar yapıyordun.siteden banlandıgını gördüm. hayırdır. geri dönmeyecek misin? o güzel romlarından mahrum mu kalacagız şimdi

Kendi isteğimle banlandim
    Buralardayim yine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.