Şimdi Ara

Bozuk yoldan sonra motordaki titreşim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhabalar, dün talihsiz bir şekilde çamurlu bir yola girmek zorunda kaldım. Arabanın altını hiç sürtmedim ama yanlışlama girdiğim bu yolda geri dönüş şansım kalmadığı için durmaksızın devam ettim. Arabayı hiç zorlamadım 1. vites 2000 devir civarında durmaksızın gittim. Aslında gittiğim mesafe toplamda 2 kilometre falandı ama, arabanın her bir yeri çamur içinde kaldı. Ertesi sabah arabayı bir güzel yıkattım (motor hariç). Sabah yıkattıktan sonra evin önüne geldiğimde arabayı stop etmeden önce bi gariplik hissettim. Kaputu kaldırdım, motor sanki biraz sarsıntılı ve sesli çalışıyor gibiydi. Hani LPG hortumu falan bariz sallanıyordu.
    Acaba bir yerler mi dağıldı, sarsıntıdan bir şey yerinden mi çıktı yoksa motoru yıkatsam sorun düzelir mi?

Ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı? Şimdi sanayiye de bir uğrayacağım bakalım da.

• Beyler cevap gelmemiş ama sonucu yazayım, dikkatli bir şekilde motor yıkandı, temizlendi, kuruduktan sonra hiç bir problem kalmaksızın çalışmaya devam ediyor.
  • Geçmiş olsun çamur triger kayışının aralarına filanmı girmişki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Geçmiş olsun çamur triger kayışının aralarına filanmı girmişki?

Şanzımanın oralarda daha çok vardı ama, motor bayağı çamurluydu. Yıkatınca her şey normalde döndü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.