Şimdi Ara

Bozuk video görüntüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir bilgisayar topladım (semp2600, 9550 vs). Windows XP kurulu, bilgisayarın çalışmasında herhangi bir problem yokken, DivX, VCD, vb videolar sanki 256 renk modundaymış gibi görünüyorlar. Son codecler yüklü, media player, bsplayer, powerdvd programlarının hepsi ile aynı sorunlar var. Daha önce böyle bir problemi duyan yada bilen var mı?

• @malkafa nickine koptum yerdeyim şu an orada yazıyom gülmkten.

neyse soruna gelince.
    ekran kartı ayarlarına gelip renk düzeltme kısmından rekn değişiliklerini uygula kısmına gelip üsttekini tümümüne hemen altındakinide tüm kanallar olarak ayarlayıp tekrar bak...
  • ınternetten ekran kartının drıverını ındırmenı tavsıye ederım
  • evet başka bir ati driverı yükle..
  • benim eski bilgisayarımdaki driverı, kendi sitesindeki WHQL driveri, guru3d deki son beta! driveri ve kendi CDsindeki driveri tek tek denedim, sonuç aynı. Bilgisayardaki programların hepsi kendi bilgisayarımdaki programlar ile aynı.
    buun, dediğini yaptım, bi değişiklik yok. birisi programın çözünürlüğünü değiştir demişti! her program için ayrı mı yapacağım veya nereden yapacağım. çünkü bsplayerda falan öyle bir ayar görmedim. sanırım attı...
    buna yakın özelliklerde birçok bilgisayar topladım ama ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Ekran kartını da değiştirdim, işlemciyi de değiştirdim (ilk defa sempron kullandım, ondan şüphelendim). sonuç gene aynı.
    iki ucu çoklu denklem yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: malkafa

birisi programın çözünürlüğünü değiştir demişti! her program için ayrı mı yapacağım veya nereden yapacağım. çünkü bsplayerda falan öyle bir ayar görmedim. sanırım attı...
    buna yakın özelliklerde birçok bilgisayar topladım ama ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum.

Arkadaşım herhalde Görüntü Özellikleri'nden bahsetti. Yani kafadan atılan birşey yok. Her porğram için ayrı diye de bir durum yok.

Açıkçası ben diğer arkadaşların dediği gibi DOĞRU driver'ın yüklenmediği yada ekran kartının ek yazılımlarının yüklenmediği kanısındayım.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_5151106/mpage_1/key_//tm.htm#5172211

benim yazdığım yazıyı okursan sana yardımcı olabilir....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. sorunu çözdüm. Yatak altından çıkarttığım eski 9550mi taktım ve yine aynı sorun oldu. Onun biosunu yeni ekran kartına kopyaladım. Sorun çözüldü. Ama aynı biosa sahip olmalarına ramen neden böyle birşey oldu anlamadım. Çünkü eski kartımla da aynı problemi yaşadım.
    Demek ki MSI biosları yanlış yapmış Ben doğrusunu yaptım.
  • bios sorunları olabiliyor böyle, bi keresinde 0 aldığım gf2ti gigabyte kartına bios yüklenmemiş boştu biosu, sitesinden çekip ben yüklemiştim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.