|
Bildirim
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptopanda -- 28 Şubat 2013; 16:34:51 > |
|
_____________________________ |
|
|
Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk) |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Never_Down -- 28 Şubat 2013; 17:15:20 > |
Belki televizyon bizi tanrı yerine koyuyordur. Ya da belki de bizler tanrının televizyonuyuzdur. !Para mutluluk getirmez diyen nerden alışveriş yapacağını bilmiyordur. !Kimden nefret edeceğimizi bilemediğimiz zaman kendimizden nefret ediyoruz. !Bazen bastığın boku temizlemenin en iyi yolu, kendini kıymetli, küçük bir ödül gibi görmemektir. |
|
Belki televizyon bizi tanrı yerine koyuyordur. Ya da belki de bizler tanrının televizyonuyuzdur. !Para mutluluk getirmez diyen nerden alışveriş yapacağını bilmiyordur. !Kimden nefret edeceğimizi bilemediğimiz zaman kendimizden nefret ediyoruz. !Bazen bastığın boku temizlemenin en iyi yolu, kendini kıymetli, küçük bir ödül gibi görmemektir. |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() The Enemy Will Falter At The Sight of You. They Will Fall As The Light Of Righteousness Envelops Them
|