Bildirim
Bozuk Türk Genç Kız ve Erkek Tipleri (5. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: yok kişi
Haklısınız vallahi bunun Türk kızı ve erkeği ile alakası yok aslında her milletin biraz bozulmuşu oluyor kanımca.
Lise dönemimde biraz biraz özenirdim saçımı kabartıyım, gözlerimi kömürlükten is dökülmüş gibi siyaha boyuyum gibisinden de şimdi yaş oldu 20 yakında 21 olacağım vallahi o zamanki tipimden utandımNe komik şeyler yapmışım diyorum.
Burdaki herkes gençliğinde bazı hatalar yapmıştır ama DH ahalisi mükemmel oluyor klavye başında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
ağladım
/>
-
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
quote:
Orijinalden alıntı: yok kişi
Haklısınız vallahi bunun Türk kızı ve erkeği ile alakası yok aslında her milletin biraz bozulmuşu oluyor kanımca.
Lise dönemimde biraz biraz özenirdim saçımı kabartıyım, gözlerimi kömürlükten is dökülmüş gibi siyaha boyuyum gibisinden de şimdi yaş oldu 20 yakında 21 olacağım vallahi o zamanki tipimden utandımNe komik şeyler yapmışım diyorum.
Burdaki herkes gençliğinde bazı hatalar yapmıştır ama DH ahalisi mükemmel oluyor klavye başında
Buradakiler gibi sağda solda resim çekip facelere, msnlere döşemedim hiç. Yani gerçekten komik olduğunu göremeyip bunu sosyal medya ile paylaşan arkadaşlarımızdan şimdi ben de şüphe ettim. Elde sigara, tuhaf tuhaf giysiler falan gerçekten erkekler haklı kezban demekte. Bunu ben bir bayan olarak bile görüyorum yani, erkekler ne yapsın şimdi.
Hiç bu kadar işin boyutunu abartmadım lisedeyken de şimdiki aklım olsa kafamın dışını güzel göstermeye harcadığım zamanı içini geliştirmeye harcardım. Şimdi lisede olan arkadaşlara da tavsiyem de budur.
-
Yazı çok iyi olmuş, birebir bizim toplumumuzdaki yozlaşmış gençliği anlatıyor.
Kızılay'a ne zaman gitsem mutlaka V yaka t-shirt giymiş, kıllı bağrını sergileyen, tesbih kolye takmış, saçlarda 1 kilo jöleyle gezen tipleri mutlaka görürüm.Yanınızdan geçerken bir de ağır sigara kokuları vardır ki burnunuzun direğinin kırılmaması mümkün değildir.
Kız versiyonunda ise; ojesinin yarısı soyulmuş, kırık tırnaklı bakımsız eller, saçlarda 9 türlü birbirinden alakasız renkler, bol sivilceli-bol fondötenli suratlar, kafada eskiden lohusaların kullandığı şimdilerde moda olan fiyonklu kurdele, gözünün birini kapatan perçemli saç modeli, iğrenç modellerde babet ayakkabılar, koca basenlerine bakmadan tayt giyenlerine rastamak mümkündür.
-
Genç kız erkek tipleri demişsin ama ben hiç insan resmi göremedim ne iş?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Olasiliksiz ve Empatiyi sil ordan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yüzde oranları dışında katılıyorum -
Yapmayın bunu -
Bende bu adidas fosforlu renkleri olan eşofman üstü adidas kafaya küçük gelmiş alakasız bir renk şapka, paçaya doğru bileği sıkıp kangren edecek kadar dar paça pantolon ve nike fosforlu renk bağcıkları olan koşu ayakkabıları giyen tipler sadece yamanlar gümüşpala tarafından sürü halinde karşıyaka ya gelenler zannediyordum demek bunlar kendi arasında üremiş iyice yayılmışlar, yetkililer acil önlem almalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monster1912 -- 28 Şubat 2013; 16:12:41 > -
Bunlar tedavi olsun , hastane masraflarını ben karşılayacağım yahu -
quote:
Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı
quote:
Orijinalden alıntı: Devian
O sırada rusya sokakları...
Mavili
hangi mavili
-
aha işte bizim okuldaki insanlar aynen anlattığın gibi.hepsinden nefret ediyorum bu sene mezun olup kurtuluyorum bunlardan neyse. -
quote:
Orijinalden alıntı: Monster1912
Bende bu adidas fosforlu renkleri olan eşofman üstü adidas kafaya küçük gelmiş alakasız bir renk şapka, paçaya doğru bileği sıkıp kangren edecek kadar dar paça pantolon ve nike fosforlu renk bağcıkları olan koşu ayakkabıları giyen tipler sadece bizim yamanlar gümüşpala tarafından sürü halinde karşıyaka ya gelenler sadece burada var zannediyordum demek bunlar kendi arasında üremiş iyice yayılmışlar, yetkililer acil önlem almalı.
adam izmirLeee -
quote:
Orijinalden alıntı: ant1d0te
/>
-
quote:
Orijinalden alıntı: seven44
quote:
Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı
quote:
Orijinalden alıntı: Devian
O sırada rusya sokakları...
Mavili
hangi mavili
Tabiki sağdaki
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam
quote:
Orijinalden alıntı: DH Annesi
aman allahım:)))))
kadınlığımdan utandım valla...
bizim zamanımızda böyle gaydirigubbak cemileler ve cemiller yoktu.
YAZIK... kişilik bozukluğu yaşayan ZAVALLILAR...
Gelde bunlardan vatana millete saygı bekle, hizmet bekle...
Vay anam vay...
İlik mi yoksa gercekten annemiz mi bu
Gerçek gerçek. Konuyu hatırlıyorum1 ay falan oldu herhalde DH Annesi duyrulalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X