Şimdi Ara

Bozuk Türk Genç Kız ve Erkek Tipleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
15
Favori
13.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkeklerin kullandığı laflara kada keke ayan laflarınıda ekle.Bunlarn %50si doğuludur ve cesaretlerinide bundan alırlar biz doğuluyuz biz dağdan indik falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortalardan takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skrilléx

" Kitap
    okumaz okusa bile Alacakaranlık, Olasılıksız,
    Empati tarzı popüler kültürün embesil kitaplarını
    okur."
    Peki simdi sen hangi ture girdin?
    Olasiliksiz ve empati hayatimda okudugum en iyi kitaplardir.

Arkadas kıtap ısımlerını cok yanlıs secmıs, olasılızksız ve empatı yazarı olan adam fewer'a ayıp etmısler, acıkcası benım gıbı kıtap okumayı sevıyorsanız ve hala bu ıkı eserı okumadıysanız okuyun, okumak ıcın harcadıgınız zamana degecektır
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

Bozuk Türk Genç Kız ve Erkek Tipleri

fotodaki kezban kendini taşıyacak erkek mi arıyormuş yavv doymaz la bu kezban tespitte çok güzel olmuş hakkatten öyle ama

• quote:

Orijinalden alıntı: redway

quote:

" Kitap
    okur."

Arkadas kıtap ısımlerını cok yanlıs secmıs, olasılızksız ve empatı yazarı olan adam fewer'a ayıp etmısler, acıkcası benım gıbı kıtap okumayı sevıyorsanız ve hala bu ıkı eserı okumadıysanız okuyun, okumak ıcın harcadıgınız zamana degecektır

sadece embesil diyerek ayarı kaçırmış. kitaplar tamamen popüler kültürün balonları. sürükleyici elinizden bırakamıyor ve bir çırpıda okuyorsunuz. kitaplar (özellikle olasılıksız) fena değil fakat bu kitaplara hayatında okuduğum en iyi kitaplar demek, kitap kültürünüzün çok dar ve kısır olduğunun göstergesinden başka bir şey değil.

bu noktada arkadaş, çok sert ve maksadını aşmış bir tabir kullansa da, popüler kültürün dayattıklarından ötesine geçemediklerini tasfirlemek için doğru kitapları seçmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Miguél

bunun cinsiyeti ne acaba ?

askerden izine gelmiş gibi resim çektirmiş uzaktan erkekmi lan bu dedim

fazla söze gerek yok çıkartın 7.65 i sıkın kafalarına bunların

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

2. resimdeki kızın neresi kezban hala çözemedim
    bilmediğimiz ne var

• quote:

Orijinalden alıntı: HobyteBayFrodo

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

2. resimdeki kızın neresi kezban hala çözemedim
    bilmediğimiz ne var

dostum 2 gündür çözemedim en sonunda kendimi kesecem evde jilet hazırladım :D
    bir açıklayın daha kimse bişi söylemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

quote:

quote:

" Kitap
    okur."

sadece embesil diyerek ayarı kaçırmış. kitaplar tamamen popüler kültürün balonları. sürükleyici elinizden bırakamıyor ve bir çırpıda okuyorsunuz. kitaplar (özellikle olasılıksız) fena değil fakat bu kitaplara hayatında okuduğum en iyi kitaplar demek, kitap kültürünüzün çok dar ve kısır olduğunun göstergesinden başka bir şey değil.

bu noktada arkadaş, çok sert ve maksadını aşmış bir tabir kullansa da, popüler kültürün dayattıklarından ötesine geçemediklerini tasfirlemek için doğru kitapları seçmiş

katılıyorum şahsen olasılıksız okuyan kezban gördüm defalarca

• quote:

quote:

quote:

" Kitap
    okur."

Benim de okuduğum en iyi kitap olmasa bile olasılıksız da değerli bir kitap.
    Alacakaranlık vb. vampir bozması kitaplara sonuna kadar katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ağladım

/>

hahahaha la bu ne böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: HobyteBayFrodo

quote:

quote:

quote:

" Kitap
    okur."

katılıyorum şahsen olasılıksız okuyan kezban gördüm defalarca

Ben de son zamanlarda cogu kisinin elinde hobbiti goruyorum o da mi populer kulturun embesil kitabi?

Arkdasin soyledigi kelime tamamen yanlis hic bi aciklamasi olamaz, zevkler ve renkler de tartisilmaz.

•  Bozuk Türk Genç Kız ve Erkek Tipleri
    Adam saclariyla kral taci yapmis. Yani Alem buysa Kral benim diyor. Sublomonul mesaj var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdangerx66

quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ağladım

/>

hahahaha la bu ne böyle

insanla maymun arası bilim adamlarının yıllardır bulamadığı türün dişilerini etkilemek için yaptıkları kur dansı

• Bunlardan Bi Tanesi Bana "ABİ UÇAK GEMİSİ NOLLUYYO ŞİMDİ YANİ ??" Demişti !!!
  • ben bu saydığın tiplerle kayseri'de tanıştım. o güne kadar trabzon'un arka sokaklarını bilmediğim için bu tiplerle de rastlaşmamıştım. trabzon'un tip1'i ayrıdır ama severim onları neyse ben kayseride bu tip2'lerin kulaklıksız müzik dinleyen, ağzından küfür eksik olmayan versiyonlarını bile gördüm.

yalnız istatistiklerin kesinlikle çok yanlış. apaçi araçlarının trafikte çok gürültü çıkartması onları çoğunluk yapmaz. apaçilerin de ortalıkta çok dolaşmaları onları çoğunluk yapmaz. sadece fazla göze batıyorlar.
  • Kitap okumakla alakasını bir benmi çözemedim popüler veya değil bendede alacakaranlık serisi var sırf popüler diye bi kitap almamak yada popüler diye bi kitap almanın bunla alakası olmadığına eminim. Bunun bir kızı kezban yapıcağını sanmıyorum .
    Bilakis popüler kitap okumanın yada popüler diye manga anime takip etmenin kezbanlıkla alakası olamaz zaten kitap okuma kültürüne sahip biri böyle düşünen bi insandan bile üst gömlektir

• Bu konuyu okuduktan sonra şu şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim.

Ya işte böyle gözüm, bakıyorum da şunlara , şaşıyorum. Canım sıkılıyor, Allah canımı alsın. Zengin babaları sayesinde, lüks arabalarla, gündelik sevgili değiştiren, aşkı ve sevdayı iki öpücük zannedenlere kızıyorum. Kızdığım gibi de acıyorum. Bana ne diyemiyorum işte. Takıyorum kafama. Bölüyorum uykularımı. Çünkü bu gençlik bizim bizim.. Anlat anlat diyorsun ya ikide bir, yaralı yüreğimle yaralamak istemezdim seni. Ama sevda ne demek, ama gönül ne demek, vefa ne demek ve ben seni nasıl sevmişim vay vay ki vay. Ben , insanların toprakla haşır neşir olduğu, çocuklarına helal lokma için terlerini toprağa akıtan,eli nasırlı mı nasırlı, yüzü güneş yanığı, gönlü ezelden yanık, güneşin toprakla öpüştüğü, buram buram dert, buram buram hasret, buram buram sevda kokan, hürriyet sevdalısı milyonlarca gençten biriyim. Anam, abdestsiz göğsünü vermemiş bana,ola ki Allah'a ola ki Vatana, ve ola ki sevdiklerine ihanet eder diye. Anamın ak ve helal sütünden midir nedir? Vefasızlığın v' si yoktur kitabımızda. Hele güzelim sevdiğini yarı yolda bırakmak nankörlüğün ve namertliğin en adisi budur işte. Gönül dersen gönül, yürek dersen yürek, aşk dersen aşk, bırak duygularımı yüreğimde. Yüreğimde bul kendini. Gel gör ki nasıl sevmişim seni, vah vah. 18'inde deli taylara benzer kızlarımız, geçit vermez yüce dağ gibi heybetli, şahin bakışlarında mertlik ama yufkadır yürekleri. Onlar ki sevdiklerine toprak kadar vefalı onlar ki sevdiklerine gün gibi, güneş gibi sadık, kardelen çiçekleri kadar sabırlı, ki onlarda iffet, ki onlarda edep. Onlar sevdiler mi başka severler güzelim. 21.asırda ne Karacaoğlan' ı ne Köroğlu' nu ne de Ferhat'ı aratır yiğitlerimiz. Gönül, bu ya hep ulaşılmaz, erişilmez dallara bağlanır. Çile ise çile dert ise dert, pes etmek mi asla. Ve yiğitliğin kitabı yazılmaz gülüm. Yiğitlik yürekte gönülde gizlidir. Yiğitlik sadece bilekte değil. Bizi biz eden bizi farklı kılan bu düşüncemiz bu gönlümüz. Çünkü biz sevdiğimizi iki öpücük niyetine değil, Allah'ın bir emanet kuşu bilip,bir ömür boyu aynı yastıkta bir ömür sürmek için severiz. Ben sevdiğime gel dediğim vakit dağları yırtıp gelen, git dediğim vakit kaşlarını çatmadan, arkasına bakmadan gidendir. Zannetme ki korkudan, edepten, gönülden, sevgiden. İşte güzelim, diyorum ya iki de bir, gönül dersem gönül, yürek dersem yürek, aşk dersem aşk, bırak duygularımı yüreğimde, yüreğimde bul kendini. Gel gör ki nasıl sevmişim seni vah vah.

• quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Tiksinç

Knuckle'ları çıkaralım o zaman
  • Bunların diz kapaklarını kırıp sırtına bir çuval tuzu vurup çıkaracaksın dağa.Sırtları yara olsun bi kalbe kadar açılsın sırt.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.