Şimdi Ara

Bozgun Serisine girdim ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bozgun seriseine girdim +18 wl vardı 14e düştü her el 1 troll 1 afk Ne yapmalıyım ranked girince içimde bir huzursuzluk oluyor afk troll varmı diye ben kötü oynuyorum bu sefer adam 10 maç oynamış 4ünü kazanmış gümüş 3 olmuş benle eşleşiyor geçen sene unranked bitirmiş ap rünleri ad rünleri tamamlanmamış neden böylelerini gönderiyorlar sıkıldım artık 20 maçlık win serisine sokup gazı veriyorlar sonra 20 maçlık lose streak insanın oynayası gelmiyor.20wini 3 günde alırken 20 loseyi 3 haftada alıyorum günde en fazla 1 oyun ne yapmalıyım sizce tam 2 ye çıktım dedim 0 puanım şuanda sanırım kaybedersem düşücem
    (Post kasmak serbest)

• 1 hafta dinlen girdigin zaman duo gir iyi oynayan arkadasinla oyunu tasiyacak herolar al twitch nasus vb daha fazla zorlama 1 hafta sonra gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin ol ve rankeda biraz ara ver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş bul düolara en iyisi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Nasus Tr

1 hafta dinlen girdigin zaman duo gir iyi oynayan arkadasinla oyunu tasiyacak herolar al twitch nasus vb daha fazla zorlama 1 hafta sonra gir

Bir oyunu taşıyacak hero olarak " Twitch ".
  • 20 dk da 33 stack kasan nasus olacağına afk olsun daha iyi. afkları severim ama feeder görünce beynim kaynıyor. bozgun serisine girdiysen devam et o seri bi yerde bitiyor sonra seni güzel günler bekliyor. bence bu bozgun serisi riot un winrate i %50 lerle tutmak istemesinden kaynaklı o yüzden %50 lerden fazla açılmamak lazım
    ayrıca kapitalizm gereği adamın iliğini sökmeden hakettiğin yere gelemiyorsun. anlayacağın seviyen bulunduğun kümeden yüksek olsa bile adamlar sana 100 maç attırıyor ki oyunun devamlılığı sağlansın yoksa bu oyun 30 lvl da biterdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

20 dk da 33 stack kasan nasus olacağına afk olsun daha iyi. afkları severim ama feeder görünce beynim kaynıyor. bozgun serisine girdiysen devam et o seri bi yerde bitiyor sonra seni güzel günler bekliyor. bence bu bozgun serisi riot un winrate i %50 lerle tutmak istemesinden kaynaklı o yüzden %50 lerden fazla açılmamak lazım
    ayrıca kapitalizm gereği adamın iliğini sökmeden hakettiğin yere gelemiyorsun. anlayacağın seviyen bulunduğun kümeden yüksek olsa bile adamlar sana 100 maç attırıyor ki oyunun devamlılığı sağlansın yoksa bu oyun 30 lvl da biterdi.

Anladım ama anlamadım gibi birşey oldu nevrim döndü ama tabiki bu oyunu platin olmadan bırakmak yık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Sizce ilk videom nasıl?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ranked e Bir kaç gün ara ver. Yenilme takintisindaysan oyuna komple bir kaç gün ara ver.

• AsdesF A kullanıcısına yanıt
    bir iki gün girme toparlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Ranked e Bir kaç gün ara ver. Yenilme takintisindaysan oyuna komple bir kaç gün ara ver.

Hiçbir şekilde yenilmeye takıntım yok.Sorun sadece benim emek harcayarak kapasitemi zorlayarak geldiğim yere adam rünsüz masteressiz 4 win ile geliyorsa,feedleyip report ediyorsa küfür ediyorsa insan takılıyor tabiki.Geçen oynuyorum adam skype gel o* dedi bende tamam dedim skype açtı alo diyorum cevap vermiyor ama arkadan insan sesi geliyor nefesinin mikrofona sesi geliyor skype'den mesaj atıyorum cevap vermiyor sonra bana niye aramıyosun o* yazıyor yine lolden. Böyleleri var tabiki ama ne yapalım şu elo hell'den kurtulana kadar uğraşıcaz .Sanırım lolde gümüş 2 de elo hellde kalıyor benim en az altın 5-4 e kadar yol almam gerek
  • yeteneksizsin demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar dos Santos Junior

yeteneksizsin demek ki

Ne alaka kardeşim 88 win 60 lose bence yeteneksiz sayılmam üst üste 4. kez yeniliyorum lose 64 oldu 0 puana düştüm gümüş 2de. Bence +18 wl oranı ligimin üstünde olduğumun göstergesidir +14e düştü ama 4 maçtır afk troll flamer havalarda geziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsdesF

quote:

yeteneksizsin demek ki

Ne alaka kardeşim 88 win 60 lose bence yeteneksiz sayılmam üst üste 4. kez yeniliyorum lose 64 oldu 0 puana düştüm gümüş 2de. Bence +18 wl oranı ligimin üstünde olduğumun göstergesidir +14e düştü ama 4 maçtır afk troll flamer havalarda geziyor.

belki ligin geri kalani da yeteneksizdir. 80 60 wl cok iyi degil. ki olay takimin sictigi oyun tasimakla alakali

• AsdesF A kullanıcısına yanıt
    Win serisi de lose serisi de ebediyyen kalıcı değil yenmek kadar yenilmek te doğal. Birincisi insanların yazdıklarıni kafaya takmicaksin. Blockla geç. Kendi takımındaki all chat ten rakibe sürekli küfür edeni bile bloklarim. Bana etmese bile denge mi düzenimi bozuyor. Diamond da bile runleri tam olsada bahsettigin kisiklikte bir sürü insan var. Kurtulcam bunlardan diye sartlandirirsan kendini başarılı olamazsın. Sen kendi playerligine bak gerisini boşver.kafanda bu tür olayları sürekli dolandirmandan dolayı en bariz şeyleri bile gözden kacirabilirsin. Sen oyununa bak. Küfür edeni flame yapanı blockla gitsin.

• quote:

quote:

quote:

yeteneksizsin demek ki

belki ligin geri kalani da yeteneksizdir. 80 60 wl cok iyi degil. ki olay takimin sictigi oyun tasimakla alakali

Kardeşim evet wl oranım aşırı yüksek değil ama kötü olduğunu da düşünmüyorum benden çok daha kötüleri var oyunu taşıyamıyorum çünkü mevkim el vermiyor genelde jungle oynuyorum evet oyunu taşımam lazım ganglerimle ve öyle oluyor ilk 10 dakika çok iyi geçiyor sonra bir yerde bir flamer afk çıkıyor oraya gidiyorum buraşa gidiyorum ordan biri fırlıyor ben feedliyorum diyor sonra inhi gidiyor filan derken gidiyor oyun.Jarvan IV ve wukong jungle çok oynuyorum daha taşıyabilecek bi jungle önerirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Win serisi de lose serisi de ebediyyen kalıcı değil yenmek kadar yenilmek te doğal. Birincisi insanların yazdıklarıni kafaya takmicaksin. Blockla geç. Kendi takımındaki all chat ten rakibe sürekli küfür edeni bile bloklarim. Bana etmese bile denge mi düzenimi bozuyor. Diamond da bile runleri tam olsada bahsettigin kisiklikte bir sürü insan var. Kurtulcam bunlardan diye sartlandirirsan kendini başarılı olamazsın. Sen kendi playerligine bak gerisini boşver.kafanda bu tür olayları sürekli dolandirmandan dolayı en bariz şeyleri bile gözden kacirabilirsin. Sen oyununa bak. Küfür edeni flame yapanı blockla gitsin.

Önerin için teşekkür ederim bloklama işini pek sevmezdim çünkü oyundan bitince blok kaldırmayı unutuyorum bazen ama yinede alışıcaz artık

• çık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yeteneksizsin demek ki

Kardeşim evet wl oranım aşırı yüksek değil ama kötü olduğunu da düşünmüyorum benden çok daha kötüleri var oyunu taşıyamıyorum çünkü mevkim el vermiyor genelde jungle oynuyorum evet oyunu taşımam lazım ganglerimle ve öyle oluyor ilk 10 dakika çok iyi geçiyor sonra bir yerde bir flamer afk çıkıyor oraya gidiyorum buraşa gidiyorum ordan biri fırlıyor ben feedliyorum diyor sonra inhi gidiyor filan derken gidiyor oyun.Jarvan IV ve wukong jungle çok oynuyorum daha taşıyabilecek bi jungle önerirseniz sevinirim

khazix le kill salma oyunu sen tasi. vi cok etkili olabiliyo early ganklerde. amumu karsima ne zaman gelse tflere girmeye korkarim guzel oynarsan amumu da olabilir

• Oyna oyununu keyfine bak takma bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

Orijinalden alıntı: Best Nasus Tr

1 hafta dinlen girdigin zaman duo gir iyi oynayan arkadasinla oyunu tasiyacak herolar al twitch nasus vb daha fazla zorlama 1 hafta sonra gir

Bir oyunu taşıyacak hero olarak " Twitch ".

:) twitch bilmiyosun sanırım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.