Şimdi Ara

Boyumu Uzatmak İstiyorum Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 15 yaşındayım boyum 1.70 ama boyum sınıftakilere göre çok kısa kalıyor. Ben bundan kendimi aciz görüyorum. Ne yapmalıyım. Basketbol şu 1-2 haftadır oynamıyorum. Onun dışında nasıl beslenebilirim ve etkisini ne zaman görürüm. Şimdiden teşekkürler.

• 15 yasindasin ve boyun siniftakilere gore kisa mi kaliyor? O nasil bi sinif ki oyle herkes cok uzun galiba :D ben 170 boyundayim ve 25 yasindayim, kisa miyim simdi yani :)
  • Valla uzunlar baya. Benden 6 kısa var sınıfta. Sınıfın mevcudu 29 işte. En azından bir 7-8 cm uzamam şart ne yapabilirim ve ne kadar etki gösterir bunlar çok önemli benim için
  • Barfiks gibi egzersizlere yoneliceksin, ayrica baslenmeni duzenliyceksin: sebze-meyve ve sut urunlerini tuketeceksin. 1 sene duzenli yapsan bunlarin etkisi olur. Ne kadar etkisi olacagi genlere bagli :d

6 kisi disinda geri kalan herkes senden uzun mu yani :D baya uzun bi ortalamaniz var galiba ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresho

Barfiks gibi egzersizlere yoneliceksin, ayrica baslenmeni duzenliyceksin: sebze-meyve ve sut urunlerini tuketeceksin. 1 sene duzenli yapsan bunlarin etkisi olur. Ne kadar etkisi olacagi genlere bagli :d

6 kisi disinda geri kalan herkes senden uzun mu yani :D baya uzun bi ortalamaniz var galiba ..

Sağolasın dediklerini uygulamaya çalışcam. Öyle valla sınıfın en uzunu 1.95 falan zaten. Sınıfta benden az uzun olanlar bile 1.75 gerisini siz düşünün.
  • bende 15 yaşındayım boyum 1.71 benimde kısa kalıyor..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi client98 -- 26 Mayıs 2011; 1:14:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Uzatmak Serbest mi Oldu ?
    13 yıl önce açıldı
    SAÇLARIMI UZATMAK İSTİYORUM.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinkoma

bende 15 yaşındayım boyum 1.71 benimde kısa kalıyor..

Sen de basketbolcular sinifinda filansin galiba :D biraz fazla atiyosunuz gibi geliyor. 171 ortalama bi boy hem de daha 15 yasindasiniz yani..
  • yok bizim sınıftakiler basket topu görse bomba sanar karakola götürür, üstelik ben 7. sınıftayken pivot oynuyodum ya şimdi baskete devam etsem guard lar benden uzun :p
  • Ben de lise 2 deyim 94 dogumlu olmam lazım ama 95 dogumluyum erken basladım.Boyum 1.66 tabikide sınıfın en kısalarından biriyim.Benden kısa olan 1 tane erkek var 6-7 tane de kız var.Sınıfta en uzun 1.80.Suratım da yaşıtlarıma göre çocuksu.Benden 4 ay küçük bir arkadaşım var 2 günde bir sakal tıraşı oluyor bende nerdeyse yok.Büyüme hormonu eksikliğimi var dicem ama babam 18 yasında evlenmis evlendiginde yuzunde tuy yokmus genetik heralde.Kiloluyum bide boyuma gore sizce ne yapmalıyım?Elimden geldiğince sebze meyve tüketiyorum ama sütü nesquiksiz içemiyorum.Bunun yararı veya zararı varmıdır?
  • Ya bir git Allah'ını seversenNe güzel dünyada az yer kaplıyorsun,neyin şikayetini ediyorsun?

boy 183 kafamı her yıl 10-15 defa sağa sola çarpıyorum,şu yatağa sığamıyorum bir türlü,minibüslerde resmen fetüs pozisyonundayım,otomobile sığamıyorum:Dayağım bacağım bir yere girmek bilmiyor,hiç bir yere sığamıyorumyemek yerken o masaya bir türlü sığamıyorumsınıf desen ayrı o anfi sıraları işkence ideal 170 için yapımış sığamıyorum bir türlüyataklı otobüsler ayrı zati 165 boy için yapılmışSavaş çıksa açık hedefim bu boyumla

Bence boyun müthiş hiç sorun etme arkadaşımBana kalsa hobbit olmak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: OğuzhanAhan

Ya bir git Allah'ını seversenNe güzel dünyada az yer kaplıyorsun,neyin şikayetini ediyorsun?

boy 183 kafamı her yıl 10-15 defa sağa sola çarpıyorum,şu yatağa sığamıyorum bir türlü,minibüslerde resmen fetüs pozisyonundayım,otomobile sığamıyorum:Dayağım bacağım bir yere girmek bilmiyor,hiç bir yere sığamıyorumyemek yerken o masaya bir türlü sığamıyorumsınıf desen ayrı o anfi sıraları işkence ideal 170 için yapımış sığamıyorum bir türlüyataklı otobüsler ayrı zati 165 boy için yapılmışSavaş çıksa açık hedefim bu boyumla

Bence boyun müthiş hiç sorun etme arkadaşımBana kalsa hobbit olmak isterim

abart abart atmosferide aşıyosundur
    shire da felan yaşıyosun anlattıklarına göre

15 yaşında boyum kısa demek çok saçma hele bi gelişimini tamamla ondan sonra

• 17 yaşındayım boyum 178,5 1 yıldır düzenli olarak barfiks çekiyorum çok olmasada arada esneme hareketleri yapıyorum Süt,meyve Vs.vs.vs.

1 yıldır hiç bir değişme olmadı boyumda Ama barfiks faydalı oluyor düz olan vücudum şuan bakınca azda olsa üçgen gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: calyente

Valla uzunlar baya. Benden 6 kısa var sınıfta. Sınıfın mevcudu 29 işte. En azından bir 7-8 cm uzamam şart ne yapabilirim ve ne kadar etki gösterir bunlar çok önemli benim için

hiç bir şey yapmana gerek yok ergenlik dönemin tamamlanana kadar zaten 7-8 cm daha uzamış olacaksın
  • Alay ettiğim düşünebilir ama ciddi söyledim uzun olmak her zaman güzel bir şey değil.Kısa olmanın da kendilerine göre artıları var onları belirtmeye çalıştım
  • Boy uzaması genetik diye biliyorum hem daha 15 yaşındasın biraz sabret.
  • Boy uzaması için kür varmış. Serdemle her hem programında yaşlı bir hoca söylemişti. Benim de boy 170 , yaş 18e 5 ay kaldı.
  • Arkadaşlar boy genelde genetiktir.Yani ailenizdekilerin boyuna yakın bir boy oranına sahip olacaksınız.
    15 yaş için 170 iyi bir ölçü sayılır.insan vücudu 20 yaşına kadar uzamayı sürdürür.yani boyun 175 civarı birşey olacaktır ki bu idealdir bence
    bu arada isteyen doktorla görüşebilir spor ile boyun uzadığı pek görülmemiştir.Şimdi diyeceksiniz basketçiler ne olacak?
    çok ender durumlarda boyunuz ailenizde farklı olabilir.bu da genlerle ilgili.Basketçiler normal insanlardan farklıdır.bunu kimse inkar edemez.
    yanlızca kalsium'un boy uzamasına yardımcı olduğu ortaya konulmuştur ancak o da sınırsız değildir.boşuna kürlerle uğrşamayın
    bol bol süt için
  • uyumadan önce pilates yap çok faydalı olacaktır
  • evde fitness yapmaya başlayabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.