Şimdi Ara

Boyumu nasıl uzatabilirim? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
8
Favori
234.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BOY : 172

KİLO : 60

KISAYIM BİRAZ GALİBA siz ne dersiniz ... yorumunuzu beklerim ...
  • yav 12-17 yaş arasındakiler dalga geçmek içinmi yazıolar anlamadım utanmadan boyun 1.70 in üstünde dioalr daha ne istiyosunuz ya.benim yaşım 20 boyum 1.69 erkeklerde 22ye kdr uzama ihtimali var ama herkeste olmayabilir tabi.UZAMAX adlı ilaca başlıcam bugün en az 5 ay kullanıcam 3aydır sütte içiorum kaslarımda hafif gerilme var gibi hep esnemek istio vücudum uzamaxı kullanıcam bence deneyin derim
  • arkadaşlar takmayın bu kadar,
    önemli olan boyut değil işlevdir

ayrıca basketbol boyunuzu uzatmasa bile daha düzgün ve sağlıklı bi vücut yapınız olur.... oynayın gari
  • kesin çözüm : --> eğer yaşın 18 i geçmemişse bol bol yoğurt ye ...süt iç ...... bak dikkat et kesin çözüm dedim ..... farkı göreceksin....
  • arkadaşlar bnm yaşım 15 boyum 164 annem 161 we babam 171 boyunda acaba naapmalıyım ki boyum 1.80 i bulsun pls yardm
  • quote:

Orjinalden alıntı: aposoft

kesin çözüm : --> eğer yaşın 18 i geçmemişse bol bol yoğurt ye ...süt iç ...... bak dikkat et kesin çözüm dedim ..... farkı göreceksin....

18 üstü çözüm yok yani
  • bir kisi elden tutsun bi kiside ayaklardan tutsun 3 e kadar saysınlar 1....2...........3 veee ceksinler kesin sonuc her deneyiste 10 cm uzarsınız ama 210 cm den sonra denemeyin zararlı olabilir

25 in ustundekiler denemesin fazla sonuc vermez
  • yasi 20den fazla olan yok sanirim

yas 24 boy 180 kilo 85

bende o yaslardayken boyum kisaydi ama 17-20 arasi baya uzadi sabredin gencler uzar
  • ya ben şindi 15 yaşındaım boy 1.80 klo 62 ailedekiler fln baya usun baba 184 amca 192 dede 180 ama anne trafıda bi o kdr kısa anne 158 1 yıl lisanslı ysücülük yaptım ama bıraktım şndi ve 1-2 hfta öncsne kadr sgara içiodm ama tek tük onuda bıraktım hralde fasla bi etki yabmas artıq.barfix falan ybıorm zaman buldukça ysüorm ve her gün süt içiorm sisce dha n kadr uzarım yai en asından bi 190 olurmuyum??
  • süt içmenin hiçte ekisi olduğuna inanmıyorum. Ben kendimi bildim bileli süt içiyorum. Ama boyum kısa bana göre. Yani bizim sınıftaki en kısa bendim.

Boy:168
    Kilo:62

Acaba süt bende bir etki mi yaratmadı?
    Veya hiç içmeseydim herhalde 160 falan olurdum.

• Yaş 14,

Boy: 160
    Kilo: 40

Sizce yeterli mi?
  • annem 1.70
    babam 1.70

ben 1.79
    yaşım 16
    kilom 60 55 i kas

@@fcalis93 evet bulursun daha yaşın 13 ben bu senenin başında 1.73 falandım 6-7 aydır basket oynuyoruym 1.79 oldum sen şimdi başlarsan rahat 1.90 olursun tabi düzgün beslenmen de lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 27 Haziran 2007; 20:22:53 >
  • merhaba ben 14 yaşındayım ve boyum 1.77 basketbol oynuyorum daha uzamam lazım ailemde hiç uzun yok en fazlası 1.73 sizce daha uzarmıyım ?
  • 16 yaşındayım boyum 1.86 hiç spor yapmadım kendi kendine durup dururken boy atmaya başladım ama babam uzun 1.83 o, annemde 1.68 galiba.
  • yaş 18
    boy 166
    anne 147 baba 168
    psikolojik olarak göçmüş durumdayım 1 yıldır
  • boy uzatmanın yolu geleneksel yontemlerın haricinde bol yoğurt yiyip kick box oynamaktır kick boks da kollar ve ayaklar sürekli irkildikleri için vücüt ister istemez uzayacaktır.birazda genetik bir mesele anne kıs baba kısa sen sssii**** uzayamazsın annen kısa baban uzunsa bir orta boylu annen uzun baban uzunsa uzun olursu bu kadar basit..ha annen uzun baban uzun sen kısaysan hastanede falan karışmışsın demektir
  • boy 176 yaş 17.daha uzarmıyım acep
  • bol süt iç, bi arkadaşım sıcak duştan sonra zıplamanın faydalı olduğunu söylemişti ne kadar doğru bilemem
  • osbir
  • boyun uzamasında en önemli faktör iyi beslenme.bebekken ebeveynler iyi beslerse boyda ciddi bi artış oluyor.tabi genlerle de alakası var ama beslenme de ciddi bi faktör
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.