Şimdi Ara

Boyum daha uzarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim 10.sınıfım 1.71 53 kiloyum babam 1.78 annem 1.68 boyunda ortaokula başlarken 1.55 13 yaşında 1.62 falandım o zamandan beri 3 senede 8 cm uzama başarısı gösterdim boyum daha uzarmı bilmiyorum şu ilkel hesaplama ile 1.80 oluyorum hayır babamın da anamın da sülalede öyle kısa diyebilecegimiz insan yok kendimi bildim bileli süt içerim hergün o da olmasa cüce olucam herhalde zaten bide sivilce suratız toptan erezyona döndük hani normaldr boy falan umrumda değil ama aşık oldum ben kız benle aynı boyda sivilceler için hap kullanıyorum buna ne yapıcam bilemedim yardım edin varmı benim gibi yıkık olup sonra uzayanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 11 in başında 173 tüm şimdi 183 üm yaş 18. herkes farklı bi zamanda boy atıyor ben 11 de 7 8 cm boy attım
  • s:Boyum daha uzarmı?
    c:hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 17 Ekim 2019; 20:27:34 >
  • Fiskiyeye boyun yetiyorsa daha uzamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence uzarsın

süt iç
    dengeli beslen
    çok geç uyuma
    yüzmeye git

oynat hoca devam et
  • 10. sınıfta boyum 1.76 filandı şu an 1.82. 18 yaşındayım ben de. Uzar bence 1.80 görürsün.

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Reis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    boyum uzar mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aşırı uzunum 9. Sınıftayım boy 1.85 kilo 59 hatta bizim sınıfta bir arkadaş var boyu 1.65 (erkek olduğu için söyledim yoksa kız için uzun biraz)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.