Şimdi Ara

Boyum 170 185 olurmuyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben 16 yaşında erkeğim boyum 170 annemin boyu 165 babamın boyu 170 boyumun 185 olmasını istiyorum olurmuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taklacı19 -- 4 Şubat 2021; 22:47:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok zor. En fazla 1.75-180 olur. O da düzenli beslenme ile uyku spor vs. desteklersen. Pek genetiğin yok çünkü. Sende muhtemelen erkenden duracaktır boy uzaması. 18-20 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 4 Şubat 2021; 22:49:18 >
  • Peki 185 olma şansım hiç yokmu

• Senin yaşında 160 lardaydım. Her gün süt içerdim ama spor yapmazdım. Okul basket takımında turnuvalarda oynamaya başladım her sene. Fitness'a başladım. Şu an 22'yim. 186 boyundayım. Erkekler 20 yaşına kadar uzar.

• Sakalım yok daha çıkmadı. Amcam ve dayım biraz uzun yüzme basketbol düzenli uyku beslenme beni 185 yapamazmı 21 yaşına kadar uzuma olurmuş

• Olmaz
  • Maalesef en fazla 1,84

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 Yaşındayım boyum 162
    10 yıl önce açıldı
    15 yaşımdayım boyum 163
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam genetik potansiyelin 1.84 maksimum. uzama pikini yaşamamışsan pekala mümkün. en kötü 1.75-1.80 arası kalırsın. uyku düzenini iyi ayarlarsan gece 12 -3 arasını uykuda olacak şekilde düzenlersen hayatını beslenmene dikkat etmen lazım her şeyden önce. o yaşta ağrılık altına girersen o da negatif etkiler.

• Senin yaşındayken benim boyum 1.80 yakındı. Şu an 1.90. Genetiğimin olmasına rağmen durdu yani. Şu anki yaşın tam sıçrama yaşıdır. 16-18 arası neysen onun üzerine çok fazla uzama şansın yok.

• 1.80 i geçsem bile yeter bana geçermiyim

• Taklacı19 T kullanıcısına yanıt

Sanırım senin en fazla olabileceğin yükseklik eğer uğraşmazsan spor ile desteklemezsen 1.80 falan. Onuda biz bilemeyiz. Tahmin ederiz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.