Şimdi Ara

16 yaşındayım 120 kiloyum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
5
Favori
8.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben daha bir liseliyim daha lise 2 ye gidiyorum hayatım boyunca şuı kiloyu atamadım atmaya karar verdim çünkü artık sağlığımı etkileyecek duruma geldi
    bunun için ne ler yapabilirim ve şunu söyliyim diyetisyene gitebilirim ama kan aldırma olayı beni aşırı derecede korkutuyo kötü anılarım olmuştu bir kaç acemi hemşireyle nasıl zayıflayabilirim gerekirse diyetisyene gitçez yapçak bişi yok

• PC başında oturursan kilo almaya devam edersin.. Tek çözüm en az 20 dk. düzenli yürüyüş.. Çünkü vücut yürüyüş sırasında 20 dk. sonrasında kalorileri atmaya başlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 26 Ekim 2012; 10:46:02 >
  • Diyetisyene git, internetten tavsiye alarak olmaz, herkesin kilo verme şekli farklı
  • Koşu , yürüyüş yap bolca
  • buraya yazman bile hata yazdıkça kilo alıyosun koş çabuk
  • Kan aldırmaktan korktuğun için gitmiyorsan hiç girme bu işlere zira kararlılık,irade işidir bu işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

Kan aldırmaktan korktuğun için gitmiyorsan hiç girme bu işlere zira kararlılık,irade işidir bu işler.

acemi hemşireler ben ufakken(ama çok iyi hatırlıyorum) elimi zaptedememişti ve iğne ben kolumun içindeyken kırılmıştı bereket üsten kırılmıştı yoksa damarlarımda bir iğne taşıyo olursdum şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 Yaşındayım boyum 162
    10 yıl önce açıldı
    15 yaşındayım boyum 165
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cık dısarı yardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 yaşında 120 ise
    50 yaşında x denkleminden = 50*120/16= 375 kilo olacaksın. Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros42

Oturan boğa

geçmiş olsun kardeş inşallah en kısa zamanda akli dengen yerine gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fara24

arkadaşlar ben daha bir liseliyim daha lise 2 ye gidiyorum hayatım boyunca şuı kiloyu atamadım atmaya karar verdim çünkü artık sağlığımı etkileyecek duruma geldi
    bunun için ne ler yapabilirim ve şunu söyliyim diyetisyene gitebilirim ama kan aldırma olayı beni aşırı derecede korkutuyo kötü anılarım olmuştu bir kaç acemi hemşireyle nasıl zayıflayabilirim gerekirse diyetisyene gitçez yapçak bişi yok

Liposuction Yaptır 8 ila 10 binlira maliyeti var

• quote:

Orijinalden alıntı: oknsncn

quote:

arkadaşlar ben daha bir liseliyim daha lise 2 ye gidiyorum hayatım boyunca şuı kiloyu atamadım atmaya karar verdim çünkü artık sağlığımı etkileyecek duruma geldi

Liposuction Yaptır 8 ila 10 binlira maliyeti var

isterse 5bin olsun. Sağlıklı değil.

• quote:

Oturan boğa

Çok güzel söverdim de ban yerim. Senin gibiler için de ban yemeye değmez. Aferin iyi halt ettin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortal King -- 26 Ekim 2012; 11:11:33 >
  • quote:

quote:

Kan aldırmaktan korktuğun için gitmiyorsan hiç girme bu işlere zira kararlılık,irade işidir bu işler.

acemi hemşireler ben ufakken(ama çok iyi hatırlıyorum) elimi zaptedememişti ve iğne ben kolumun içindeyken kırılmıştı bereket üsten kırılmıştı yoksa damarlarımda bir iğne taşıyo olursdum şimdi

Acemilikle ne alakası var bunun aklı olan her birey kolunda iğne varken kıpırdatmayacağını bilir, hemşire bide kolunu tutmakla uğraşsın.
  • lise 2 1.dönem = 15 yaş

15 yaşındasın
  • Oha
  • quote:

Oturan boğa

Çok ayıp yaptığın ama sebepsiz güldüm.
  • Ulan varya senin gibilere hiç bir zaman acımadım.Bir insan nasıl kendi sağlığını düşünmez bu nedir ya.16 yaşında 120 kilo.Ne halin varsa gör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enivicivotmi

quote:

quote:

Acemilikle ne alakası var bunun aklı olan her birey kolunda iğne varken kıpırdatmayacağını bilir, hemşire bide kolunu tutmakla uğraşsın.

Ufak/Küçük pek bir şey ifade etmiyor sanırım. O sırada herhangi birinin kolunu tutması gerekirdi. Küçük bir çocuğun ne yapıcağı bellidir acıyı duyunca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerzek+

quote:

Orijinalden alıntı: enivicivotmi

quote:

quote:

Ufak/Küçük pek bir şey ifade etmiyor sanırım. O sırada herhangi birinin kolunu tutması gerekirdi. Küçük bir çocuğun ne yapıcağı bellidir acıyı duyunca.

Her şeyin farkında olduğuna göre pekte ufak sayılmazsın herhalde. Yada aynştaynsın.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.