Öncelikle belirteyim daha önce herhangi bir timberland ayakkabı kullanmadım dün yeni bir bot aldım skechers tercih ettim rahatlığı ve yürüyüşte dahi giyilebilmesinden dolayı bundan dolayı timberland botları kaliteleri vs hakkında bir yorum yapamıyorum sadece fiyatlarının uygun olduğunu belirtebilirim ben rahatlığa konfora önem verdiğim için tercihim skechers equalizer 4.0 oldu 2 bot 1 adette outdoor ayakkabı linki paylaşıyorum bot https://www.boyner.com.tr/timberland-bot-982356-2004 893tl bot https://www.boyner.com.tr/timberland-bot-982355-2004 734tl outdoor ayakkabı https://www.boyner.com.tr/timberland-outdoor-ayakkabisi-982359-2004 635tl |
Boyner Timberland Botlarda Sıcak Fiyatlar

-
-
güzel tarz botlar ama çok para be,ingilterede yaşıyor olsaydım giyerdim 120 poundmuş baktım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanlar ekmek alamıyor adam 800 900 liralık botu sıcak fırsat diye paylaşıyor 99 doğum yılın belli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabaya lastik alırken bile bu parayı vermeye elim titriyor Continental,Michelin almıyorum. bu paralara alıp giyene helal olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: A.C.
İnsanlar ekmek alamıyor adam 800 900 liralık botu sıcak fırsat diye paylaşıyor 99 doğum yılın belliKaliteli birşeyleri ederine göre ucuza almaya çalışmak gayet normal değil mi? İllaki 100 liralık botlar mı paylaşılmalı? Ben bu tarz indirimleri kovalıyorum örneğin, hem ayak sağlığıma dikkat etmem gerekiyor, hem kaliteli mal almayı seviyorum, hem de bunlara normal sezon paralarını veremiyorum. Saçma sapan konuşmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DeLiPeDeR
Arabaya lastik alırken bile bu parayı vermeye elim titriyor Continental,Michelin almıyorum. bu paralara alıp giyene helal olsunkendinize verdiğiniz değeri ifade ettiğiniz için tebrics
-
Hocam botla lastik bir mi ? Michelin forumunu ayağıma bile bu kadar pahalı ayakkabı almıyorum demeniz lazımdı. -
quote:
İnsanlar ekmek alamıyor adam 800 900 liralık botu sıcak fırsat diye paylaşıyor 99 doğum yılın belliHocam burdaki herkes alt gelir grubunda değil sonuçta karma bir ortam ve uygun fiyatlı ürünler paylaşıyoruz ürünün ingiltere fiyatı 120 sterlin imiş yukarda arkadaş belirtmiş türkiyede 1200-1400tl arasında bir fiyatı varken şuan 900 lira olmuş sonuç olarak fiyatı uygun.
900 tl şuan zaten bir skechers bot fiyatı ben rahat konforlu ayakkabı tercih ettiğim için skechers aldım ama global piyasada timberland>skechers ve adamlar şuan skechers fiyatına timberland satıyorlar sattıkları modellerde alt seviye olanları değil timberland içerisinde de kaliteli ve üst sınıftaki ürünler.
-
ödeme hatası veriyor dünden beridir
-
Para olsa da alsak...millet uygun deger vermek falan filan diyor da...önce temel ihtiyaçlar arkadaşlar. Aksi yorum yapanlara saygı duyun, ekonomik vaziyetler alım gücü vs ortada...
quote:
Orijinalden alıntı: Calculus119Kaliteli birşeyleri ederine göre ucuza almaya çalışmak gayet normal değil mi? İllaki 100 liralık botlar mı paylaşılmalı? Ben bu tarz indirimleri kovalıyorum örneğin, hem ayak sağlığıma dikkat etmem gerekiyor, hem kaliteli mal almayı seviyorum, hem de bunlara normal sezon paralarını veremiyorum. Saçma sapan konuşmayın.
Alıntıları Gösterhocam onu geçtim burası zaten karma bir yer zenginide var fakiride benim için 1000tl büyük paradır senin için umrunda olmayacak bir paradır ben fırsatı paylaşırım alıp almamak tercihlerine ekonomine kalmış zaten timberland kullanmadığımı tercihimi skechers olarak kullandığımıda belirttim almak isteyen alır almak istemeyen almaz.
-
boş muhabbet yazmayın beyler, konu ekmekse burdaki bütün fırsatlar yalan o zaman.quote:
İnsanlar ekmek alamıyor adam 800 900 liralık botu sıcak fırsat diye paylaşıyor 99 doğum yılın belli
sıcak fırsat, sıcak fırsattir, yorum yapmak zorunda değilsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tashunkee
Para olsa da alsak...millet uygun deger vermek falan filan diyor da...önce temel ihtiyaçlar arkadaşlar. Aksi yorum yapanlara saygı duyun, ekonomik vaziyetler alım gücü vs ortada...Kimsenin ekonomisini küçümsemiyoruz zaten paramız pul olmuş ama herkesin ekonomik durumuda aynı değil burasıda zaten paramla hava atıyorum yeri değil sıcak fırsatlar kimisi içinde 1.000tl küçük bir para tasarımını sevip alayım diyebileceği bir para olduğu için ben paylaşır geçerim zaten kendimde almadım ürünü.
-
bot diyince bende bildiğimiz timberland sandım. bi baktım spor uzay arası değişik bilekten ayakkabılar. benim bildiğim timberland bot şu 10 senedir giyiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 21 Aralık 2020; 20:35:9 > -
geçen gün metroda 500tl idi, almadığıma üzüldüm.
-
çoğu parası yetmediği için alamıyor atarlanıyor burada olduğu gibi. alabilen de alıyor ama sonra bi dağ yürüyüşü yapalım deyince aman diken batmasın çalı çizmesin diye de kıvranıyor. valla ne yazık ki ben öyleyim. toprakta 4x4 gibi yere yapışan salomonumu giymeye kıyamadım öyle yerlerde. ama asıl amacı bu aslında. bu bot da o tip gibi geliyor. şehirde mermer fayansa basmak için almayın valla gereksiz.
-
Hepi topu 700/800 lira niye parası yetmesin insanların abartma porsche makan değil bu ayakkabı -
10 sene daha giyilir
-
Sarı timberland bot, kardeşimdr var! Ankara kışında 5 senedir giyiyor! Ana para pahalı ama f/p ürünü!
Araç lastiği; hiçbirşey canınızdan önemli değil!
Neyki bu ?
|

A.C. demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Kaliteli birşeyleri ederine göre ucuza almaya çalışmak gayet normal değil mi? İllaki 100 liralık botlar mı paylaşılmalı? Ben bu tarz indirimleri kovalıyorum örneğin, hem ayak sağlığıma dikkat etmem gerekiyor, hem kaliteli mal almayı seviyorum, hem de bunlara normal sezon paralarını veremiyorum. Saçma sapan konuşmayın. |
sıcak fırsat, sıcak fırsattir, yorum yapmak zorunda değilsiniz |
kendinize verdiğiniz değeri ifade ettiğiniz için tebrics |
güzel tarz botlar ama çok para be,ingilterede yaşıyor olsaydım giyerdim 120 poundmuş baktım
|
hocam onu geçtim burası zaten karma bir yer zenginide var fakiride benim için 1000tl büyük paradır senin için umrunda olmayacak bir paradır ben fırsatı paylaşırım alıp almamak tercihlerine ekonomine kalmış zaten timberland kullanmadığımı tercihimi skechers olarak kullandığımıda belirttim almak isteyen alır almak istemeyen almaz. |
Kimsenin ekonomisini küçümsemiyoruz zaten paramız pul olmuş ama herkesin ekonomik durumuda aynı değil burasıda zaten paramla hava atıyorum yeri değil sıcak fırsatlar kimisi içinde 1.000tl küçük bir para tasarımını sevip alayım diyebileceği bir para olduğu için ben paylaşır geçerim zaten kendimde almadım ürünü. |
Hocam burdaki herkes alt gelir grubunda değil sonuçta karma bir ortam ve uygun fiyatlı ürünler paylaşıyoruz ürünün ingiltere fiyatı 120 sterlin imiş yukarda arkadaş belirtmiş türkiyede 1200-1400tl arasında bir fiyatı varken şuan 900 lira olmuş sonuç olarak fiyatı uygun. 900 tl şuan zaten bir skechers bot fiyatı ben rahat konforlu ayakkabı tercih ettiğim için skechers aldım ama global piyasada timberland>skechers ve adamlar şuan skechers fiyatına timberland satıyorlar sattıkları modellerde alt seviye olanları değil timberland içerisinde de kaliteli ve üst sınıftaki ürünler. |
Benzer içerikler
- burger crush
- bim kokoreç fiyat
- deli2go ne demek
- bim çiğköfte fiyatı
- afyon eko sucuk yorumları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo kargo ücreti ne kadar
- telegram indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X