Şimdi Ara

Böyle utanmazlarda var forumda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftada mı kaç gün oldu bilmiyorum ama adam hem beni dolandırdı graves koduna karşılık 400 rp+400 rp epin verdik(400ünü verdim) graves kodunu vermedi ve utanmadan forumda dolaşıyor.

Burdada konusunu açmıştım.http://forum.donanimhaber.com/m_81207877/f_//tm.htm#81207877

riseoflegends1 adlı üyeden 10tllik epin karşılığında riot graves alacaktım.(5+5 olarak ödeyecektim.)  
    Kendisine kodu atmadan önce beklemedeyin vs gibi mesajlar atıyor.Kodu attım sesi sedası kesildi.

facebook adresi :https://www.facebook.com/fehmi.durmaz2

emial adresi: fehmi-durmaz@hotmail.com

Ki lolden yaptığımız chatte bu durum iyice karışıyor.

Kendisi bu kişinin olmadığını söyüyor skypedanda gösterdi rp alımı yok .
    edit:Forumda ismini verdiği lol hesabındaki kişide isminin mahmut gülercan olduğunu söylüyor.

kendisi hala forumda ama cevap vermiyor o kadar mesajıma rağmen

son edit:artık versede vermesede umrumda 5tl için peşini koşturmayacağım allahından bulsun

Burdaki olayıda açıklayayım kısaca
    -Kodu verdim.Bekledim cevap yok.
    -Forumda kullandığı lol nickiyle görüştüm skypedan gösterdi rp alımı yok.
    -Foruma girmeye devam ediyor özel mesajlarımada okuyor.
    -Böyle yalancı ve utanmazlarda var.

Not:Tekrardan söylüyorum şuradaki 5 tl için konu açmıyorum adam hem dolandırıcılık yapıyor hemde forumda dolaşmaya devam ediyor utanmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayakeasy -- 21 Eylül 2013; 22:02:09 >

• İyi olmuş kaç kişinin başına geldi şu durum boşuna mı yasakladılar kod/hesap alım satımını

Edit :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier Mira Armstrong -- 21 Eylül 2013; 22:07:19 >
  • 5 tl için konu açmış oldun ama yinede geçmiş olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş her konu en az 5 kere yazıyoruz tanımasıgınız adamlarla alışveriş yapmayın diye

• Kanıtların varsa şikayet et .

• Gecmis olsun kardes. Hotmail kullanan adamdan ne bekliyosun

• Yav kardeşim hiç mi hayat dersi almadınız la bu konularda ya la ticaret yapmayı bilmiyorsunuz boyunuzdan büyük işlere kalkışıp burada konu açıyosunuz yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorun 5 tl değil sorun milletin bu kadar dolandırıcı olmasıdır. böyle tipleri aramızda barındırmamak lazım. bende forumdan tanımadığım bir kişiden riot graves aldım karşılık olarak 3 tane pbe acc istedi tek bir şartla veririm dedim kodu alırım önce dedim tamam dedi adam. referans olarakda forumdaki ismimi gösterdim bunların ssini al bunlar bana 5 liradan daha fazla zarar açar dedim. kodu girdim ve accleri arkadaşa verdim. bende ona güvendim hatta pbede şifrelerim ve acc isimlerinin arasında sadece 1 23 4 5 diye ayırmış ve şifreleri aynı yapmıştım. benden ondan bir iyilik istedim ve boş acclere dokunamamasını istedim 1 2 3 accleri al 4 5 6 lara dokunma dedim. ne yaptı bilmiyorum hiç merak edipte girmedim bile ama eminim dokunmamıştır. lütfen arkadaşlar 5 lira için tenezzül etmeyin ailenize şerefinize kendinize laf getirtmeyin.
  • Boş ver, 5 TL için onurunu satacak çocuk demek ki 5 liraya muhtaçtır. Gerçi oyun biraz lüksi bir durum muhtaçlık için orası ayrı ama demek ki bir takım hevesleri var ve 5 liraya tamah edip dolandırıcılık yapıyor. Hoş gör
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.