Şimdi Ara

Böyle Kız Var mı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Toporov
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
8.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abazaya bak gelmiş konu açmış uzun uzun yazmış acındırma edebiyatı yapma bana kız bulamamışsın bakirim diye geçiniyorsun bakirsen bakir kalacaksan senin bileceğin iş gelip foruma bunları anlatırsan benim gibi biri çıkar sana böyle laf çarpar.Elalem ikişerli kız götürüyo sen kendin gibi kız bulmak istiyorsan başı kapalı kızlara yöneleceksin ama sen şimdi onlarıda,beğenmezsin.Hayatınız karı kız olmuş az yaşam derdi hayat kavgası,verin.
    Bende senle aynı durumda sayılırım nefsime hakim olmaya çalışıyorum ama,bunu bu kadar abaza liselinin olduğu foruma yazmak çok saçma.Ben bakirim dediğimde gülen dalga geçenlere fittiri çektim böyle insanlar var bu dünyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Eylül 2014; 3:23:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayları ne kadar büyütmüşsünüz gözünüzde bu konularda bu kadar katı kurallar koymanın ne anlamı var..Birisini görürsün beğenirsin, hoşlanırsın, konuşursun sevgili olursun kafa yapısı uyuşmazsa ayrılırsın bu kadar basit

Yok bakire olacak evleneceğim kadından başkasını öpmem falan bence çok saçma düşünceler bunlar..

Evlenmeden önce bir çok şeyi yaşamak gerekiyor ki evlendiğin zaman bunlar sıkıntı olmasın..

''Benden önce kimseyle öpüşmemiş birisini arıyorum'' bu mu yani mantığınız.

Zamanında birisini sevmiştir ve bir şeyler yaşamıştır bundan doğal ne var.Ben bu konuda bir sorun görmüyorum, ne kadar önyargılı davranıyorsunuz.
  • Konu canlandırma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cakir1461

Konu canlandırma :)
    Hâlâ mı aynısın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlarla mesajlaşmak bile istemiyorum artık.Yıpratıyor beni.

• www.hanimlar.com
    Hz.Musa (a.s.) İffeti ve İffetin 19 İnceliği! | Hanımlar.com
    http://www.hanimlar.com/forum/ailem/hzmusa-iffeti-ve-iffetin-19-inceligi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cetinkan

Kiz arkadasimim ilk sevgilisiyim, benim de ilk sevgilim. Etrafta.boyle kisiler var ama cok zor bulunuyor
    sonuç

ayrıldılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Hâlâ mı aynısın hocam

Alıntıları Göster
    Konu sahibi playboy olmuş diyorlar

• Zaman insanı çok değiştiriyor diyebilirim hocam, 😅

• Düşündüklerine kısmen katılıyorum, ama bence çoğu yanlış sen mesela diyorsun ya "şuana kadar yaşıtım olup sevgilisi olmamış kız görmedim" demişsin ya ; mesela bir de kızlar gözünden bakalım olaya senin lise 2 'de sevgilin olmuş, karşında bir insan çıktı diyelim hiç sevgilisi olmamış sen ona aşıksın senin gibi düşünüyor, o da daha önce sevgilin olduğun için seni uygun bulmuyor, ne yaparsın olaya sadece erkeklerin gözüyle bakma mesela diyorsun ya küfürlü konuşmayan kız görmedim ben ,bende küfürlü konuşmayan bir tane erkek görmedim , yanında güzel bir kız geçerken bakmayan erkek görmedim, erkek ortamlarında konuşulan konular cabası çok şey var biliyor musun çok hani olaya bu şekilde bakma , zaten bir insanın senin için doğru olup olmadığını zamanla anlıyorsun , ve kendine paradigma yaratma, 20 yaşındaymışsın daha zaten şahsi düşüncem okulun varsa bitir, işin varsa çalış hani evlenmek istersen ailene söyle özellikle annelerin ben bu konuda çok iyi olduğunu düşünüyorum sana bir kız için tanı, konuş diyorsa o kızdan vazgeçme derim , annene bırak yaşın gelince zaten her şey kendiliğinden oluyor dert etme kendine bunları.
    Bir de etrafında illaki okul, iş hayat koşullarından sevgili olmamış insanlar vardır emin ol.

• quote:

Zaman insanı çok değiştiriyor diyebilirim hocam, 😅
    Ne gibi degisiklikler oldu hocam anlatin dinliyoruz

• hayatının çoğunu geçireceğin birini sadece geçmişine göre seçmek :D bana pek mantıklı gelmiyor
    Soruna cevap vericek olursak evet öyle kızlar var
  • Hocam öncelikle bekleyeyim biri çıkarsa karşıma çıkar kafasından koptum, sadece burda değil herkes tanımaktan ne zarar gelir diyordu, bende öyle yaptım bir kere zaten bu kafaya girince çok kişi tanıdım, çok kişiyle konuştum ama şunu söyleyebilirim ki, kesinlikle çok insan tanımak zarar veriyor en çok da duygulara zarar veriyor, insan duygusuzlaşıyor şahsen bende öyle oldu, herbirinden sonra diğerinde öncekilerin iyi özelliklerini arıyorsun, sanki sonraki önceliklerinin hatalarını affettitmek zorunda gibi hissediyorsun. Bir sonraki öncekine göre bir özelliği kötüyse aklına diğeri geliyor, resmen kafada bir karşılaştırma yapılıyor, sevmiyorsun olarak bakmayın eğer bakacak olursanız zaten olay sevmek için tanımak değil miydi? Ben şahsen artık ne olacağını kestiremiyorum. Karamsar değilim ama sadece bu olaya artık sevgiden daha çok mantıksal bakılması kafasındayım. Çünkü insan tanımanın bir insanda körelttiği şey kesinlikle duygu. Bunu yazmak kolay değil ama sevmeyi unuttum sanırım. Artık bundan sonrası sanırım mantık. Siz siz olun insan tanımayın tanıyacaksanız da aşık olmayı unutun. He derseniz ki karşına seni aşık edecek biri çıkmadı, belki de öyledir çıkmamıştır, hayırlısı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayallereinanmak

Kızlarla mesajlaşmak bile istemiyorum artık.Yıpratıyor beni.
    Bazıları insanı çok yoruyor

• Ramsey8795 R kullanıcısına yanıt
    Konu sahibini de farketmiş,çok kişi tanıdıkça pr anlamadığım niye erkekler yıpranıyor.Genelde sorarım sen yıprandın mı diye,hayır derler.Belli mi etmek istemiyorlar.Bak bu sorular da kafamı yordu.En iyisi sessizlik...
  • ****pu gibi giyinip(ben demiyorum çevre) kalbi çok sıcak olanları gördüm, ben aile kızıyım çap yapıyorum, hayatta şunun bunun için çabalıyorum diyip kalbi taş, fırsatçıları gördüm, yan, aslında kimse göründüğü gibi değil önemli olan önce kendinize saygınızın olması bırakın onlar sizinle konuşsun ve siz seçin birini tanımadan ilerlemeyin buna çok ciddiyseniz de flört değil şakalaşma diyip frenleyin, geçin ben sanırım yalnız biri olarak mezun olacağım ama tanıdığım çoğu kız güzel ya da zor yoldan bir şeyler öğretebildi bana mesleğimde başarılı olarak ilerleyeceğim ailem dışında da birkaç kişi hariç kimse umrumda değil

konu ile alakası vardır yoktur o *** dediğiniz kızlardan birinin yanındaydım bugün karşılıklı ağladık o bir şeyler anlattı ben bir şeyler anlattım hayatı biraz böyle yorumladım saygılar

• Konu sahibi milli güce katılmış diye düşünüyorum bende yıllarca bekledim senin aradığın gibi bir kız ama malesef etraf kalifiye eleman dolu herkez tecrübeli
  • Beş yıl sonra gelen Edit,
    lisedeki kız arkadaşımla tekrardan konuşuyorum, farklı ve güzel his, ilk hislerimi yeniden yaşayabiliyorum. İlk heyecan evet var, sanırım mutlu olabileceğimi düşünüyorum. Siz siz olun ilk duygularınızı yaşadığınızla ikinci kez düşünün.

• quote:

Beş yıl sonra gelen Edit,
    lisedeki kız arkadaşımla tekrardan konuşuyorum, farklı ve güzel his, ilk hislerimi yeniden yaşayabiliyorum. İlk heyecan evet var, sanırım mutlu olabileceğimi düşünüyorum. Siz siz olun ilk duygularınızı yaşadığınızla ikinci kez düşünün.
    temiz olmadığını düşünüyordun o iş ne oldu? yoksa artık sen de mi

• Kardeşim yıl olmuş 2019

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcelo Bielsa -- 21 Nisan 2020; 0:46:49 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.