Şimdi Ara

Böyle kafa topunamı çıkılır ronaldo :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden koydunuz demeyin ronaldodan kafa vuruşları adlı blog gordum acayibime gitti fotolar şimdiden iyi geceler...

Böyle kafa topunamı çıkılır  ronaldo  :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 21 Mayıs 2012; 1:35:52 >

• ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

?

Neden böyle bir yorum yaptığınızı merak ettim.
  • şop mu gerçek mi anlamamıştır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ben 1.69'luk adamın bu golü nasıl attığını anlamadım

En iyi zıplayan Ronaldo tabi 2011 Kasım ayına göre dünyanın en iyisi.
  • o ne ya. kaleye smaç mı basacak sanki o kadar da zıplanır mı? bak yine sinir oldum bu adama.

• quote:

Yok ben 1.69'luk adamın bu golü nasıl attığını anlamadım

evet boş pozisyonda çok zıplamıştı,30 santim filan zıplamış di mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOPU GELSE NE OLUR BE
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. ve 2. fotoğrafları anladım da , 3. fotoğraf nedir arkadaş öyle..Biraz daha yükselse ayağından çekip aşağı indirecekler.
  • quote:

Yok ben 1.69'luk adamın bu golü nasıl attığını anlamadım

Onu geç de asıl bunu nasıl attı ben onu anlamadım işte:

O el nasıl uzamış 1.69 boyundaki adamın hey maşallah.

• Konuyla ne alaka o? Maradona da attı böyle bir gol meşhur tanrının eli lafı çıktı ama onun efsane futbolcu olmasını değiştiremedi.

• quote:

Konuyla ne alaka o? Maradona da attı böyle bir gol meşhur tanrının eli lafı çıktı ama onun efsane futbolcu olmasını değiştiremedi.

/>

Asıl seninki konuyla ne alaka? Ronaldo diğer futbolcuların 2 katı zıplıyor sen Messi'nin tek başına 20-30 cm zıplayarak attığı kafa topunu gösteriyorsun. Gören de etrafında 5 Unitedlı vardı hepsinin üstünden vurdu sanacak. Burda olay kafayla gol değil zıplama seviyesi. Ne zaman büyüyeceksin Allah aşkına?

• Olm sanane benim mesajımdan tetikte bekler gibi direk alıntılıyorsun zıplamak marifet mi o zaman Messi'ninki ilahi bir marifet böyle konularla eğlenirsiniz ancak başka bir işiniz yok.
  • şimdi buraya Gökhan Keser & Sıla'nın Hadi Ordan, Çıkışlar Sağdan şarkısını koyardım ama yine Katalan bi yönetici gelip siler mesajı üstüne bide ceza yeriz gerek yok.
  • Ronaldo Messi'yi birebirde hertürlü geçer. Messi Barcelona'da oynadığı için Ronaldo'dan iyi gözüküyor. Yerlerini değiştirin bide öyle düşünün.
  • Ronaldo'nun her resimde rakip futbolcular birisiyle çarpışmış yalnız.
  • Forumdayız, yorum siliyorlar. Bu ne ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Ronaldo Messi'yi birebirde hertürlü geçer. Messi Barcelona'da oynadığı için Ronaldo'dan iyi gözüküyor. Yerlerini değiştirin bide öyle düşünün.

Bir anlatabilsek.

Ronaldo'nun mükemmel bir fiziği sahip olduğu bir sır değil, böyle sıçrayabilmesi de bu özelliğinin bir sonucu. Harbiden at gibi
  • quote:

Ronaldo Messi'yi birebirde hertürlü geçer. Messi Barcelona'da oynadığı için Ronaldo'dan iyi gözüküyor. Yerlerini değiştirin bide öyle düşünün.

He baba he. Ronaldo Messiyi geçer , Messi tüm Madrid'i geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Adamlar defans oyuncusu değil,birebirde birbirlerini çalımlasalar ne fark ediyor ki.Boş boş muhabbetlerle kendinizi tatmin etmenize anlam veremiyorum.Oyuncunun takıma olan katkısı önemlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

birebirde geçerden kastım bireysel özellikler olarak söyledim çalım değil ikiside birbirini çok rahat çalımlar zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.