Şimdi Ara

Böyle birini bulmak çok mu zor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar oyunlarından haberi olan ve oyun sohbeti edebilecek örneğin God of war veya Assasin creed 2 gibi , evinde Ps3 veya Xbox360 bulunan , sana sahiplenen ve çevresinde sevdiğine laf ettirmeyen , buluşmalarda hesabı ortaklaşa ödeyen bir kız bulmak çok mu zor ? Ben hiç duymadım . Ya siz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bilgisayar oyunlarından haberi olan ve oyun sohbeti edebilecek örneğin God of war veya Assasin creed 2 gibi , evinde Ps3 veya Xbox360 bulunan , sana sahiplenen ve çevresinde sevdiğine laf ettirmeyen , buluşmalarda hesabı ortaklaşa ödeyen bir kız bulmak çok mu zor ? Ben hiç duymadım . Ya siz ?

Erkeklerle çıkmayı hiç düşündün mü?
  • cinsel tercihlerini değiştirmen daha kolay
  • benimkilerden biri medal of honor oynuyodu.
  • Bulursan pm.
  • 8 yaşında bi kız alırsın 10 yıl besler büyütürsün bu dediğin yaşam tarzını o kıza aşılarsın ve kızımız 18 yaşına girincede evlenirsin başkada aklıma gelmiyor
  • Bizim bölümde (bilgisyar müh.) bir kız var.Ben arkadaşımla oyunlar hakkında tartışırken bize katıldı.Sonra kanka filan demeye başladı Aradığınız böyle biri heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

Bilgisayar oyunlarından haberi olan ve oyun sohbeti edebilecek örneğin God of war veya Assasin creed 2 gibi , evinde Ps3 veya Xbox360 bulunan , sana sahiplenen ve çevresinde sevdiğine laf ettirmeyen , buluşmalarda hesabı ortaklaşa ödeyen bir kız bulmak çok mu zor ? Ben hiç duymadım . Ya siz ?

• quote:

bu bölüme gelene kadar bir erkekten bahsettiğini sandım.
  • Merhaba ben erdinc iyikul
  • Olsada yesek
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

bu bölüme gelene kadar bir erkekten bahsettiğini sandım.

Bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

Olsada yesek

• bulsan bile travesti olması muhtemel o yüzden kontrol et önce bi
  • buldun bile
  • ya arkadaşım aklından zorun mu war. git ps3 ünü kankalarınla oyna. Kız arkadaşınla daha değişik şeyler yap.
  • Arkadaş, kız arkadaşı ne için istiyor :D Daha onunla neler yapılacağının farkında değil abisi :D
  • Eski sevgilim tam bi Tekken fanatiği idi. Buluşup oynayacaktık ama olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaCylEx`

quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

Olsada yesek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.