Şimdi Ara

BÖYLE BİR ŞÖFÖR DÜNYAYA BİR DAHA GELMEZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    giorgi tevzadze bassediyorum kendisi bana kalırsa gelmiş geçmiş en iyi sokak yarışçısıdır. Hakkı rahmetine trafik kazasında kavuşmuştur.(NOT: trafik kazasını yapan kendisi degil arkadaşıdır. Sag koltukta yaşamını yitirmiştir)
    Kullandıgı araç gerçekten şöförlük gerektiren bir araçtır BMW E34 M5!...

http://www.youtube.com/watch?v=gpAzXqIcWzc

http://www.youtube.com/watch?v=zcL1H8t6qTo

http://www.liveleak.com/view?i=ac2_1372105434

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTS1907 -- 5 Şubat 2014; 18:02:17 >

• Bu videolar daha önce birçok kere paylaşıldı

Bu arada gayrimüslimlere rahmet okunmaz.
  • Onun bunun hayatını tehlikeye atan yarım akıllı Insanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.aras.k

Bu videolar daha önce birçok kere paylaşıldı

Bilmiyordum valla
    İzlemeyen için kaçırılmıycak bir fısat!(Flaş tv)
  • İnsanların canını tehlikeye atmak değildir usta şoförlük. Bu adam bence aceminin önde gideni. Etrafındaki sürücüler ona yol vermese 10 saniye içerisinde ilk kazasını yapar.
  • h.aras.k H kullanıcısına yanıt
    senin hoşgörünü yesinler...

okusan ölür müsün?

her neyse.....adamın daha önce videolarını hayranlıkla seyrediyordum...öldüğünü bilmiyordum...
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Kaderiniz çok mu benziyor ikinizde sağ koltukta arkadaş kurbanısınız

Vİdeolarda ben güzel kullanıyor en azından bizim sokakta gezinen driftçileri tokatlar.
    Bakınız Harun Taştan'dan daha iyi bir sürücü idi adam power yaparken Harun Taştan'a yaklaşamasada yanlama ve driftde düşük hızlarda araca en iyi yön verenlerden biri izlediğim videolarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencede bir daha gelmez arada bir videolarını izlerim özellikle aracın motor sesi mükemmel
  • yazık oldu o adama ağaca girmişlerdi sanırım arkadaşı kullanırken
  • darısı harun mudur ne karın ağrısıdır onun başına en kısa zamanda inşallah.. 10 sene sonra arka koltuktaki evladınla sakin sakin şeridinde giderken böyle bir salak önüne atlayınca ne demek istediğimi anlayacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

darısı harun mudur ne karın ağrısıdır onun başına en kısa zamanda inşallah.. 10 sene sonra arka koltuktaki evladınla sakin sakin şeridinde giderken böyle bir salak önüne atlayınca ne demek istediğimi anlayacaksın...

Dün yolda e-5de rastlaştık yolda hakikaten trafik terörü yapıyor ama şöförlüğünü ben beğenmedim siyah m5 vardı
  • quote:

yaptigin dinimizide, insanligimizada cok buyuk bir terbiyesizlik. ayip vallahi yaziklar olsun size

• quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

darısı harun mudur ne karın ağrısıdır onun başına en kısa zamanda inşallah.. 10 sene sonra arka koltuktaki evladınla sakin sakin şeridinde giderken böyle bir salak önüne atlayınca ne demek istediğimi anlayacaksın...

Dün yolda e-5de rastlaştık yolda hakikaten trafik terörü yapıyor ama şöförlüğünü ben beğenmedim siyah m5 vardı

Bende geçen gün gördüm Kartal/Uğurmumcuda bilenler vardır Yunus Emre Camii'nin orda 4 yol ağzında yan yan dönerken az kalsın adamın teki yandan bindiriyordu duramasaydı.

Edit:Harun mudur kimdir bilemiyorum ama araç siyah m5 di diye söyleyeyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 5 Şubat 2014; 20:07:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

Bende geçen gün gördüm Kartal/Uğurmumcuda bilenler vardır Yunus Emre Camii'nin orda 4 yol ağzında yan yan dönerken az kalsın adamın teki yandan bindiriyordu duramasaydı.

Edit:Harun mudur kimdir bilemiyorum ama araç siyah m5 di diye söyleyeyim dedim.

Muhtemel odur zaten piyasada fazla m serisi araba yok olsada onun gibi damdan düşmezler

Adam gelmiş yanyolda mc donalds'da takılan düşük bütçeli elemanlara hava yapıyor tam görmemiş ya :))

Tamam m serisi özel arabalar hakikaten binince insan asla yapmam dediği haraketleri bile denemek isteyebilir ama o ipin ucunu çok kaçırıyor ..

• Bu adam çok iyidi...
  • Tamam iyi sürüyo olabilir ben de videolarını izlemiştim ama şehir içinde öyle maymun gibi ordan oraya geçmesi herkes için büyük tehlike oluşturuyodu. Bi pislik gitmiş denilebilir.
  • quote:

+10000
  • @laptop arası köfte

Okusam ayete karşı gelmiş olurum....

@bigfish.smallaxe

Dinimizden bahsetmişsiniz de bizim kitabımızda gayrimüslimlerin hiç affolmayacağı yazıyor.

İstediğiniz camii hocasına gidin, diyanete gidin, müftülere gidin, ülkemizden çıkın başka alimlere sorun, hepsinden gayrimüslimlere rahmet okuyamassınız diye cevap alırsınız. Aksine birde sizi uyarırlar çünkü ayeti inkar etmeye kadar gidiyor... Bende aynı şekilde uyarıyorum sizleri. Aşağıdaki internet sayfalarını okumanızı tavsiye ederim.

“Cehennemlik oldukları iyice belli olmuş olan müşriklerin bağışlanmalarını istemek ne Peygambere düşer ne de müminlere; isterse en yakınları olsun.” (Tevbe, 9/113)

"Allah, Meryem oğlu Mesîh’tir diyenler kâfir olmuştur. Allah, kendine ortak koşana Cenneti haram kılar; artık onun yeri ateştir ve zalimler için yardımcı yoktur." [Maide 72]

http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/9550/zalime-munafiga-ve-kafire-dua-edilir-mi.html
    http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1963

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.aras.k -- 5 Şubat 2014; 20:48:34 >

• Sokaktan gecen adamin elinde silah var.

Adam guvenli surmese nolur

• h.aras.k H kullanıcısına yanıt
    dininizin hali ortada...o affolmayacak,bu yanacak,şunun elini kesin,bunun kafasını kesin...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.