GTS1907
=> BÖYLE BİR ŞÖFÖR DÜNYAYA BİR DAHA GELMEZ!
(5.2.2014 17:59:35)
h.aras.k
(5.2.2014 18:04:23)
Bu videolar daha önce birçok kere paylaşıldı
Bu arada gayrimüslimlere rahmet okunmaz.
eczman2000
(5.2.2014 18:12:34)
Onun bunun hayatını tehlikeye atan yarım akıllı Insanlar.
Brian O Conner
(5.2.2014 18:15:45)
İnsanların canını tehlikeye atmak değildir usta şoförlük. Bu adam bence aceminin önde gideni. Etrafındaki sürücüler ona yol vermese 10 saniye içerisinde ilk kazasını yapar.
kıraslan
(5.2.2014 18:18:34)
senin hoşgörünü yesinler...
okusan ölür müsün?
her neyse.....adamın daha önce videolarını hayranlıkla seyrediyordum...öldüğünü bilmiyordum...
Automobilista
(5.2.2014 18:21:22)
Kaderiniz çok mu benziyor ikinizde sağ koltukta arkadaş kurbanısınız
Vİdeolarda ben güzel kullanıyor en azından bizim sokakta gezinen driftçileri tokatlar.
Bakınız Harun Taştan'dan daha iyi bir sürücü idi adam power yaparken Harun Taştan'a yaklaşamasada yanlama ve driftde düşük hızlarda araca en iyi yön verenlerden biri izlediğim videolarda.
ahmetnavruz
(5.2.2014 18:26:32)
Bencede bir daha gelmez arada bir videolarını izlerim özellikle aracın motor sesi mükemmel
MassiveDynamic
(5.2.2014 18:33:23)
yazık oldu o adama ağaca girmişlerdi sanırım arkadaşı kullanırken
Hellori Hazretleri
(5.2.2014 19:13:43)
darısı harun mudur ne karın ağrısıdır onun başına en kısa zamanda inşallah.. 10 sene sonra arka koltuktaki evladınla sakin sakin şeridinde giderken böyle bir salak önüne atlayınca ne demek istediğimi anlayacaksın...
Narc0s3
(5.2.2014 20:03:12)
quote:
Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri darısı harun mudur ne karın ağrısıdır onun başına en kısa zamanda inşallah.. 10 sene sonra arka koltuktaki evladınla sakin sakin şeridinde giderken böyle bir salak önüne atlayınca ne demek istediğimi anlayacaksın... |
Dün yolda e-5de rastlaştık yolda hakikaten trafik terörü yapıyor ama şöförlüğünü ben beğenmedim siyah m5 vardı
bigfish.smallaxe
(5.2.2014 20:04:41)
quote:
Orijinalden alıntı: h.aras.k Bu videolar daha önce birçok kere paylaşıldı Bu arada gayrimüslimlere rahmet okunmaz. |
yaptigin dinimizide, insanligimizada cok buyuk bir terbiyesizlik. ayip vallahi yaziklar olsun size
Draqonn
(5.2.2014 20:07:15)
quote:
Orijinalden alıntı: Narc0s3 quote:
Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri darısı harun mudur ne karın ağrısıdır onun başına en kısa zamanda inşallah.. 10 sene sonra arka koltuktaki evladınla sakin sakin şeridinde giderken böyle bir salak önüne atlayınca ne demek istediğimi anlayacaksın... | Dün yolda e-5de rastlaştık yolda hakikaten trafik terörü yapıyor ama şöförlüğünü ben beğenmedim siyah m5 vardı |
Bende geçen gün gördüm Kartal/Uğurmumcuda bilenler vardır Yunus Emre Camii'nin orda 4 yol ağzında yan yan dönerken az kalsın adamın teki yandan bindiriyordu duramasaydı.
Edit:Harun mudur kimdir bilemiyorum ama araç siyah m5 di diye söyleyeyim dedim.
Narc0s3
(5.2.2014 20:14:08)
quote:
Orijinalden alıntı: Draqonn quote:
Orijinalden alıntı: Narc0s3 quote:
Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri darısı harun mudur ne karın ağrısıdır onun başına en kısa zamanda inşallah.. 10 sene sonra arka koltuktaki evladınla sakin sakin şeridinde giderken böyle bir salak önüne atlayınca ne demek istediğimi anlayacaksın... | Dün yolda e-5de rastlaştık yolda hakikaten trafik terörü yapıyor ama şöförlüğünü ben beğenmedim siyah m5 vardı | Bende geçen gün gördüm Kartal/Uğurmumcuda bilenler vardır Yunus Emre Camii'nin orda 4 yol ağzında yan yan dönerken az kalsın adamın teki yandan bindiriyordu duramasaydı. Edit:Harun mudur kimdir bilemiyorum ama araç siyah m5 di diye söyleyeyim dedim. |
Muhtemel odur zaten piyasada fazla m serisi araba yok olsada onun gibi damdan düşmezler
Adam gelmiş yanyolda mc donalds'da takılan düşük bütçeli elemanlara hava yapıyor tam görmemiş ya :))
Tamam m serisi özel arabalar hakikaten binince insan asla yapmam dediği haraketleri bile denemek isteyebilir ama o ipin ucunu çok kaçırıyor ..
spinattimyalnizliga
(5.2.2014 20:26:05)
Bu adam çok iyidi...
Samir_Rallye
(5.2.2014 20:29:22)
Tamam iyi sürüyo olabilir ben de videolarını izlemiştim ama şehir içinde öyle maymun gibi ordan oraya geçmesi herkes için büyük tehlike oluşturuyodu. Bi pislik gitmiş denilebilir.
sys3434
(5.2.2014 20:32:41)
quote:
Orijinalden alıntı: h.aras.k Bu videolar daha önce birçok kere paylaşıldı Bu arada gayrimüslimlere rahmet okunmaz. |
+10000
h.aras.k
(5.2.2014 20:44:46)
@laptop arası köfte
Okusam ayete karşı gelmiş olurum....
@bigfish.smallaxe
Dinimizden bahsetmişsiniz de bizim kitabımızda gayrimüslimlerin hiç affolmayacağı yazıyor.
İstediğiniz camii hocasına gidin, diyanete gidin, müftülere gidin, ülkemizden çıkın başka alimlere sorun, hepsinden gayrimüslimlere rahmet okuyamassınız diye cevap alırsınız. Aksine birde sizi uyarırlar çünkü ayeti inkar etmeye kadar gidiyor... Bende aynı şekilde uyarıyorum sizleri. Aşağıdaki internet sayfalarını okumanızı tavsiye ederim.
“Cehennemlik oldukları iyice belli olmuş olan müşriklerin bağışlanmalarını istemek ne Peygambere düşer ne de müminlere; isterse en yakınları olsun.” (Tevbe, 9/113)
"Allah, Meryem oğlu Mesîh’tir diyenler kâfir olmuştur. Allah, kendine ortak koşana Cenneti haram kılar; artık onun yeri ateştir ve zalimler için yardımcı yoktur." [Maide 72]
http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/9550/zalime-munafiga-ve-kafire-dua-edilir-mi.html
http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1963
Thomassee
(5.2.2014 20:48:33)
Sokaktan gecen adamin elinde silah var.
Adam guvenli surmese nolur
kıraslan
(5.2.2014 21:39:01)
dininizin hali ortada...o affolmayacak,bu yanacak,şunun elini kesin,bunun kafasını kesin...