Şimdi Ara

böyle açık giyinirsen bakarız diyen yaşlı adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sitedeki yorumlarda bazı kesimlerin türkiye'yi islam ülkesi yaptığına şahit olabilirsiniz dikkat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • videodaki dayı yaşlı ama itiraf edin beyler, biz gençler de açık giyinmiş güzel bir kız görünce bakıyoruz ama ses etmiyoruz  

bakmıyorum diyen sofidir.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 1 Mayıs 2021; 21:29:50 >
  • sağdaki çocuğun kıyafet ne öyle amk çuval giyseymiş daha iyiymiş

• Adam haklı hayır adam bakınca laf oluyorda kadın açınca neden laf olmuyor? İkiside aynı şey açan baksın diye açıyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne varki bakması normal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı

Adam haklı hayır adam bakınca laf oluyorda kadın açınca neden laf olmuyor? İkiside aynı şey açan baksın diye açıyor zaten.

Yakışıklı biri baksa hoşuna giderdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam sadece bakmışsa, adam haklı ama baktıktan sonra laf atmışsa kadın haklı. Kadın "bakamazsın" diyor, niye bakamasın? Adam da ayrı bir kafa yaşıyor "müdahale edebilirim" diyor. İkisinin de zihni bulanmış.

• bakmak var bakmak var. yani ben de çok güzel şık giyinimli insanlara bakıyorum ama onları rahatsız edecek şekilde değil. bakıp geçiyorum.

kız rahatsız olduğuna göre bakma olayını abartmış olma ihtimali var.

ayrıca, ikaz etme hakkım var diyor. ne hakkıymış bu? kafalarına göre kural çıkarıyorlar. ama sen onu ikaz etsen, "saygılı ol" der büyüğüne böyle konuşma der yada sen kimsin der. fakat kendisinde ikaz etme hakkını görüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.