Boykot paylaşımı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden çıkarıldı (3. sayfa)

-
-
Ülkede bir gün ekonomiyi kitlemeye çalışıp boykot yapmak Hükümeti cezalandırmak değil DEVLETİ CEZALANDIRMAYA çalışmaktır.
TRT'de Devletin kanalı ise buna destek çıkanlar ile tabii ki yollarını ayırır siz ne olmasını bekliyorsunuz ki?
TRT yönetiminin sürekli bu isimlar çıkıp akşamına hadiyin beyler bu sefer ülke ekonomisi 1 hafta hatta 1 ay hiç bir şey almayarak kitliyoruz ve ülkeyi batırıyoruz demelerini flan mı bekliyorsunuz gerçekten ?
-
an itibariyle 4.8 milyon olmuş
-
Zaten rol yapamıyordu hiç
-
an itibariyle 4.9 milyon olmuş
-
şu trol bloklamış beni bi zahmet iletin. kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş değil mi növaget..
-
Aybüke iş bulur ama vatandaşa yapılan kalleşlik unutulmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayni dizide oynayanların da ne olduğu belli oldu Toto korkusuna konuşmuyorlarda.
Hadi la desenize oyuncu arkadaşımıza yapılan yanlış bizde çekmiyoruz diziyi hadi yer mi?
Kadın diye en düşük parayı verirler küçümserler ama oradaki tüm erkek oyuncular da daha erkek daha delikanlı biriymiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Örümcek ağı gibi her yeri ele geçiriyorlar bizdensin yada yoksun anlayışo hakim. Biat etmeyen herkes atılıyor.
Bakın ellikinin yorumlarına bu en büyük kanıtı herkesi hipnoz etmişler. Tam teslimiyet bekliyorlar.
ellikiye anlatamazsınnn gerçekten bakın forumdaki elliki robotlara
Gökhan Ünver' e bunu yapmayacaktınız.
-
Oktay abicim siz benim “öznesi bile olmayan” bir tweetten dolayı Kocaeli’ndeki konserimi iptal etmiştiniz hava muhalefetini bahane ederek, halbuki ben size değil, sizin hizmet etmek zorunda olduğunuz halka verecektim konserimi. Organizatör aradı “Reynmen tivit mi atmış napmış, istemiyolarmış onu” dedi.
Akp reynmen'in ve diğer sanatçıların konserlerini iptal ederken sesiniz çıkmıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 3 Nisan 2025; 10:12:50 > -
15 Temmuz propagandasi yapan dizide oynayacaksin ama boykot yapacaksin? Sakasiniz herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 3 Nisan 2025; 10:37:7 > -
Faşistlik konusunda kimse chp nin eline su dökemez boşa demagoji yapmayın.
-
TRT dizisinden çıkarılan Aybüke Pusat'ın hesabını 1 günde 1 milyon kişi takip etti.
-
takipçi sayısı an itibariyle 5.1 milyon oldu
-
headdhunterr o kişiyi tanımam bilmem dinlemem.
Neden ne için yapıldığını da kişiyi tanımadığım için bilgim yok.
Sizin tayfa kafası ile yorumlayacak olsaydım da iyi olmuş der geçerdim (:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161061298
-
Aybüke Pusat'ın sevgilisi de TRT dizisinden çıkarıldı
t24
Aybüke Pusat'ın sevgilisi de TRT dizisinden çıkarıldıhttps://t24.com.tr/haber/aybuke-pusat-in-sevgilisi-de-trt-dizisinden-cikarildi,1230077 -
Ben kişisel yönden yazdım tabii ki böyle boykot çağrıları (özellikle CHP) ve muhalefet için iyi olabilir . CHP başlattığı için CHP 'ye zaten direk fayda sağlayacaktır . Tabii keşke tüm sanatçı kesimi TRT oyuncuları böyle muhalif olsa ama bu mümkün değil zaten öyle olmuş olsa boykota bile gerek kalmazdı değil mi?
Adamlar zaten kendileri yolsuzluk yaparak ve üstüne vergi vermeyerek güçleniyor böylece yönetim ve üretim araçlarına sahip oluyor . TRT gibi yerde iktidara muhalif hareketleri sinek gibi ezecekleri muhakkak ben yapmasaydı demiyorum zaten herkes yapıyorsa yapsın ama sonra silmesin paylaşımını demek ki öngörememiş, bunu belirttim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X