Şimdi Ara

Boykot Etme Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çevremde çoğu kişiler seçimi boykot edecekmiş. Hükümet adam değilmiş çok hatası varmış muhalefet de adam gibi muhalefet yapmıyormuş o yüzden boykot edeceğim diyen çok kişi tanıdım.

    Ben bu boykot işini hiç anlamıyorum. Şu an dipteyiz zaten, daha ne kadar kötü olabiliriz ki? En azından farklı bir parti gelse belki yeni bir heyecan belki farklı bir yönetim tarzı millete iyi gelebilir. Bir şans vermek lazım, muhalefete kızılıyor ancak 17 yıldır bu adamlar mı var ülkenin başında? Ülkede ne kadar sorun varsa muhalefete atılıyor bütün suç. İktidar pür-i pak bizim halkımıza göre. Hep dış güçler yapmıştır.

    Ha diyeceksiniz ki ben hastayım, işim var gelemeyecek durumdayım. O zaman amenna. Ancak hiçbir sebebi yokken benim görüşlerime uymuyor diye boykot etmek saçmalıktır. En fazla 5 dakikanı alabilecek bir aktivite. Kaybetsen bile gönül rahatlığıyla dersin ki ben vazifemi yaptım pişman değilim. Kazanırsan da benim de bir payım oldu diye sevinirsin.

    Zaten bundan sonraki seçim 4,5 yıl gibi uzun bir zaman sonra yapılacak. Bu seçimlerde iktidar bazı şehirleri kaybetse onlar için daha iyi olur. Biz nerede hata yaptık derler, hatalarının üstüne giderler belki. Kazanmaya devam ederlerse biz hatasız ilerliyoruz özgüvenine kapılırlar.

    Tercih senin Türk Milleti!



    _____________________________




  • Her 4-5 yılda bir kez adam yerine konuyoruz. O günde oy vermiyoruz ... İlginç ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Boykot edenler muhalefete verse boykot edecek sorun kalmaz ama işte ancak o kadar düşünüyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    İmzamı buraya eklersem dolandırılırım.

    http://t.me/sicak
  • İktidar ,icraatlarindan dolayi haklı veya haksiz elestirilebilir , bu normaldir.Muhalefet demek de iktidara aday demektir. Muhalefet de sozlerinden vaatlerinden, yapacaklarindan veya gecmiste yaptiklarindan dolayi elestirebilir.Bunu da normal karsilamak gerekir. Muhalefet niye eleştiriliyor mantiği yanlış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hz.haha

    Boykot edenler muhalefete verse boykot edecek sorun kalmaz ama işte ancak o kadar düşünüyorlar.
    sen saniyormusunki tum turkiye muhalefete oy verse secimden muhalefet birinci parti cikacak. ysk iktidarin elinde, anayasa mahkemesi iktidarin elinde, yargitay, danistay veya sayistay yine iktidarin elinde. bu sartlar altindaki dovusun sonucu sence adilmi olur.

    burdaki aktroll tayfa haric, kime sorsan ben akpye oy vermedim vermem derken, akpnin secimlerde %50 oy aldigina inaniyormusun?

    kusura bakma o tren baskanlik sistemiyle kacti...


    edit: bu zamana kadar 1 kere bile akpye oy vermemis olan ben bu secimde gavura vurur gibi basacam akpye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlion83 -- 6 Mart 2019; 22:12:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gören de muhalefette HEPAR var sanacak.
    Ben de CHP'deki Ulusalcı kanat ve İYİ'nin hatrına oy kullanacağım ama boykot diyenleri de yargılayamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    RevengeRain - Dipten Zirveye - Başladı Sağanak!
    Authright-Neocon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.