Şimdi Ara

Boyaya işlemiş üzüm lekesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim kuga geçtiğimiz yaz asmanın altında 2 hafta kalmıştı sonrasında dökülen üzümlerin boyaya zarar verdiğini farkettim( 0.2cm çapında 20-25 adet nokta, renk olarak siyah kaporta üstünde füme noktalar), Kaportacıya sordum pasta cila ile çözülemeyeceğini komple boya atılması gerektiğini söyledi, şimdi siz olsanız napardınız arkadaşlar ; boya / tavan kaplama vs. Bir akıl verin lütfen teşekkürler . Edit: problem sadece tavanda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 25 Ocak 2013; 22:42:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabayi komple kaplatin.komple boya yapmak aracin degerini dusurur hemde araca yazik, durduk yere boya yemesin arac.Ayrica kimseye lekeden dolayi boyattiginiza inandiramazsiniz en mantiklisi güzel bi kaplama sonra sattiginiz zaman alan kisi ister boyar ister karbon kaplama olarak kullanir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernn93 -- 25 Ocak 2013; 21:07:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonax ziebart meguiars a gidin.onlar %99 bu lekeyi cikaracaklardir.hemen boya diyen ustaya aldanmayin.para kazanmak icin hemen boya diyorlar en ufak cizige

Benim onceki aracim siyah c4 du.kamyonet sol arka camurlukla tampona kasasini surtup kacmisti.1-2 yere goturdum sanayiye cikmaz bu camurluk ve arka tampon komple boyanacak demisti.sonra sonaxa goturdum sulu zimparayla gocuk haric butun cizikleri yokettiler.pasta cila ilede matligini aldilar.o gunden sonra hayatta inanmam ustalara..

• evet sonax a falan gosterilmesi mantikli ama izler boyayi bozmuş kabartmiş gibi, bu arada edit gectim 1. mesaja problemli bölge sadece tavan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 26 Ocak 2013; 8:18:59 >
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.