Şimdi Ara

Boyalı arabalar hep garajdan çıkarken çizdiriyomuş !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araba ilanlarına bakıyorum da boyalı arabaların % 90' ı garajdan çıkarken çizildiğinden lokal boyalı imiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence normal bir durum lokal boya ufak olaylarda olur.
    Kazali araçlarda bel altı boyalı yada temizlik boyası var yazar.

• Geri manevraları herkes yapamayabilir. Ufak tefek sürtmeler olur. Bizim komşu da çok dikkatli ve iyi araba kullanmasına rağmen arabayı geri geri garaja sokarken kendi çocuğunun bisikletine değdirdi. Nazarlık gibi taşıyor şimdi o ufak kazayı.

Oluyor yani böyle şeyler.
  • Ne yapsın adam arabasını satabilmek için elinden gelen taklayı atıyor.. birde son zamanların moda tabiri, arabanın sağında solundaki ufak tefek ezik büzüklerin adı "gamze" oldu..

• Abi bi de benden başka herkesin garajı mı var yahu :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunya malina bu kadar onem veren bir millet oldugumuz icin, arac satmak isteyende boyle seyler yaziyor yapacak bir sey yok. 2008`de 100bin hasar kayitli arabimiza hala biniyoruz hic bir skntimizda olmadi cok sukur.
  • Ha bir de şey var araba misal privilege yani fotolardan belli ama executive benim arabam diyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babamın son birkaç yılda apartmanın otoparkına ve yazlığın bahçesine girerkenki becerileri,

-sağ arka kapıda göçük
    -sol arka kapıda göçük
    -ön tampon sağ köşede çizikler ve boyada soyulmalar
    -ön tampon sol köşe
    -ön tamponda yırtık, (bunu nasıl becerdiğini anlatmıyor, bmw X1'in tamponu basbayağı 10 cm boyunda yarılmış.)
    -arka tampon sağ köşe derin çizikler
    -sağ dış ayna muhafazası

Anlayacağınız gibi babam duvarlarla yakın temasta. 50 yıllık şöförlüğü boyunca sadece kaportacılara para kazandıracak şekilde küçük kazaları var, allaha şükür.

Yani ilanlarda yazanlar gerçek olabilir, ama aracının kazasını saklayan yalancılar da vardır mutlaka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet doğal durum. Mesela bende bazen belki yüzlerce defa girdiğim garaja girerken aracı sürtebiliyorum. Kaportayı hiç çizdirmedim ama tamponlar artık kendinden geçti Gündüz değilde özellikle gece çok oluyor.
  • Ufak çaplı göçük-çizik veya sürtünme izlerini boyatma veya yaptırma taraftarı değilim. Yoksa araç kaza mı yapmış gibi soru işareti kalabiliyor satılmak istendiği zaman.

• Fotoğrafları varsa neden inanmayacaksınız bu duruma? Benim aracımda da 6 ayda 2 tane otopark çiziği oluştu. Birinde benim aceleme dalgınlığıma geldi kolona sürttüm, birinde de adamın biri otoparkta gelmiş benim araca sürtmüş. Ben şimdi arabamı satarken ilana 2 yerde otoparkta sürtmeden dolayı çiziği var desem yalan mı söylemiş olacağım? Fotoğrafları da var gerçi ama fotoğrafsız kendiniz de baksanız anlarsınız zaten öyle olduğunu. Tamam piyasada çok sahtekar var ama doğru söyleyen biri de olabilir. Herkesi gömme direkt görmeden.
  • Arabayı bu devirde temiz kullanmak çok zor. Sen çizmesen bile başka biri geliyor otoparkda sürtüyor

• bende geçenlerde daha önce defalarca girdiğim garajdan çıkarkern başka bi aracın biçimsiz park etmesi yüzünden sol farın altını duvara sürttüm.Eski aracımlada önceki binamızda sürtmüştüm o tamamen acemiliktendi.Oluyor böyle vakalar

Tabi bazı fırsatçılar her kaputu değişen için balkondan saksı düşmesi falan yazıyolar o ayrı

• Çizikler gerçekten bu kadar önemli mi? Bizim arabayı yıllar önce memlekete almış anahtarı biri çizmiş boydan boya resmen. Hala da duruyor 2 kapı dümdüz anahtarla geçmiş adam. Bir tanede oval çizmiş altına ufak. Şimdi oraya pasta cila ile kapattırsam satarken hoaydaaaa bu kapı boyalı diyip almayacaklar mı? Sert fırçanız varsa dikkatli kullanmazsanız o bile kaputu sağı solu çizebilir karı temizlerken .
  • Sen ne sanıyordun ki. Yan parçaların tamamı sürtmeden kaynaklıdır.

• Mahalle apartmanlarının otopark girişlerini çok küçük yaptıkları için sürtmek çok normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf434382

Bence normal bir durum lokal boya ufak olaylarda olur.
    Kazali araçlarda bel altı boyalı yada temizlik boyası var yazar.

Ha evet bir de bu "bel altı boyalı" çok piyasada. Aracın bel altı neresi oluyor? Yani tavan hariç komple boyalı demiyor da :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.