Şimdi Ara

Boy Uzatma (Bacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba.Arkadaşlar benim gibi Büyüme PLAKLARI kapanmamış arkadaşlarıma sesleniyorum:Yaşım 17 (nisanda 17 olucam) boyum 184, benim amacım 191 cm olmak
    nasıl mı ?
    Uzun zamandır yaptığım araştırmalar sonucu kendi not defterime bazı listeler ve hareketler kaydettim ve bunları evde yapılabilecek hale dönüştürdüm;şöyle ki,
    Bir Liste hazırladım (internetten aldığım geniş bilgiler sayesinde)
    Susam,Kabak Çekirdeği,Ay Çekirdeği,Yer Fıstığı,Fındık aldım NOT:Bu aşamaya bugün geldim ve herkese paylaşmak istedim ki bencil olmak istemiyorum
    Birde bim markette satılan derya ton balığı aldım haftada 160x2 320 gr tüketecem yani 1 paket 5,25 tl fiyatı (haftada 4 gün 80x4 gr yani)
    Günde 1 lt süt içmenizi öneririm ki bügunden itibaren başladım (İsterseniz 500 mg da içebilirsiniz) SÜt kemik kaynağımız unutmayın (betonsuz inşaat olmaz)
    Arkadaşlar uzun araştırmamdan sizlere kısa bilgi vermek istiyorum verdiğim bu besinler yüksek protein,çinko,fosfor,kalsiyum (en önemlisi fıstıkta , susamda , sütte bolbol bulunuyor) vb.
    içermektedir.
    Arkadaşlar şimdi büyümemiz için gereken her şeyi aldık.Şimdi bunları aktif hale getirmemiz için uzuuun araştırmalar sonucu elde ettiğim kendi tasarladığım boy uzatma yolu;
    1)Günde mutlaka yarım saat kadar güneş altında hareketsiz güneşlenmemiz gerekiyor.
    2)Günlük besinlerimizi aldık akşam oldu diyelim yatmadan 90 dakika önce egzersizlerimize başlıyoruz...
    a)Zıplamak 20 şer olarak toplam 5 set yani 100 kere zıplayacağız (zıplayabildiğiniz kadar zıplamanız gerekiyor)
    b)5 dk dinlendikten sonra germe işlemlerimize başlıyoruz (özellikle bacaklarınızı gerin çünki amacımız bacak boyu uzatmak)
    c)Arkadaşlar şimdi bize ip gerekiyor,ip i bulduktan sonra evde ağır bir cisme bağlayın sonra ucunu ayak bileklerimize bağlıyacaz ve kendimizi çekecez.
    d)Sağ bacağımızı bağlayalım şimdi (dikkat edin bağlamadan önce havlu ile ayak bileğinizi sarın ki acımasın)
    Arkadaşlar bağladıktan sonra ayağımızı çekiyoruz (11 dk boyunca ara ara ayak bileğiniz acıyacaktır o zmn 2-3 saniyeliğine öne gidip gelin.
    Ben şöyle çekiyorum mesela sağ bacağimi çekecem diyelim sol bacağımın üstüne yatarak ellerimi kullanarak çekiyorum özellikle elimle bir cisme tutunarak çekiyorum.
    e)11 dk bittikten sonra aynı şekilde sol bacağımızı bağlayalım ve 11 dk da sol bacağımızı çekelim (sağ bacağınız üstüne yatarak çekin)
    Not bu işlemler yerde gerçekleşiyor hiçbir zorluk çekmiyorsunuz.
    f)şimdi iki bacağımızıda bağlayalım sırt üstü ellerimizle bedenimizi kaldırıp kollarımızla geriye doğru bacağımızı çekelim ip te buna engel olacak ve germiş olacağız.
    Arkadaşlar bu işlem sürekli olarak sürmeyecek yani kollarımızla hızlı bir şekilde geri iteceğiz kendimizi ve ayaklarımıza bağladığımız ip gerilecek ayaklarımız eklem yerlerinden çıkmaya başlayacak hızlı hızlı sanki yerde zıplarmış gibi bunuda 11 dk yapıyoruz.
    Çok Önemli Not:BU AYAĞIMIZA İP BAĞLADIKTAN SONRA ASLA VE ASLA AYAĞA KALKMAMAMIZ LAZIM YANİ DİREK YATAĞA GİDİP EKLEM YERLERİMİZİN AÇIK KALMASI LAZIM SABAHA KADAR UZAMA BU ŞEKİLDE OLACAKK!!YATAĞIMIZA BİLE GİDERKEN SÜRÜNECEĞİZ ANLADIĞINIZ!O YÜZDEN YATMADAN 90 DAKİKA ÖNCE BU EGZERSİZLERE BAŞLAYIN TUVALET İHTİYACINIZI FELAN GİDERİN VE BÖYLECE BAŞLAYIN EGZERSİZ TOPLAM TAŞ ÇATLASIN 90 DK SÜRER!
    Arkadaşlar işte uzun zamandır araştırma yapıyordum derledim topladım ve geldim karşınıza kendimde bugunden itibaren uygulamaya başladım çünki bugün tamamlayabildim.
    Benim amacım 4 ayda 2 cm uzamak (arkadaşlar program 4 ay sürecek 4 ay boyunca uzayacağınızı düşüneceksiniz ve asla boyunuzu ölçmeyin 4 ay sonra bittikten sonra ölçün!!)
    yani 18 yaşıma kadar hedefim 12 ayda 6 cm uzamaktır!
    Not:Sakallarınız çıkmadıysa çok avantajlısınız demektir.
    Bu ip ile ayaklarınızı germeyi anlamadıysanız detaylı olarak bilgilendirebilirim,
    Arkadaşlar benimle beraber bu boy uzatmaya katılacak arkadaşlarım varsa söylesin başladığını(Ben bugun başladım) 1 sene uygulayacağım
    Sorusu olan filan varsa herşey sorabilirsiniz çok geniş bilgi kapesitem var 10 yaşından beri bu konularda araştırma yaptığım için.
    Bu arada adım Kaan Annem 157 Babam 175 Kardeşim 160
    Not boyum zaten uzuyor fakat hızlandırmak amaçlı yaptım yani boyunuz uzamıyorsa bazılarınızın bu eksiklikleri tamamladığı için boyu yeniden uzamaya başlayabilir.
    Ne kadar uzayacağımı bilmiyorum ama hesaplamalarıma göre haftada 1,3 mm civarı uzama bekliyorum 4 ayda 2 cm yapıyor yani uzadığınızı anlamanız için en az 4 ay boyunuzu ölçmemeniz gerekir.Sanırsınız ki boyum uzamıyor HAYIR bekleyin ve görün...
    Herkese başarılar,Yorumlarınızı bekliyorum emeğe saygı...

• Arkadaşlar kardeşim kız boyuda 160 değil 167 hata olmuş kusura bakmayın
    Bu arada eğer bunları uygulayacaksanız ÇAY,KAHVE,KAFEİN İÇEREN HERŞEY,TUZ,ŞEKER,ASİTLİ İÇECEKLER,SİGARA en büyük düşmanlarınızdır! (kafein ve diğer saydıklarım kalsiyum alımını azaltır idrar yoluyla kalsiyum atımını hızlandırır yani çok zararlıdır!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Coll Morr

Hocam 4 ayi coktan geride birakmisiz ne durumdasin? Bende 1.83 um ama 1.88 olmak istiyorum yasim 19

hocam pardon bişey sorucam benimde yaşım 19 nisanda 20'ye girecem, boyum 1,80 sizce dediklerinizi hepsimi uygulasam, boyum uzar mı, yani gerçekten, çoğu kişiye göre çok kısayım :(, bu arada babam 1,80 annem ise 1,55, ailemin ortalama boyu uzun değil, sizce buda etkiler mi?
    Ailenin boyu tabi ki de etken ama sadece ona bağlı değil. Anne baba kahverengi gözlü olup çocuklarının mavi gözlü olduğu örneklerin olduğu gibi...
    Bu arkadaşın yazdıklarına bakacak olursak, elbette işe yarar diye düşünüyorum. Basketboldaki temel prensipte zaten esneme-germe olayıdır. Ama bu kadar zahmete katlanmak boşuna yapılmış birşey olur. (ip bağlamak bacak çekmek vs.)
    Nette esneme-germe hareketlerini araştırıp uygulayabilirsin, aynı etkiyi yapacaktır. Uzaman bittiyse kesin uzarsın diyemem ama denemeden göremezsin. Ve çoğu kişi +1.80 olmak istiyor ama ben de senin gibi boyumu kısa buluyorum. 1.88 filan olsa ideal olacakmış gibi sanki.
    Dips ve omuz sakatlığı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.