Şimdi Ara

boy motor cüssesi hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cbr 125 almayı dusunuyorum fakat boyum 1.86 kilom 68 acaba motorun üzerinde nasıl dururum baska bır motor mu almalıyım ?

• gidip bayide üstüne otur dene derim
    herkesin yapısı farkı
  • Şimdi fuarda cekildiğimiz resimlerden yardımcı oliyim,
    ilk resimdeki benim 1 82,5 boy 80 kg civarıydım resim cekildiği aralar
    ikinci resimdeki kuzen 1.84 boy 80 kg civarı oda...

Ama tavsiye etmem motorun deposu kücük tam yatmıyosun dolayısıyla tam racing diyil, ben kendi motorumla cbr ı yanyana getirip baktım ama resim cekmemiştim malesef, gidon yukarda kalıyo nerdeyse dik oturuyosun yani... Bu arada benim motorum gt 250 r ve sanada tavsiye ederim .

Daha dün kuzenle gezerken bi abi gördük ışıklarda azcık konuştuk cbr 250 hemde yani 250 lik kasa 125 liğine göre biraz daha büyük bide, adam şişkoydu acıkcası biraz boyuda 1.74 tü. kilo olarak sırıtıyodu motora fazla geliyodu acıkcası motor ince kalmış altında , boy olarak ucu ucuna yetmiş bence 1.70 civarı ve altına hitap ediyo bu cbr 125..

Bak bu resimde 86 kg yim motor gene kaldırmış beni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi american_camaro -- 30 Eylül 2011; 22:36:30 >

• teşekkürler yanlız motorla hıc tecrubem olmadıgı ıcın 250 ıle baslamam sorun olur mu oncesınde kursa gıtmeyı fln dusunuyorum ders aldıktan sonra 250 ıle sorun yasar mıyım ?
  • 250 cc ıle baslayabılırsın sorun olmaz, sen yeterkı kafayı kullan ve akıllı ol

NOT:Kafan kaskta olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun boy motor tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.